Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Zaten sen beni çelişkiye düşürdün.Teknik veriler 473 lt diyor ki hb kasa için mükemmel bir bagaj sen bagaj yok diyorsun en iyi gidip kendim göreyim dedim :egy::tey:

Bagajını gördüğümde bende şok olmuştum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar, yarın ilandaki aracı baktıracağım, youmlarınızı çok rica ederim..

nelere nerelerine dikkat edeyim..

Ankarada nereye gösterebilirim aracı expertis için..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-mazda-3-impressive-otomatik-164528538/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-mazda-3-impressive-otomatik-164528538/detay

hasar kaydı ne kadar çıkıyo hocam? Söylenen dışında bir şey çıkma olasılığı yüksek geldi  dikkat etmekte fayda var hakkınızda hayırlısı olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'da 100 liraya ekpertiz yapan yerler var ama verdikleri raporların güvenilir olmadığı söyleniyor.

Yetkili servisin ekpertiz yapması daha sağlıklı olur herlade, sonuçta adamlar sattıkları, bakımını yaptıkları aracı daha iyi rapor edebilirler. 250 TL ekpertiz için çok demezseniz en mantıklısı yetkili servise ekpertiz yaptırmak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

para sorun değil hocam kafa rahatlığı daha önemli..

5664 den kayıt çıkmıyor, bu plaka değişkliği nedeniğle olabilir..

şasi kayıtlarına ve tüm geçmeişini ancak yetkili servis kayıt ve raporları çıkartır sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şasi kayıtlarına ve tüm geçmeişini ancak yetkili servis kayıt ve raporları çıkartır sanırım...

Plakadan sorgulatınca herhangi bir hasar kaydı çıkmıyormu? yoksa plaka değişkliği nedeniyle araçta görünen plaka şuan üzerinde değilmi?

Daha önce bir hasar olupta yetkili serviste onarımı yapılmışsa; yetkili servis kayıtları görebilir. Ama hasar olupta özel serviste onarım yapıldıysa yetkili servis göremiyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazım Karabekir Cad. de yapanlar var bir tanıdık varsa o civarda yardımcı olurlar güvenli şekilde. Ama servis en iyisidir tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şase numarasını alıp sigortacıdan sorgulatın plaka değişse de oradan görünür. Bence eğer baktırmak zahmetli olacaksa sigortacıdaki kayıtlara bakıp ona göre karar verin. Baktırma imkanınız varsa fiyat uygun bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsanız almanız yararınıza olabilir.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yarın baktıracağım, yetkili serviste direk şaseden bakıyor sanırsam plaka çok belirleyici değil..ama ekstra sigortacıdan da sorgulama yaptırırm tabii..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sözünüzün geçtiği bir sigortacı varsa şase numarasından; hasar, kaç kez el değiştirmiş vs gibi şeyleri öğrenebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç ağır hasarlı . 26352TL hasar kaydı var. Bilginiz olsun bugün ben Ankaradaydım sorgulamıştım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç ağır hasarlı . 26352TL hasar kaydı var. Bilginiz olsun bugün ben Ankaradaydım sorgulamıştım.

Yuhhh yaa. Açıklamaya bak çıkan kayda bak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam en azından azda olsa hasar olduğunu belirtmiş.Orijinal,hatasız deyip pert kaydı çıkan kaç tane araba gördüm :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam en azından azda olsa hasar olduğunu belirtmiş.Orijinal,hatasız deyip pert kaydı çıkan kaç tane araba gördüm :tey:

Orjinal, hatasız olduğunu söyleyenler; aracın hasar kayıtlı olduğunu söyleyince yüz ifadelerini, tepkilerini merak ediyorum doğrusu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal, hatasız olduğunu söyleyenler; aracın hasar kayıtlı olduğunu söyleyince yüz ifadelerini, tepkilerini merak ediyorum doğrusu...

Gayet sakin bir şekilde ben adıgımdan beri  bir şey yok demek ki benden önceki araç sahibinden kaynaklı bende bilmiyordum derler.Ama ses tonlarında en ufak bir sinir,heyecan titreme bile olmuyor :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayet sakin bir şekilde ben adıgımdan beri  bir şey yok demek ki benden önceki araç sahibinden kaynaklı bende bilmiyordum derler.Ama ses tonlarında en ufak bir sinir,heyecan titreme bile olmuyor :tey:

Evet hocam haklısınız. Bende babama biara panelvan araç ararken hoşuma giden bi araç bulmuştum almaya niyetlendik ekpertize soktuk; sol taraf komple boyalı, ön direkte ve kaputta boya var, ön tampon ve arka bagaj kapağı değişik çıktı. Yinede bu haliyle kabullendik, aracı almaya karar verdik. Aracın muayenesi olmadığı için muayne yaptırıp öyle teslim edilmesi için anlaştık. Muayne esnasında şase numarasında değişik olduğu çıkınca aracı almaktan vazgeçtik.

Biz aracı almaktan vazgeçtikten sonra araç sahibi aracını tekrar ilana koymuş açıklama şu; ben aracın 2. sahibiyim ben temiz kullandım değişen sadece tampon yazmış. Halbuki adamda benim yaptırdığım ekpertiz raporu vardı  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç Allah korkusu kalmamış arabayı satınca acaba vicdanları rahat uyuyabiliyorlar mı?

Aksine; elden çıkardık diye seviniyor bile olabilirler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...