Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Babanız dahi olsa galeriden araç almayın arkadaşlar. Piyasada aracını satamayanlar galericilere ölü parasına satıyor, onlarda allayıp pullayıp satıyorlar. Sahibinden gibi gözüken ilanlarında bir çoğu galerici. İlave olarak rent a car işi yapanlar, araçların ömrü dolunca 3. kişiler üzerinden (genellikle bayan) bu araçları satıyorlar. Allah hepimizi korusun. Benim şansıma aldığım aracın sahibi çok titiz bir insanmış, arabanın ilk vergisinden son vergisine kadar bütün dekontlarını, trafik cezaları ve makbuzlarını, servis bakım faturaları ve yapılan işler vs. Bunlarda ekstraları ;

lYOdEb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Araç ağır hasarlı . 26352TL hasar kaydı var. Bilginiz olsun bugün ben Ankaradaydım sorgulamıştım.

hımm, nerden sorgutlatmıştınız hocam, plaka ile mı ? şase numarası ile mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç ağır hasarlı . 26352TL hasar kaydı var. Bilginiz olsun bugün ben Ankaradaydım sorgulamıştım.

Bir kaç güne kalmaz fiyatını 29 binlere düşürür... Daha önce aynı şekilde araç bakmıştım, ufak tefek çizikleri var demişti hatta fotolarını da koymuştu... Sorgulattığımda aracın pert kaydı çıktı... Kendisine söyledim, geri dönüş yapmadı ve bir hafta sonra araca 27 bin lira fiyat yazdı, açıklamasına da pert kaydı vardır son fiyattır demişti...

İlginç, kör tuttuğunu öpmek istiyor tamam da, bizim öpücüğe ihtiyacımız yok... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç Allah korkusu kalmamış arabayı satınca acaba vicdanları rahat uyuyabiliyorlar mı?

mışıl mışıl uyuyorlar  :666: :666:

Allah korkusu yoksa herşey beklenir.... Rabbim böyle mahlukatlarla karşılaştırmasın.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet bu aracın hasarı var, bu devirde hala birşey saklayan başta sahtekar galericilere satıcılara diyorum,

1950 de değilsiniz kimi kandırıyorsunuz... o değil bu kaçıncı makina muh. adamız bizi bile tongaya düşürmeye çabalıyorlar.. uyanık olun arkadaşlar,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, yarın ilandaki aracı baktıracağım, youmlarınızı çok rica ederim..

nelere nerelerine dikkat edeyim..

Ankarada nereye gösterebilirim aracı expertis için..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-mazda-3-impressive-otomatik-164528538/detay

adam 3 senede 72 bin yapmış. ben 2 senede anca 20 bin yaptım :)

adam 1 senede yaklaşık 24 bin km yapmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babanız dahi olsa galeriden araç almayın arkadaşlar. Piyasada aracını satamayanlar galericilere ölü parasına satıyor, onlarda allayıp pullayıp satıyorlar. Sahibinden gibi gözüken ilanlarında bir çoğu galerici. İlave olarak rent a car işi yapanlar, araçların ömrü dolunca 3. kişiler üzerinden (genellikle bayan) bu araçları satıyorlar. Allah hepimizi korusun. Benim şansıma aldığım aracın sahibi çok titiz bir insanmış, arabanın ilk vergisinden son vergisine kadar bütün dekontlarını, trafik cezaları ve makbuzlarını, servis bakım faturaları ve yapılan işler vs. Bunlarda ekstraları ;

lYOdEb.jpg

Bu adamda aşırı titiz davranmış :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guzumun aynısı... Çelişkiyi söyle yardımcı olayım...

Boya değişen yok diyor boyalı parçalardan bahsediyor.Bir de o direksiyon ve vites topuzu farklı duruyor yıpranmadan ötürü mü diye düşünmedim değil.Yıpranmadan ötürüyse km orijinal olmama ihtimali yüksek.Fiyat olarak yazılan rakam km orijinal olma ihtimalini yükseltiyor...Çok paranoyak olmuşum :egy::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya değişen yok dediği kaporta aksamı yani sac aksamını anlatmaya çalışmış, tamponları saymıyor arkidiş... :)

Direksiyon ve vites topuzu orijinal diye tahmin ediyorum, benim direksiyon ve vites topuzu daha farklı... Ama aynı tarz deri kaplama.

Ama; o fiyatı eder mi? Hayır.

Daha uygunu var, ama düpsüz... :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-touring-78.000km-de-cok-temiz-orjinal-164480928/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya değişen yok dediği kaporta aksamı yani sac aksamını anlatmaya çalışmış, tamponları saymıyor arkidiş... :)

Direksiyon ve vites topuzu orijinal diye tahmin ediyorum, benim direksiyon ve vites topuzu daha farklı... Ama aynı tarz deri kaplama.

Ama; o fiyatı eder mi? Hayır.

Daha uygunu var, ama düpsüz... :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-touring-78.000km-de-cok-temiz-orjinal-164480928/detay

Abi belirttiğin aracın sahibiyle konuştum fiyatta da bir şeyler yaparız dedi hafta içi izin alabilirsem bir aksilik olmazsa gidip almaya niyetim var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar otomobil dergi editörlerinin test aracı olarak kullandığı Türkiye'ye ilk gelen CX-5 bir araç var. Sahibi de bir editör ve aracını satıyor. Ondan önce Mazda'nın test aracı olarak kullanılmış. birkaç küçük kazası var. kaputu filan değişmiş. 65 bin veya altına verme ihtimali var.

Araç bu linkteki sayfadaki videoda test edilen araç! Araç reflex donanımlı düz vites ve 30 bin km'de., 2012 model. Aracı test ettim diri ve sorunsuz görünüyor. Kaporta ve içinde bir kaç kozmetik kusurları var.

http://forum.donanimhaber.com/m_91993543/f_//tm.htm#92008721

Bu araç alınır mı sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...