Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar konusu geçmişken bu ay sonundan itibaren 7 yaşa kadar bütün araçlarımız 1 yıl garanti kapsamında olacak + 1 yıl yol yardım hediyesi olacak .. Detayları Mazda Ozan Otomotiv konusunda yazacağım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Valla ben bizim aaa Ayşaaa ya odaklandım tamamen :) ganamayi sümuk agayii  :2funny: :2funny: Kimden ötürüü deyince aklıma bundan başka bişey gelmez benim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben bizim aaa Ayşaaa ya odaklandım tamamen :) ganamayi sümuk agayii  :2funny: :2funny: Kimden ötürüü deyince aklıma bundan başka bişey gelmez benim :)

aynen benim de oyle :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galeri degil mazda bayinin kendi kullandigi arac. Test araci degil :) patronun oglu kullaniyormus yanlis anlamadiysam :)

Evet verilen bilgiler doğru, ilk tescil ve Zeki Kaya Otomotiv üzerine kayıtlı, 2015'e kadar muayenesi var, kilometre bana göre yüksek değil, dizel olması açısından... Hasarı vs. yoksa hayırlı olsun denilebilir bence... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet verilen bilgiler doğru, ilk tescil ve Zeki Kaya Otomotiv üzerine kayıtlı, 2015'e kadar muayenesi var, kilometre bana göre yüksek değil, dizel olması açısından... Hasarı vs. yoksa hayırlı olsun denilebilir bence... ;)

Tesekkurler abi bilgiler icin. Hasari falan yok. Sadece on kaputta ust kattan bise dusmus cok kucuk bi ezik varmis onuda gozle kolay kolay goremezsiniz dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...