Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Mazda 6 nın haricinde en beğendiğim d segment araç Accord dur benim. Yakıt konusu söylediğiniz gibi mazda 6 da birazcık fazla olur, şehir dışı kullanımda aynı olur hemen hemen. İkinci el konusunda Accord daha canlı ki bu zaten mazda nın hemen her modeli için geçerli, ama siz biniciyseniz bu ihtimali direk elersiniz kafanızda. Ayrıca bir çok arkadaş temiz mazda 6 bulamamktan dert yanıyordu, sizin bulduğunuz araç gerçekten temizse, ve uzun vade binip çok fazla kilometre yapmıyor ya da şehir dışı kullanacaksam direk Mazda 6 dan yana oyumu kullanırım. Ama ben ikinci el kısmını da düşünüyorum yakıtı çok önemli şehir içi kullanırım ve çok gezerim diyorsan da Accord derim. Sorunsuzluk konusunda Mazda zaten gücünü kanıtlamış ama Accord da hırpalanmış bir araç değilse o da sizi kesinlikle üzmeyecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese tesekkurlerimi sunuyorum :)

Bu arada aracı herhalde Adnan otomotivden almışsınız en son aldığım Asx marka aracımı oradan almıştım göstermiş oldukları -özelikle Yusuf Bey-ilgi,alaka ve dürüstlüklerinden baya memnun kalmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Mazda3'ün dizeli nasıldır? Dizelini tavsiye eder misiniz? Kullananlar yorum yapabilir mi? teşekkürler..

Bundan önceki aracım da focus 3 dizel di ve memnundum ki aynı motorları kullanıyrlar. Dizel alma da ki düşünceleriniz tam olarak ney mesela, beklentinizi karşılayıp karşılamayacağını bilemem ama ben çok memnunum, gerek yakıt gerekse performans.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan önceki aracım da focus 3 dizel di ve memnundum ki aynı motorları kullanıyrlar. Dizel alma da ki düşünceleriniz tam olarak ney mesela, beklentinizi karşılayıp karşılamayacağını bilemem ama ben çok memnunum, gerek yakıt gerekse performans.

Severek aldım dizeli,ne duruyorsun bassana gaza Rizeli  diyosun yani Bülo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-temiz-servis-bakimli-boyasiz-165704686/detay

Benim gara guzuyu satarsam almayı düşündüğüm araçlardan biri bu..gara guzu iyi hoş ama dağa bayıra hatta köyde kimi yerlere gidemiyom altı sürtüyor diye..benim sizden ricam bu aracı kullanan test eden varsa fikirleri düşünceleri neler..daha önce forester kullandım lakin bunu hiç sürme fırsatım olmadı..tek düşündüren motoru..1.6 114 beygir yanılmıyosam.  Bu motor bu kasayı kaldırırmı yoksa hantalmı kalır..tercihim de ilandaki araç gibi manuel vites olur..gara guzu olmasa yada satmış olsam ciddi ciddi ilgilenirim ilandaki araçla.. neyse değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada aracı herhalde Adnan otomotivden almışsınız en son aldığım Asx marka aracımı oradan almıştım göstermiş oldukları -özelikle Yusuf Bey-ilgi,alaka ve dürüstlüklerinden baya memnun kalmıştım.

Evet adnan otomotivden aldim. Gercekten cok iyi niyetliler. Cok yardimci oldular. Karsidaki insana guven duymalari da cok ayri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet adnan otomotivden aldim. Gercekten cok iyi niyetliler. Cok yardimci oldular. Karsidaki insana guven duymalari da cok ayri

Üstkatlarında denize nazır kahvaltı yapmadan döndüysen yazık olmuş.Tekrardan hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-temiz-servis-bakimli-boyasiz-165704686/detay

Benim gara guzuyu satarsam almayı düşündüğüm araçlardan biri bu..gara guzu iyi hoş ama dağa bayıra hatta köyde kimi yerlere gidemiyom altı sürtüyor diye..benim sizden ricam bu aracı kullanan test eden varsa fikirleri düşünceleri neler..daha önce forester kullandım lakin bunu hiç sürme fırsatım olmadı..tek düşündüren motoru..1.6 114 beygir yanılmıyosam.  Bu motor bu kasayı kaldırırmı yoksa hantalmı kalır..tercihim de ilandaki araç gibi manuel vites olur..gara guzu olmasa yada satmış olsam ciddi ciddi ilgilenirim ilandaki araçla.. neyse değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Subaru 15 'in otomatik vitesini kullanma imkanım olmuştu.Dış görünüş her ne kadar göreceli de olsa beni kendisine aşık etmişti.İç mekanda kullanılan malzeme kaliteli ,ses yalıtımı başarılı(En azından ASX den çok iyi).Yakıt tüketimi tam hatırlamıyorum ama çok iyiydi lakin performans için aynı şeyleri söylemem.Performans olarak çok beklentiniz yoksa köye,bayıra kış şartlarında bile rahat gidecek gösterişli bir araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru 15 'in otomatik vitesini kullanma imkanım olmuştu.Dış görünüş her ne kadar görecelide olsa beni kendisine aşık etmişti.İç mekanda kullanılan malzeme kaliteli ses yalıtımı başarılı(En azından ASX den çok iyi).Yakıt tüketimi tam hatırlamıyorum ama çok iyidi lakin performasn için aynı şeyleri söylemem.Performans olarak çok beklentiniz yoksa köye,bayıra kış şartlarında bile rahat gidecek gösterişli bir araba.

Ya aslında çok dağla bayırla işim olmayacak ama insan memleketine gittiğinde kendi arabasıyla sağa sola korkusuzca gitmek istiyor :) hem asfaltta hemde yeri geldimi bozuk yolda kullanabileceğim kafama en yatan araç bu..zaten benim için mazda ve subaru her daim en öndedir..keşke cx-5 ler ötv den dolayı muadillerine göre fiyatı yüksek olmasa.. bu arada yorumunuz için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru XV nin kendini taşımadığını herkes söylüyor, ayrıca motor ufak geldiğinden forester kadar yakıyor diyorlar...Üstelik bunu satıcısı söylüyor... CVT şanzımanlı XV den performans beklenmediğinden emekli arabası diyebiliriz...

Manuel sıkıntı olmayacak ise, en uygun araç bu sınıfda ASX, hem seri hem de az yakıyor üstelik debriyajı çok hafif vitesleri geçirmek kolay, start stop var, geri kaydırmama hill holder var, bagajı geniş XV den.. Tek eksiği ses yalıtımı onuda yapmak kolay 300 tl ye iş çözülür döşemecide...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya aslında çok dağla bayırla işim olmayacak ama insan memleketine gittiğinde kendi arabasıyla sağa sola korkusuzca gitmek istiyor :) hem asfaltta hemde yeri geldimi bozuk yolda kullanabileceğim kafama en yatan araç bu..zaten benim için mazda ve subaru her daim en öndedir..keşke cx-5 ler ötv den dolayı muadillerine göre fiyatı yüksek olmasa.. bu arada yorumunuz için teşekkür ederim

Dediğim gibi güzel araba performasn olayı tamamen göreceli de olabilir ben değerlendirme yaparken hep manuellere göre yapıorum uzun süreli benzinli otomatik vites araba kullanmadım:)Gerisini siz düşünün.Daha uygun bir Suv arıyorsanız Mitsubishi ASX tavsiye edebilirm:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru XV nin kendini taşımadığını herkes söylüyor, ayrıca motor ufak geldiğinden forester kadar yakıyor diyorlar...Üstelik bunu satıcısı söylüyor... CVT şanzımanlı XV den performans beklenmediğinden emekli arabası diyebiliriz...

Manuel sıkıntı olmayacak ise, en uygun araç bu sınıfda ASX, hem seri hem de az yakıyor üstelik debriyajı çok hafif vitesleri geçirmek kolay, start stop var, geri kaydırmama hill holder var, bagajı geniş XV den.. Tek eksiği ses yalıtımı onuda yapmak kolay 300 tl ye iş çözülür döşemecide...

ASX'in ses yalıtımı çok da kötü değil sorun yaratan iki kısım var: teker davlumbazına 16 inç lastikler küçük geliyor  ;motor kaputun altında neredeyse görünmüyor bu iki unsur maalesef fazla yankı oluşmasına bu da ister istemez yalıtım konusunda bir adım geriye gitmesine sebebiyet veriyor.Ama öyle abartılacak bir ses de yok:)Bu arada o debriyaj var ya o debriyaj başlı basına sorun :egy: :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben zaten manuel vites taraftarıyım..her ne kadar şu anki aracım otomatik olsada ;) kullanmadığım için xv yi duyumlarım dediğiniz yönde sadece yakıt için çok olumsuz konuşmuyorlar..bir de altı rakiplerine göre yerden daha yüksek xv'nin..

Dediğim gibi güzel araba performasn olayı tamamen göreceli de olabilir ben değerlendirme yaparken hep manuellere göre yapıorum uzun süreli benzinli otomatik vites araba kullanmadım:)Gerisini siz düşünün.Daha uygun bir Suv arıyorsanız Mitsubishi ASX tavsiye edebilirm:)

Performans olayına gelince bu saatten sonra zaten eskisi gibi öyle hız olaylarına giren biri değilim birşeyler eskide kaldı (yaşlanıyom heralde :) ) ama tabiki de yeri geldimi beni mahçup etmeyecek bastımmı gidecek biraz :) öyle aman aman bir arayışım yok şu an ama aklımın bir köşesinde var bu ;) yoksa ben benim gara guzudan memnunum lakin zaman ne gösterir ne olur bakacaz artık ;) hakkımızda hayırlısı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru XV ler satıldıktan hemen sonra 2. ele düştü , daha 10.000km olmadan bir sürü araç vardı satışta, muhtemelen başta yakıt ve performans vatandaşı tatmin etmedi dedim, Araştırdım bayisi bile doğruladı ...

Yerden yüksekliğin 21.5 olması iyidir, sessiz sürüşe katkı da sağlar ancak bu pek aracı korumaz yaylada köyde illaki altını sürtersiniz bu nedenle Subaruları bozuk yollara vurmak sağlam bütçe ister, çünkü parçaları çok pahalı,  mesela amortisör istedi araç diyelim işte size mantıklı bir satış sebebi ...

Eğer köyde yaylada araç binecekseniz, grand vitara alın, hem şehirde hem offroad da binersiniz...Ortalama bir konforun yanında ekonomi ve performans arıyorsanız ki bu en önemli kriter Mitsubishi ASX tam çözüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subaru XV ler satıldıktan hemen sonra 2. ele düştü , daha 10.000km olmadan bir sürü araç vardı satışta, muhtemelen başta yakıt ve performans vatandaşı tatmin etmedi dedim, Araştırdım bayisi bile doğruladı ...

Yerden yüksekliğin 21.5 olması iyidir, sessiz sürüşe katkı da sağlar ancak bu pek aracı korumaz yaylada köyde illaki altını sürtersiniz bu nedenle Subaruları bozuk yollara vurmak sağlam bütçe ister, çünkü parçaları çok pahalı,  mesela amortisör istedi araç diyelim işte size mantıklı bir satış sebebi ...

Eğer köyde yaylada araç binecekseniz, grand vitara alın, hem şehirde hem offroad da binersiniz...Ortalama bir konforun yanında ekonomi ve performans arıyorsanız ki bu en önemli kriter Mitsubishi ASX tam çözüm...

Valla hocam her şey tamam da Subarunun bozuk yollarda sorun çıkartacağı fikrine katılmıyorum her şeyden önce bu segmentte ve genel kalite anlamında kendisini kanıtlamış bir marka

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

XV nin altını sürtecek kadar da kötü olmayacak yaa gideceğim yerler :) subarunun sürdüğüm araçları var..kendine has bir duruşu ve 4çeker sistemi var..sağlam araç ta..ama parça konusunda haklı olabilirsiniz..dediğim gibi öyle aman aman alma derdinde değilim. Sadece aklımın bir köşesinde bu suv olayı ;) yorumlarınız için teşekkür ederim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...