Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Üstkatlarında denize nazır kahvaltı yapmadan döndüysen yazık olmuş.Tekrardan hayırlı olsun

Davet ettilerde programımız yoğun olduğundan gidemedik. Tekrardan teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu piyasa şartlarında alınabilir fiyatta derim... Yazılanlar harici bir şey yoksa... ;)

Yarın bir daha arayayım 39000 direteyim hayır 40000 verirsem Antalya'dan geriye dönemem :tey::egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın bir daha arayayım 39000 direteyim hayır 40000 verirsem Antalya'dan geriye dönemem :tey::egy:

araç şahane görünüyor ve bence çok uygun (başka bir şeyi yoksa tabi). bu ayarda satılan ford'ları toyota'ları honda'ları artık 50 bine dayandırıyorlar ki o donanım yok bile, yazık günah.

lakin cahilliğime ve araştırmaktan acizliğime  verin; motor için 1.6 denmiş ve 1601-1800 cc'ye kategorilenmiş..

bir yanlışlık mı var yoksa mazda2'de olduğu gibi 1.3 görünüp geleneksel olarak129x yerine 134x bir motorla mı donatılmış? yani 16xx cc gibi bir durum mu var 159x mi?

öyleyse eğer birinin mazda'nın bu hususta kulağını çekmesi lazım bence vergi dilimi bakımından

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç şahane görünüyor ve bence çok uygun (başka bir şeyi yoksa tabi). bu ayarda satılan ford'ları toyota'ları honda'ları artık 50 bine dayandırıyorlar ki o donanım yok bile, yazık günah.

lakin cahilliğime ve araştırmaktan acizliğime  verin; motor için 1.6 denmiş ve 1601-1800 cc'ye kategorilenmiş..

bir yanlışlık mı var yoksa mazda2'de olduğu gibi 1.3 görünüp geleneksel olarak129x yerine 134x bir motorla mı donatılmış? yani 16xx cc gibi bir durum mu var 159x mi?

öyleyse eğer birinin mazda'nın bu hususta kulağını çekmesi lazım bence vergi dilimi bakımından

İşaretlemede hata 1598 cc olmaası lazım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba;

Yeni Mazda başlığına yazdım, orası doğru yer mi emin olamadığımdan bir başlık açayım dedim, yazdigim aracta da bazı degisiklikler oldu. Domestos ilki icin goruslerini belirtmisti sagolsun.

Soyle bir arac var, onerir misiniz? 

2009, Mazda 3 1.6 Touring, 29 bin km'de. Bir kapisinin saci degismis, kendisi degil, sacıymış. Bunun dışında temiz bir aile arabası, servis ve bakımı yapılmış.

Bu araç icin 34 bin TL uygun mudur? Tavsiye eder misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kilometre olarak uygun ama fiyat olarak bir şey söylemek forum açısından pek etik olmuyor, takdir tamamen senindir... Gerekli bilgileri özelden zaten vermiştim... Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçişleri Bakanlığından satış iznini aldım sanırım abi  :D :D

Hayırlı satışlar olsun...

Yok izin almadım daha haberi bile yok ilandan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...