Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konu başlığında da olduğu gibi bu araç alınır mı?  :D

Aracımı almadan önce bu aracın bir üst kasasını daha uygun fiyata alabiliyordum ama vazgeçtim. Bir üst kasada bile bu kadar donanımlısını görmedim çünkü bu modellerin son kasasında (2003+) bile yok  :D

Açıklamaya dikkat  :egy:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-fiyati-fena-dusurduk-hatta-maliyetinin-altina-indirdik-160341525/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konu başlığında da olduğu gibi bu araç alınır mı?  :D

Aracımı almadan önce bu aracın bir üst kasasını daha uygun fiyata alabiliyordum ama vazgeçtim. Bir üst kasada bile bu kadar donanımlısını görmedim çünkü bu modellerin son kasasında (2003+) bile yok  :D

Açıklamaya dikkat  :egy:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-fiyati-fena-dusurduk-hatta-maliyetinin-altina-indirdik-160341525/detay/

:) gaza gelip alasım geldi valla o nasıl bir açıklama nasıl bir satış :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) gaza gelip alasım geldi valla o nasıl bir açıklama nasıl bir satış :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacak olursanız satıcıya çok kızmayın  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce bir başlıkta okumuştum. Mazda 3 sahibi bir abi ustasına arıcını götürdüğünde usta subap ayarı yapılacak demiş bununda fiyatı 1500-1600 TL bir maliyetinin olacağını yazmış. Benim anladığım bu kadar paraya sanırım parça değişikliğide oluyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatının yüksek olması acep yapılan bakımdan ötürü mü? ;D

Olabilir benim 2 ay önce almayı düşündüğüm aracı 13.500'e sattılar. Şimdi aynı araç yine satılıkta fiyatı 23.750

Niye bu kadar fiyat yükseldi dedim full bakım yaptık diyoalar :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olabilir benim 2 ay önce almayı düşündüğüm aracı 13.500'e sattılar. Şimdi aynı araç yine satılıkta fiyatı 23.750

Niye bu kadar fiyat yükseldi dedim full bakım yaptık diyoalar :P

Fiyat farkına bakılırsa küllerinden yeniden doğmuş:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ikinci el piyasasi bi acayip oldu. mazda 2 almadan once peugeot 107 bakiyordum. bir  kac ay önce16-18 bandindaki arac olmuş sana 20-22.

ben de madem oyle bir iki ekleyip neden mazda almiyorum dedim ve su an cok memnunum. 107 ya da c1'i bi iki denedim de aralarinda daglar kadar fark var. ama işte millet giriyo siteye bakiyor araclara "bunlar bu fiyata satiliyorsa benimki hayli hayli bu para eder" diyip sisiriyor. hadise bu yani. ne araclara ne paralar istiyorlar valla bir aylik surede neler gordum.

ama bir yandan da mal adamin koyar istedigi fiyati, diyecek bir sey yok almayiverirsin o olur:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu ikinci el piyasasi bi acayip oldu. mazda 2 almadan once peugeot 107 bakiyordum. bir  kac ay önce16-18 bandindaki arac olmuş sana 20-22.

ben de madem oyle bir iki ekleyip neden mazda almiyorum dedim ve su an cok memnunum. 107 ya da c1'i bi iki denedim de aralarinda daglar kadar fark var. ama işte millet giriyo siteye bakiyor araclara "bunlar bu fiyata satiliyorsa benimki hayli hayli bu para eder" diyip sisiriyor. hadise bu yani. ne araclara ne paralar istiyorlar valla bir aylik surede neler gordum.

ama bir yandan da mal adamin koyar istedigi fiyati, diyecek bir sey yok almayiverirsin o olur:)

Abi Fransız arabası yerine Japon arabası almışsın. Aldığınız arabanın 107 kadar piyasası olmayabilir ama 107'den daha az sıkıntı çıkaracağı kesindir. Bence çok güzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hocam ben arac alinca tamamen keyfime gore aliyorum. hosuma gidince de hic affetmeden aliyorum:) uc bes yil binecegim araci da sirf piyasasi yuzunden almamazlik da etmiyorum. en olmadi piyasasinin bin lira altina verdin mi her turlu satiyorsun zaten:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla hocam ben arac alinca tamamen keyfime gore aliyorum. hosuma gidince de hic affetmeden aliyorum:) uc bes yil binecegim araci da sirf piyasasi yuzunden almamazlik da etmiyorum. en olmadi piyasasinin bin lira altina verdin mi her turlu satiyorsun zaten:)

Tamamen aynı düşüncedeyiz abi. Kardeşim 626 alırken napcan onu eski kasa Honda Civic al, Accent falan al dedi. Satacak olursan hemen satarsın dedi. Bende hiç onu dinlemedim 4-5 yıl binecem dedim hoşuma giden araba alcam dedim. Satacak olursam piyasanın 1000-2000 altına satarım dedim. Şimdi aldığım paraya alıcı var ben satmıyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun memnun kalacağınızdan eminim:)Valla araç alırken bende piyasasına bakmam ama japondan başkasınada bakmam:)Seviyorum bu japonları ama gel gör ki toyota ve honda piyasası zaten yüksek alabileceğim mazda ve mitsubishi var onlarında fiyatlar son bir aydır malum:(Hayır 34-35 bandına kadar çıktım ama o fiyatada şöyle içime sinen bir araba bulamadım.Darısı başımıza artık...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seviyorum bu japonları ama gel gör ki toyota ve honda piyasası zaten yüksek alabileceğim mazda ve mitsubishi var

Çok doğru bir düşünce...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun memnun kalacağınızdan eminim:)Valla araç alırken bende piyasasına bakmam ama japondan başkasınada bakmam:)Seviyorum bu japonları ama gel gör ki toyota ve honda piyasası zaten yüksek alabileceğim mazda ve mitsubishi var onlarında fiyatlar son bir aydır malum:(Hayır 34-35 bandına kadar çıktım ama o fiyatada şöyle içime sinen bir araba bulamadım.Darısı başımıza artık...:)

Toyota piyasa malı, Honda da apaçi ruhuna büründüğü için kafadan eledim ben, kala kala 4 capon kaldı onların içinden de en mantıklı seçenek olan Mazda'yı tercih ettim...

2007 model Honda'ya 38 bin lira isteyen mi yok, 2009 model corolla'ya 40 bin isteyen mi yok... Ne ararsan bu piyasada mevcut... Gerçi, siyah comfort HB Mazda 3 için 34 bin isteyeni de gördüm (forumda değil, yanlış anlaşılmasın) ama neyse...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...