Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kimseye çaktırmadan arada sıkıştır fiyatı arkadaşlar yorum yapar  :D Hakkında hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Kimseye çaktırmadan arada sıkıştır fiyatı arkadaşlar yorum yapar  :D Hakkında hayırlısı olsun.

Nereye sıkıştırırsan sıkıştır Selman abiden kaçmaz... Anında görüyor mübarek... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba

Zannedersem yakin zamanda araniza katilicam. Gönlümdeki araci buldum. Pazartesi bir aksilik cikmazsa bakamaya gidicem. 2011 Model  Impressive manuel sedan 40.000 km de Bir parca boyali Lpg hic takilmamis servis bakimli Fiyat belirtilmesine kiziyorlar galiba Ama bu aracin ederini merak ediyorum bana yardimci olurmusunuz

Hocam çorludaki araçtan mı bahsediyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-adnan-otomotiv-den-2012-mazda-3-impressive-dizel-165292381/detay

Neye niyet neye kismet. Trabzona ISG sinavi icin gelmistik. O arada araca baktik ve km si dusuk oldugu icin tercihim bundan yana oldu. Marpiyel ve cam filmleri onlara ait 51.000 e araci aldik. Kaporasini da yatirdik. Pazartesi benim aracin devrini yaptiktan sonra araci teslim alcam insallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-adnan-otomotiv-den-2012-mazda-3-impressive-dizel-165292381/detay

Neye niyet neye kismet. Trabzona ISG sinavi icin gelmistik. O arada araca baktik ve km si dusuk oldugu icin tercihim bundan yana oldu. Marpiyel ve cam filmleri onlara ait 51.000 e araci aldik. Kaporasini da yatirdik. Pazartesi benim aracin devrini yaptiktan sonra araci teslim alcam insallah.

Hayırlı uğurlu olsun..bende bu aracı bir arkadaş için gözüme kestirmiştim hatta yarın trabzonda bakmaya niyetim vardı yolum düşmüşken ama size kısmetmiş ;) bunun farklı bir renginden bir tane daha olması lazım orda

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun..bende bu aracı bir arkadaş için gözüme kestirmiştim hatta yarın trabzonda bakmaya niyetim vardı yolum düşmüşken ama size kısmetmiş ;) bunun farklı bir renginden bir tane daha olması lazım orda

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler. Bronz rengi var 9000 km de. O da temiz arac sifirdan farksiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl vereyim daha ilk bakıma bile girmedim :-) Performansı çok iyi hocam aracın, yığılıp kalmıyor, dipgaz yapınca yapıştırıyor koltuğa, maşallahı var. Nazar değmesin ;-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkurler. Bronz rengi var 9000 km de. O da temiz arac sifirdan farksiz.

Evet o da temiz görünüyor lakin yazdıkları fiyattan bu fiyata kadar düşeceklerini tahmin etmiyordum iyi inmişler hocam..tekrardan hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet o da temiz görünüyor lakin yazdıkları fiyattan bu fiyata kadar düşeceklerini tahmin etmiyordum iyi inmişler hocam..tekrardan hayırlı olsun

4 kisi saat 18 den 22 ye kadar pazarlik ettik :) o kadar da insin artik. 52500 den asagiya dusmuyordu normalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Diger araci o kadar dusuremeyebilirler. Musterinin araciymis bronz olan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar mazda 6 2011 ile Accord 2011 hangisini almalıyım? ikisi de temiz, boyasız araçlar. mazda 40 bin, boya korumalı, accord 60 bin km de, LPG ve navigasyon var ve marşpiyerde boya var biraz.. mazda 57 bin  Accord 62 bin. TL..teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tamamen hayata bakışın zevkine göre karar verebileceğin bir şey hocam. İ kisi de çok süper arabalar. Kriterlerinin neler olduğunu söylersen daha net bir şeyler yazmak isteyenler olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla kriterlerim ortalama herkesin kriteri. Bu fiyatlara hangi aracı alırsam daha karlı çıkmış olurum? Veya şöyle diyeyim gönlümde mazda var. ama Accord daha mı değerli ve iyi bir araç? yoksa aynı ayarda ise Mazda tercih edeceğim..Accord fiyatları biraz daha yukarıda olduğu için bu fiyata LPG li Accord mu daha iyi olur? Öte taraftan Mazda6 2011 de sport çok hoş..gönlüm Mazda'dan yana..Mazda'nın bakımları ve parçaları daha ucuz. Honda'nın nasıldır? Honda de Mazda gibi sorunsuz mu? Mustafa bey Accordun eski şanzımanı hala kullandığını söylüyordu motoru da aynı ise. Mazda 6 da yeni DISI motor var..Ama forumlarda çoğunluk Accord öneriyor. Çarpışma testinde de Accord bir gömlek üstün..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de unutmadan söyliyeyim Mazda6 benzinli kullanılabiliyor sadece, dolayısıyla yakıt tüketimi fazla olacak biraz. Accord ise LPGli ve daha az yakacak..ama performansı nasıl olur bilmiyorum!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...