Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Helal olsun üşenmeden güzel paylaşımlarda bulunup ilan vermişşsin bu tarz araçlarla meyilli olsam sadece ilanın şerefine gelir alırdım.Mazda mazda olalı resmi sitesinde bile böyle açıklama görmemiştir.Hayırlısıya satılır inş :egy:

Zaten ilan açıklamsı yüzünden fenomen oldum  :D :D

Bazıları arıyor; önce araç almak için aramadım sizi tanımak için aradım diyor  :D :D

İzine geldiğinde görüşelim diyenler var  :D Ben 25 sene önce askerde mektup yazarken yazacak 2 satır bulamzdım. Sen bi araba satcan roman yazmışsın diyenler var  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Zaten ilan açıklamsı yüzünden fenomen oldum  :D :D

Bazıları arıyor; önce araç almak için aramadım sizi tanımak için aradım diyor  :D :D

İzine geldiğinde görüşelim diyenler var  :D Ben 25 sene önce askerde mektup yazarken yazacak 2 satır bulamzdım. Sen bi araba satcan roman yazmışsın diyenler var  :D :D :D

Sahibinden yetkilileri her an ziyaretine gelebilirler:)Hatta mazda resmi sitesine öneride bulunacam belki sizin sayenizde site siteye benzer :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahibinden yetkilileri her an ziyaretine gelebilirler:)Hatta mazda resmi sitesine öneride bulunacam belki sizin sayenizde site siteye benzer :egy:

:D :D Bazı arayanlarda sen yakında ''ilginç ilanlar'' kategorisine alınırsın diyolar abi  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 makyajlanmış kasa mazda 3 ile 2010-11 arasında bariz konfor farkı var mı?Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-confort-1.6-duz-vites-165271115/detay

Böyle ilanları görünce dayanamıyorum ve bilgilendirme yapmak istiyorum

Aracın eksi yönleri olsada fiyat uygun. Üyelik tarihi yeni. Resim fazla yok. Ve telefon numarasını mobil uygulmalarda sorgulattığım zaman çıkmıyor (Yeni aboneler uygulamalarda çıkmıyor)

Lütfen dikkat edin.

Uygun araç arayanların aramasında da fayda olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlginç bir ilan. Uyarıların için sağol Hakan. Dikkatli olmakta fayda var

Abi adamlar çok profesyonel çalışıyor. İnandırıcı olmak için aracın kusurlarını falan yazıyolar ama fiyatıda dikkat çekmek için uygun yazıyolar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-confort-1.6-duz-vites-165271115/detay

Böyle ilanları görünce dayanamıyorum ve bilgilendirme yapmak istiyorum

Aracın eksi yönleri olsada fiyat uygun. Üyelik tarihi yeni. Resim fazla yok. Ve telefon numarasını mobil uygulmalarda sorgulattığım zaman çıkmıyor (Yeni aboneler uygulamalarda çıkmıyor)

Lütfen dikkat edin.

Uygun araç arayanların aramasında da fayda olabilir.

Eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlarmış... Teşekkürler Hakan... :)

Not; Buradaki eşeğin, çekirge ile bağlantısı yoktur... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlarmış... Teşekkürler Hakan... :)

Not; Buradaki eşeğin, çekirge ile bağlantısı yoktur... :P

Abi benimki at dan düşme gibi oldu. 2000 lira hatta adamı deve den düşmüş duruma düşürüyor  :D

Böyle ilanlar gördükçe paylascam başkaları da eşşek den düşmesin  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aciklama cok iyi herseyi anlatmis mubarek

Geometri candir

Sanki araç alıp satmaktan başka işleri var. Ben bu galericileri anlamıyorum. Arkadaş aracın neyi varsa artısını eksisini yaz. Alıcı ona göre arasın. Alıcı aracı beğenmezse boş muhabbet olmamış olur.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D Bazı arayanlarda sen yakında ''ilginç ilanlar'' kategorisine alınırsın diyolar abi  :D :D

İlginç ilanlar kategorisine yakışır bir ilan olurmuş amma velakin alıntı olmasa :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmpresive arayanlar böyle bişey düşünse daha iyi olmazmı

Araç çok güzel görünüyor. Opel'in çok hoşuma giden modeli İnsignia'yı andırdı bana  8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-mazda-6-2.0-exlusive-sunroof-otomatik-benzin-pluslpg-165358751/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki araç alıp satmaktan başka işleri var. Ben bu galericileri anlamıyorum. Arkadaş aracın neyi varsa artısını eksisini yaz. Alıcı ona göre arasın. Alıcı aracı beğenmezse boş muhabbet olmamış olur.  :fiuw:

Ben alınmıyorum nedense :fiuw:  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben alınmıyorum nedense :fiuw:  :)

Abi zaten o mesajı yazarken sen aklıma geldin  :)

Expertiz durumunu bile paylaşıyorsunuz. Bütün meslektaşlarınızda böyle olsa keşke  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zıfır guzunun adresi Okan (Muğla Gören Otomotiv)

İkinci el guzuların adresi;

1-Mazda Ozan

2-Düzce Ayhan

Derim her zaman...

Dürüst insanın işi her daim yolunda gider. Belki; az kazanır ama hep kazanır...

Allah herkese hayırlı işler versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zıfır guzunun adresi Okan (Muğla Gören Otomotiv)

İkinci el guzuların adresi;

1-Mazda Ozan

2-Düzce Ayhan

Derim her zaman...

Dürüst insanın işi her daim yolunda gider. Belki; az kazanır ama hep kazanır...

Allah herkese hayırlı işler versin.

Abi gerçekten çok teşekkür ederim , çok incesin.. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...