Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tiguan 1.4 TSIlara baktınız mı hiç?

TSI motoru kullanmış biri olarak 1 ayda nerdeyse 1 lt yağ ekleyerek yola devam ediyorsunuz TSİ motoru geliştirdilerse bilmiyorum ama ben baya bir soğumustum TSİ motordan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

leonda kullanmıştık tsi motoru yağ eksiltme bariz bir şekilde vardı servis normal demişti hatta dediğim gibi uzun zamandır ilgilenmıyorum tsi motorlarla geliştirmiş olabilirler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nasıl bir araba nasıl bir mazda 3.

Comfort yazıyor sanruf var.

Sanruf var klima manual.

2009 yazıyor arka stoplar 2004-2005 e benziyor.

Sanırım bu bambaşka bir  mazda 3 :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-harika-bir-arac-acil-paraya-ihtiyac-var-159423441/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ruhsat tarihi ilk sahibi olduğunu doğruluyor. Gerçekten alınabilecek bir araç yazılanların doğru olduğu kanısındayım. Keşke resimleri biraz daha aracı gösterecek şekilde çekseymiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanruf var klima manual.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-harika-bir-arac-acil-paraya-ihtiyac-var-159423441/detay

Hakikaten hocam, bu nasıl bi donanım olmuş ki? Bende çözemedim... Jantlar da; bir üst kasa touring jantlarına benziyor, döşemeler ve klima comfort donanımı, kadran makyajlı kasa kadranı, sunroof var...

Hakikaten ilginç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanruf var klima manual.

Emin olmamakla birlikte araç bilgilerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Comfort da sunroof yok mu bilgim yok sonradan özel taktırmış da olabilir. 2009 da bu kasa mevcut değil mi zaten. İkinci yarısında yeni kasayı da sattılar  galiba 2009 da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hımm jant konusu da var doğru biraz değişik bir araç  :D  Ya da keyfe keder adam farklı yapmış aracı her nesil mazda yı hissetmek istemiş ortak bir araba üretmiş  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin olmamakla birlikte araç bilgilerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Comfort da sunroof yok mu bilgim yok sonradan özel taktırmış da olabilir. 2009 da bu kasa mevcut değil mi zaten. İkinci yarısında yeni kasayı da sattılar  galiba 2009 da.

Araç bilgileri tamam fotoğrafta görünmekte de, kafayı karıştıran iki ayrı donanımın tek araçta toplanmış olması...

Sunroof varsa comfort olmaz, comfortsa manuel klima olmaz, 2009 modelse arka stoplar şeffaf olur... Olur da olur... :D

Ben ilk defa böyle bir donanım görüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç bilgileri tamam fotoğrafta görünmekte de, kafayı karıştıran iki ayrı donanımın tek araçta toplanmış olması...

Sunroof varsa comfort olmaz, comfortsa manuel klima olmaz, 2009 modelse arka stoplar şeffaf olur... Olur da olur... :D

Ben ilk defa böyle bir donanım görüyorum...

Önce iki ayrı araca ait fotoğraflar kullanıldığını düşünmüştüm. Sonra dikkatlice inceleyince fotoğrafların aynı araca ait olduğunu farkettim.Gercekten de ilginç bir araç. Hani TR de tek diye yazıyorlar ya bu araç gerçekten de tam o cinsten bir araca benziyor.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce ilgilediğim araçla ilgili bir haber geldi...Değerlendirmeye aldım

Aracımı satma niyetim yoktu ama şuanki durumu değelendirmek istiyorum.

Aracıma dün film çektirdim, kapı ledlerini sarıdan maviye dönüştürdüm, sese duayrlı ekolayzır aldım.

Sitede ilanı düşürmedim aracıma forumdan biri niyetlenirse yardımcı olamya çalışırım. İstediğim bir fiyat yok. Zararım illaki olacak. Fiyat tekliflerini değerlendirmek istiyorum

Üyelere duyurulur. :hi:

Aracın fotoları dün çekilmiştir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-astsubay-dan-besili-guzu-mazda-cok-yakmazda-ariza-yapmazda-164172794/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan sahibi "şu arabayı ilana koyayım da; mazdaclub üyelerinin kafası karışsın, aralarında tartışsın" diye düşündüyse çok başarılı bir ilan olmuş kabul... Gerisi muamma... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce ilgilediğim araçla ilgili bir haber geldi...Değerlendirmeye aldım

Aracımı satma niyetim yoktu ama şuanki durumu değelendirmek istiyorum.

Aracıma dün film çektirdim, kapı ledlerini sarıdan maviye dönüştürdüm, sese duayrlı ekolayzır aldım.

Sitede ilanı düşürmedim aracıma forumdan biri niyetlenirse yardımcı olamya çalışırım. İstediğim bir fiyat yok. Zararım illaki olacak. Fiyat tekliflerini değerlendirmek istiyorum

Üyelere duyurulur. :hi:

Aracın fotoları dün çekilmiştir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-astsubay-dan-besili-guzu-mazda-cok-yakmazda-ariza-yapmazda-164172794/detay/

Zekeriya hocam (atsızbey) en yakın aday diye tahmin ediyorum... Nasip meselesi bu işler, Allah gönlüne göre versin Hakan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan sahibi "şu arabayı ilana koyayım da; mazdaclub üyelerinin kafası karışsın, aralarında tartışsın" diye düşündüyse çok başarılı bir ilan olmuş kabul... Gerisi muamma... :D

Abi sticker başlığına yazarken satma niyetim tamamen keyfe kederdi zaten son fiyatını bile açıklmaya yazdım.

Az önce gelen telefonla yarım saat konuştum teklif cazip geldi. Yanlış anlaşılmasın  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sticker başlığına yazarken satma niyetim tamamen keyfe kederdi zaten son fiyatını bile açıklmaya yazdım.

Az önce gelen telefonla yarım saat konuştum teklif cazip geldi. Yanlış anlaşılmasın  :)

O mesaj sana değildi Hakan, bir önceki Comfort çakması Touring içindi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zekeriya hocam (atsızbey) en yakın aday diye tahmin ediyorum... Nasip meselesi bu işler, Allah gönlüne göre versin Hakan...

Abi aracımı henüz satmadım iki talibi var hala benim araç bulmamı bekliyorlar Hakan kardeşimizin aracı da çok güzel ve bakımlı. Eşimi mazda 626 almaya ikna etmeye çalışıyorum. Kendisi de kullanacağı için onun fikri de önemli tabi bakalım akşam hanıma aracın resimlerini bir gostereyim.Hayırlısı artık. Hakan komutana da bir msj atacağım az sonra araçla ilgili.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helal olsun üşenmeden güzel paylaşımlarda bulunup ilan vermişşsin bu tarz araçlarla meyilli olsam sadece ilanın şerefine gelir alırdım.Mazda mazda olalı resmi sitesinde bile böyle açıklama görmemiştir.Hayırlısıya satılır inş :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...