Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-acil-klimali-323-mazda-ful-beyaz-spor-pazarlik-var-149482086/detay

fotoğraflara mega boyda bakarsanız daha iyi yorumlarsınız arkadaşlar ne diyorsunuz büyük ihtimal bunu alacağım gibi

Allah utandırmasın, iyi baktırmanı tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Hasar yani pert kayıtlı bunun yapılmamış halini görmüştüm hatta arşive bakmam lazım resmide mevcuttu. Bende niyetlendim lakin fiyat fazla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Hasar yani pert kayıtlı bunun yapılmamış halini görmüştüm hatta arşive bakmam lazım resmide mevcuttu. Bende niyetlendim lakin fiyat fazla.

Burada fotoğraflarını paylaşma, özelden isteyen olursa gönder, sonra durduk yere kaş yapalım derken göz çıkartmayalım...  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam 28-29 bin gibi bir hasar kaydı var..epeydir ilanı var ama satılmadı bir türlü

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen kararını vermiş gibisin zaten :) hayırlı olsun diyelim araba boyadan kaportadan güzel görünüyor  ama sağlam bi motor ustasına baktırmakta fayda var yürürü nasıl motoru nasıl iyice istişare gerektirir.bi açılıp deneme sürüşü yapmak lazım uzaktan belli olmuyor bu konular malum.yola çıkıp iyice bakmak lazım dinlemek lazım guzu neler anlatacak:) tekrardan hayırlısı olsun inşallah doğru aracı bulursun

ben arabayı alma işini konyada babası ile al sat yapan arkadaşıma devrettim araba merkezde olsa ekspertize sokacaktım ama seydişehir olunca arkadaşım , babası , kaportacı , motorcu gidip bakacaklar onlar da temiz derlerse alıp gelecekler güveniyorum bakalım hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba;

Su aracla ilgili goruslerinizi alabilir miyim? Daha once bu aracla ilgili edinilmis bilgi varsa onu da paylasmanizi rica ederim :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-bakimli-166843663/detay

Az önce Veli abi bu ilanı makara yapmıştı. Siz ciddi misiniz bu ilsnla ilgili olarak. Fiyat baya yüksek değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce Veli abi bu ilanı makara yapmıştı. Siz ciddi misiniz bu ilsnla ilgili olarak. Fiyat baya yüksek değil mi?

Veli bey'in yorumunu goremedim.

Yuksek mi sizce? Sitede 1.6 impressive icin bu km'deki en dusuk tutar olarak gorunuyor.

Mesela su ilanda 2. kasa olması dısında tum ozellikleri aynı ve full boyalı, fiyat 38.750 denmis. Tabii ilk ilanda 2 parca degisen var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-vites-2009-mazda-3-impressive-full-166362820/detay

Atladigim bir sey mi var?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli bey'in yorumunu goremedim.

Yuksek mi sizce? Sitede 1.6 impressive icin bu km'deki en dusuk tutar olarak gorunuyor.

Mesela su ilanda 2. kasa olması dısında tum ozellikleri aynı ve full boyalı, fiyat 38.750 denmis. Tabii ilk ilanda 2 parca degisen var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-vites-2009-mazda-3-impressive-full-166362820/detay

Atladigim bir sey mi var?

Evet anladığınız şey baktığınız araç impresive degil touring.O kasada impresivi diye bişey yok en fulu touring diye geçiyor. Eğer aradığınız araç bu modelse bende var en fulu toring size çok daha uyguna bırakırım ;)ilan numarası

166141616

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben siyah olan ilan ile dalga geçtim, 32 ver bak nasıl satıyor (tabi satma niyeti varsa) yoksa zaten bilemem...

Benim aracın aynısını adam utanmadan 39.900 yazmış, satılır mı mümkün değil, satma niyeti var mı? Hiç... :D

İmpressive fiyatına touring ayıp oluyor... Mazda Ozan'ı şiddetle tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aşağıdaki araçla anlaştık gibi. Sizce alınır mı? Daha önce de sormuştum burada. kaskoda 1000 TL bir hasar görünüyor arka tampon değişiminden. Ön tampon boyalı. başka boyası yok metalik aksamda. ve gördüğünüz gibi LPG ve kış lastikleri var extraları var. Ayrıca ön camında çatlak varmış son günlerde büyümüş, onu da değiştirecek. Cam değişmesinin bir sakıncası olur mu?? kaskodan yaptıracak..Yorumlarınızı bekliyorum lütfen..İlk defa Mazda alacağım..

Ayrıca Audi A1 var arkadaşlar ilanı aşağıda 62 ye bırakıyor..hangini alayım sizce? arada çok fiyat farkı var ama..buna rağmen AUDİ alınır mı? diğer ilanlarına göre fiyatı makul gibi..A1 kullanan oldu mu hiç? Küçük gelir mi biraz? kullanımı keyifli diyorlar dizel olduğu için çok az yakıyor.

Ayrıca Benzinli yerine 1-2 bin daha ekleyip dizel almamı tavsiye eder misiniz? dizelde otomatik yok ama!! Mazda3'ün Otomatiği iyi midir? Audi hem 2013 hem de dizel!! Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-mazda-3-hb-impessive-ov-plus-extralar-166122727/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a1-1.6-tdi-sportback-attraction-90-hp-s-tronic-158678848/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hakkında hayırlısı olsun diyerek söze gireyim. Sorduğunuz sorulara sayfalarca cevap yazılabilir  :D Marka karşılaştırması var, segment karşılaştırması var, benzinli mi dizel mi karşılaştırması var, otomatik mi manuel mi var, fiyat karşılaştırması var  ;D Ama bütün bunların yanında sizin arabadan ne istediğiniz konusunda bilgi yok  :)

Kısaca şöyle diyeyim abicim, 'bence'

- Yıllık yaptığın ya da yapacağın km 15 binleri bile zorlayamıyorsa dizele bulaşıp fazladan para vermenin bir mantığı yok

- Artık bir çok markanın C segment arabasına sığmak bile zor iken. C segment arabayı bırakıp da ayak takınca düşecekmiş gibi olan B segment arabaya yönelmeni hiç tavsiye etmem.

- Otomatik vitesinde sorun olduğunu duymadım hiç mazdanın bu konuda içiniz rahat olsun.

- Bir model yüksek diye sorunsuz ve bakınca göz zevki veren Mazda yı bırakıp, beter böcek gibi duran A1 i hayatta tercih etmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ezmocesteri arakadaş teşekür ederim yorumun için. 45 yaşında bekar uzun boylu sportmen biriyim. (Tabiiki ilerde evlenmeyeceğim anlamına gelmiyor:) Beklentim ortalama bir beklenti. tasarımı, sürüş keyfi hoş bir araba almak. idealim CX-5 power araç ama şu an için bütçe yetersiz. ondan sonra Mazda 6 baktım ama şu an pek uygun yok.. Anlayacağın mazda 3, 6 cx-5 civarlarında dolanan biriyim yani..

Yorumuna katılıyorum ama A1 de küçük olmasına rağmen bir sürü koca adam tarafından tercih edilebiliyor:)) test sürüşü yapacağım ondan sonra birşey diyebilirim..

Bir de anlamadığım dizel Mazda 3'ün beygir gücünün benzinliden fazla olması! Normalde dizeller daha düşük olur! Bu niye böyle olmuş? 105 beygir Mazda 3'e az gelmiyor mu performans yeterli mi? Benim Lacetti 1.6 da bile beygir 109 uçuyor maşallah.

Bu arada aracımı satıyorum, aklınızda olsun linki aşağıda..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lacetti-1.6-sx-2010-orj-lpg-li-temiz-yetkili-servis-bakimli-89889902/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...