Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Eyvallah hocam insallah hayirlisi olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hayalinizdeki-hatasiz-nokta-boyasiz-ciziksiz-farkli-164357232/detay/

İlandaki araç sahibiyle iletişime geçmenizde fayda var zira 52000 tl gibi bir rakama hatta belki daha da altına bırakabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-full-mazda-3-sedan-102653519/detay

İmpressive düşünen arkadaşlar için arabanın sadece sağ arka kapısı boyalı tramerde 1000 tl gibi bir kaydı var satıcı ılımlı ve pazarlığa yanasıyor ilgilenen arkadaşlar baksın , ben alamaıyorum bari birileri nasiplensin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-hayalinizdeki-hatasiz-nokta-boyasiz-ciziksiz-farkli-164357232/detay/

İlandaki araç sahibiyle iletişime geçmenizde fayda var zira 52000 tl gibi bir rakama hatta belki daha da altına bırakabilir...

Bu araci normal haline getirmek icinde para harcamak lazim :) yay falan var heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araci normal haline getirmek icinde para harcamak lazim :) yay falan var heralde

Araç sahibiyle tamamen ilandaki açıklamada yazan sıfır araç fiyatı yüzünden bir sohbetimiz oldu.Yaylardan falan bahsetmedi ama orijinal yayları duruyorsa masraflı olacağını zannetmiyorum.Km-temizlik yönünden alınır bir araç gibi duruyor.Yine de baktırmak detaylı konuşmak lazım..Tahminimce 51000 tl'ye gideri var :egy:Hayırlısı olsun diyelim.. :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ben onu atlamışım ya dikkat etmemişim..hakkaten touringmiş :)

Dikkat edilecek gibi de değil ki ilan impressive dizelde sunroofda yok ki anlayasın:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sunroofa falan bakmiyorum, Erzurum malum soguk oldugu icin koltuk isitmaya bakiyorum direk :)

Erzurum'un  soğuğunda koltuk ısıtma bile kurtarmaz:)İçeriye bir tane de şu dolmuşcuların kullandığı küçük tüplere takılan katalitikten almak lazım :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erzurum'un  soğuğunda koltuk ısıtma bile kurtarmaz:)İçeriye bir tane de şu dolmuşcuların kullandığı küçük tüplere takılan katalitikten almak lazım :egy:

Ya da; doğrudan Çorum kaloriferi gerek... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Corum kaloriferi taktircam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten impressive in en çok kullandığım ve beğendiğim özelliği ön cam ve koltuk ısıtma, plase RVM  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten impressive in en çok kullandığım ve beğendiğim özelliği ön cam ve koltuk ısıtma, plase RVM  ;)

Heleki kutahya gibi bir yerde isen millet kar kazirken on cam isitma ile 2dk kar buz yerde:)

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Zannedersem yakin zamanda araniza katilicam. Gönlümdeki araci buldum. Pazartesi bir aksilik cikmazsa bakamaya gidicem. 2011 Model  Impressive manuel sedan 40.000 km de Bir parca boyali Lpg hic takilmamis servis bakimli Fiyat belirtilmesine kiziyorlar galiba Ama bu aracin ederini merak ediyorum bana yardimci olurmusunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...