Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-impresive-burda-ariyorsan-bakmadan-gecme-163292203/detay

arkadaşlar bu araç alınır mı? Fiyat, performans olarak tavsiye eder misiniz?

Araba bahsettiği gibiyse o parayı fazlasıyla hakediyor. Performansı gayet yeterli 115 hp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

mazda3 2012 ve oncesi modeller icin fiyatlarin 45 bin 46 bin tl uzerinde olmasi bana ultra anlamsiz geliyor. adamlar 57 tl 58 tl ye mazda6 satiyorlar 2011 model. 51K tl ye mazda3 nedir arkadas? bunlar hep mazda turkiye'nin yeni araclarda uyguladigi fiyat politikalarindan oluyor. cakallara gun dogdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araca baktım. Servise gösterdik. Koltuklarda kılıf varmış ve gelirken sökmüş yanlış anlaşılmasın diye, koltuklar tertemiz. arka koltuk taban tertemizdi. Arabanın tavan, taban, koltuklar ve plastik aksamı tertemizdi. Anlaştık ve nasipse pazartesi günü satışını alacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda3 2012 ve oncesi modeller icin fiyatlarin 45 bin 46 bin tl uzerinde olmasi bana ultra anlamsiz geliyor. adamlar 57 tl 58 tl ye mazda6 satiyorlar 2011 model. 51K tl ye mazda3 nedir arkadas? bunlar hep mazda turkiye'nin yeni araclarda uyguladigi fiyat politikalarindan oluyor. cakallara gun dogdu.

Bu anlattığın bizim ülkenin gerçeği ama..ne araçlar var ama hem yakıtı hem vergisinden dolayı insanlar yanaşmıyor..mazda 3 ün o paralara olması dizel olmasından doğal olarakta daha tutulmasından..bu sadece mazdaya has birşey değil..2.0 motor benzinli bir araç herzaman mesafeli yanaşmak demektir bizim ülkede..bu da ülkedeki ekonomik koşulların halkın üzerindeki yansıması..e şu anki piyasa da malum..mazda 3 kadar özelliği olmayıp ondan çok daha pahalı satılan araçlar anlamsız gelmeli bence esas ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araca baktım. Servise gösterdik. Koltuklarda kılıf varmış ve gelirken sökmüş yanlış anlaşılmasın diye, koltuklar tertemiz. arka koltuk taban tertemizdi. Arabanın tavan, taban, koltuklar ve plastik aksamı tertemizdi. Anlaştık ve nasipse pazartesi günü satışını alacağım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun..bu piyasada gayet iyi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim mazda 3 e verecek o kadar param olsa 3-5 daha koyar beyaz bir tane motion yeni 3 alırdım 8)

Test sürüşü ve Mazda'nın satış politikasından dolayı yeni kasa almaktan vazgeçtim. Araç gösterişli lakin hayal kırıklığı yarattı bende. Dizeli gelirse o zaman bakarız. Turbosu olmayan motor çok güçsüz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba bahsettiği gibiyse o parayı fazlasıyla hakediyor. Performansı gayet yeterli 115 hp

sizin aracı her gördüğümde beyaz aşkı başladı bende, kısmetse yarın satışını alacağım. sonra biraz başınızı ağrıtabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı uğurlu olsun..bu piyasada gayet iyi ;)

Hayırlı uğurlu olsun.

Arkadaşlar çok teşekkürler.

Yine yeniden Mazda.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Test sürüşü ve Mazda'nın satış politikasından dolayı yeni kasa almaktan vazgeçtim. Araç gösterişli lakin hayal kırıklığı yarattı bende. Dizeli gelirse o zaman bakarız. Turbosu olmayan motor çok güçsüz.

Oncelikle hayirli olsun.

Bende uzun bir suredir yeni mazda3 almak icin bekledim. Yedek malzeme sikintisi oldugu icin ve bir kac ay beklemem gerektigi icin onumuzdeki yila plan yapiyorum. Umarim birseyler duzelir yeni mazda3 ile birlikte.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla mazda olsun tastan olsun. hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

benim gozum baska arac gormuyor yolda izde. onumden audi a6 a8 falan geciyor tu kaka diye bakiyorum. C sinifi mercedesden asagasi kurtarmiyor mazda ile acaba kiyasina girmeye.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin aracı her gördüğümde beyaz aşkı başladı bende, kısmetse yarın satışını alacağım. sonra biraz başınızı ağrıtabilirim.

Eyvallah hocam, beyaz iyidir  ;) Estağfurullah ne demek, yardımcı olabileceğim ne varsa olurum, sorun yok. Tekrardan hayırlı olsun, kazasız binmen dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla mazda olsun tastan olsun. hayirli ugurlu olsun allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

benim gozum baska arac gormuyor yolda izde. onumden audi a6 a8 falan geciyor tu kaka diye bakiyorum. C sinifi mercedesden asagasi kurtarmiyor mazda ile acaba kiyasina girmeye.

Aslında Mazda 6 almakta istedim. Çok araştırıdm. Yakıt ve vergi olarak insanın tercihini değiştiriyor. Yoksa 6 kasaya hayranım ama maalesef canım ülkemde binmesi zor bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında Mazda 6 almakta istedim. Çok araştırıdm. Yakıt ve vergi olarak insanın tercihini değiştiriyor. Yoksa 6 kasaya hayranım ama maalesef canım ülkemde binmesi zor bir araç.

valla ayni dertlerden ben de muzdarip olarak cok dusundum lakin ya allah bismillah dedim girdim bir isin icine bakalim uzun vadede canimi yakacak mi yoksa idare edip gidecez mi hayirlisi Allah'tan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen kararını vermiş gibisin zaten :) hayırlı olsun diyelim araba boyadan kaportadan güzel görünüyor  ama sağlam bi motor ustasına baktırmakta fayda var yürürü nasıl motoru nasıl iyice istişare gerektirir.bi açılıp deneme sürüşü yapmak lazım uzaktan belli olmuyor bu konular malum.yola çıkıp iyice bakmak lazım dinlemek lazım guzu neler anlatacak:) tekrardan hayırlısı olsun inşallah doğru aracı bulursun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motora radyatöre amortisorlere lastiklere baktırın extra masraf çıkarmasın yada eksiklere göre pazarlik edin bence araç piyasa şartlarında uygun görünüyor. Hayırlı olsun diyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah sağlık ve huzurla binmeyi nasip etsin. En güzel araba sahip olunan arabadır Allah pişmanlık yaşatmasın hiçbirimize...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...