Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı satışlar diliyorum abi. İsmim Bülent. Motordaki gücü ve performansı belirleyici olan sadece beygir değil aynı zaman da kullanılan tork değerleri de etkilidir. Evet haklısınız Mazda 105 hp çok atak seri performanslı bir araç değil ama siz performanslı bir araç bakıyorsanız Mazda bunun için RX-8 yada Mazda MPS seçeneklerini sunmuş. Mazda 3  benzinli çok yüksek performans sunmamasının yanında normal bir yakıt, uygun fiyat, üstün donanım ve sorunsuzluk çerçevesinde çok ideal bir araçtır. Benim için yakıt önemli değil, azcık daha da fark veririm, performanslı olsun diyorsan mps ya da rx bakın bence.

O sizin dediğiniz düşük beygirli hantal dizle motorlar eskide kaldı abi, artık bir çok markanın üretiği dizel motorlar benzinliden daha performanslı ve ekonomiktir. Benim aracım 115 hp dizel motora sahip ve yarışlara katılmayı düşünmüyorsan gayet performanslı.

Bütçeniz uygun olsaydı cx5 ve 6 yı, 3 ten bir adım önde tutun derdim ama her şey hesap kitap maden mazda 3 size daha yakın duruyor. Audiyi de deneyin o atletik yapınızla içinde rahatsanız, en azından şimdilik tek kişi kullanacaksanız, dışarıdan baktığınızda aracın duruşu  size bir heyecan yaşatacaksa ve performansı da sizi çok mutlu ettiyse gidin a1 i alın derim. Ha mesele ekonomiklik ve performanssa eğer gidin fiat bravo alın, 120 hp, 300 tork, düşük yakıt ve sağlam multijet motor  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Seçenek olarak Audi 1 işin içine giriyorsa bence orada mantık değil, eğilim başlamış demektir... New bettle gibi tasarımı seni cezbettiyse ve arada o kadar fiyat farkına rağmen soruyorsan sen gönlünü Audi'ye kaptırmışsın demektir...

Şunu al, bunu al diyemem; tercih, para ve zevk senin... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar abilerim bu arac hakkında bılgısı olan yada fıkrı olan varmı

3kaza gorunuyor 400 2200 3. mıktar yazmıyor

uzun suredır ılanda olması benı dusunduruyor sızce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-dizel-ufak-araclarla-takas-olur-dugun-sebebi-ile-satiliktir-151773714/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işler nasip meselesi doğrusu... Hak eden birilerine nasip olmasını isterdim... Şimdi de olur mutlaka ama fiyat farklı... ;)

Hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin canım kardeşim... Düşünce nedir özel değilse??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işler nasip meselesi doğrusu... Hak eden birilerine nasip olmasını isterdim... Şimdi de olur mutlaka ama fiyat farklı... ;)

Hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin canım kardeşim... Düşünce nedir özel değilse??

Veli Abi emanete bıraktım. Onlar satacak, komisyonlarını alacak, kalanı bana gelecek. Sonrasında aşağı yukarı 20.000 gibi bi rakam kalır bana. İki yolum var abi. 626 veya lantis olabilir, veya çabuk satabileceğim abuk bir araba alıp, kısmetse 2 sene sonra 2010-2011 mazda 6 veya yeni mazda 3. bakalım abi, hele bi satılsın, sonrasında detaylı konuşuruz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aşağıdaki araçla anlaştık gibi. Sizce alınır mı? Daha önce de sormuştum burada. kaskoda 1000 TL bir hasar görünüyor arka tampon değişiminden. Ön tampon boyalı. başka boyası yok metalik aksamda. ve gördüğünüz gibi LPG ve kış lastikleri var extraları var. Ayrıca ön camında çatlak varmış son günlerde büyümüş, onu da değiştirecek. Cam değişmesinin bir sakıncası olur mu?? kaskodan yaptıracak..Yorumlarınızı bekliyorum lütfen..İlk defa Mazda alacağım..

Ayrıca Audi A1 var arkadaşlar ilanı aşağıda 62 ye bırakıyor..hangini alayım sizce? arada çok fiyat farkı var ama..buna rağmen AUDİ alınır mı? diğer ilanlarına göre fiyatı makul gibi..A1 kullanan oldu mu hiç? Küçük gelir mi biraz? kullanımı keyifli diyorlar dizel olduğu için çok az yakıyor.

Ayrıca Benzinli yerine 1-2 bin daha ekleyip dizel almamı tavsiye eder misiniz? dizelde otomatik yok ama!! Mazda3'ün Otomatiği iyi midir? Audi hem 2013 hem de dizel!! Teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-mazda-3-hb-impessive-ov-plus-extralar-166122727/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2013-audi-a1-1.6-tdi-sportback-attraction-90-hp-s-tronic-158678848/detay

Cam değişmesinin hiç bir sıkıntısı olmaz. Önemli olan husus orjinal camın takılmış olması. Benim önceki kuzunun camı da çatlamıştı. Kaskodan serviste değiştirdim. Yansanayi cam taktırmış olsaydım cebimden 1 kuruş dahi çıkmayacaktı. Ben orjinal cam için 100 lira fark vermiştim. Kaskonun karşılama oranı % 90 idi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar üzülerek mazda macerama bugün itibari ile simdilik son vermis bulunuyorum. Is degisikligi nedeni ile doblo tarzi bir arac almak zorundayim Islerimi düzeltir düzeltmez tekrar yaninizdayim merak etmeyin. Büyük ihtimal (hanimi kandirdiktan sonra) peugeot 207 aracimi satip yine mazda arayislarina giricekmisim gibi bir his var icimde hayirlisi bakalim

Bu arada yeni arasimda bana yardimci olmaniz dilegiyle.

Hangi marka model ve neden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az yakıt konusunda fiorino/doblo, berlingo/nemo, partner/bipper,

kaliteli olsun kıytırık olmasın parası önemli değil dersen cady

güçlü yüke gelen olsun yakıtı önemli değil dersen connect

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dayanıklılık konusunda Connect'in üzerine tanımam... 24 saat çalışıp, günde 4 tane şoför değiştiren, 8 yaşında ve 400 bin kilometrede başka araca rastlamadım... Yakıtı şehir içinde biraz fazladır ama bence sağlamlığı her şeyin üzerinde...

Mazda için üzülmene gerek yok, biz hep buradayız... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen abi haklısın çok dayanıklı araba. Sadece yapılan km olarak düşünmesek de yük konusunda maşallahı var. Koltuğu söküp kamyon gibi yük vur bana mısın demiyor. Bir kaç tanıdığım fırıncı da connect var, kimin, nasıl, ne şekilde kullandığı belli değil ama araba hala canavar km sini merak ettim yarın bakacağım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yükle filan isim yok En önemli yakit ve sorunsuzluk Gerci yapicagim is icin sw bir aracta yeterli gelicektir diye düsünüyorum Bu arada meslegim elektrik teknisyenligi ve bütün sikinti merdüven Yoksa mazda 3 te isimi görür Fakat o eski üstlerle o arabaya nasil binerim yada elemanlari bindirir bilmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi yükle filan isim yok En önemli yakit ve sorunsuzluk Gerci yapicagim is icin sw bir aracta yeterli gelicektir diye düsünüyorum Bu arada meslegim elektrik teknisyenligi ve bütün sikinti merdüven Yoksa mazda 3 te isimi görür Fakat o eski üstlerle o arabaya nasil binerim yada elemanlari bindirir bilmiyorum :D

Bence ticari araç alıp her sene muayene vs.ile uğraşmak ve de vergiyi fazla vermektense işinizi görecek büyüklükte hususi bir araç alın sw yada benzeri..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En mantıklısı bir mazda 3 üzerine port bagaj çıtası :egy:

Aklima gelmedide degil fakat eski üstlerle nasil binilir o araca bilmiyorum Birde düsünsene mazda 3 ile port bagaj citasi üzerinde merdüven ve arabadan inen ameleler :D yakisirmi. Gerci belli olmaz benim sagim solum yakistiririmda  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam Mazda olacaksa dert etme gümrükten çıkma Station Wagon Mazda 6 ve 626 lar var tam senlik. Hatta bazıları dizel  :fiuw:

Yok abi eski model ve km`li dizele hayir. Ben onun sikintisini yasadim bir kere uykularim kacti Bir daha allah yazdi ise bozsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...