Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1996-model-121.000-de-mazda-323-familia-otomatik-vites-plus-klimali-167942242/detay

Çok sevdiğim bir arkadaşım araba alacak uğraşlarım sonucunda onuda mazdacı yaptım şimdi yana döne her yerde mazda arıyoruz bütçesi 14 bin lira. Hakan vazgeçmeseydi onun 626 yı alacaktık ama olmadı :) Sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşımı mazda almaya ben zorladığım için çok ince eliyorum yoksa aldığı araç başını ağrıtırsa olan bana olur bu yüzden yardım edin :)

yarın sabah sakarya ya gidiyorum barış ın galeriye mazdaya da detaylı bakacam. bilgilendirme yaparım

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

yarın sabah sakarya ya gidiyorum barış ın galeriye mazdaya da detaylı bakacam. bilgilendirme yaparım

EMY & MZD

Bu habere hem sevindim hemde üzüldüm. üzülmemin sebebi ben şuan edremit altınoluktayım buraya gelmemiş olsaydım senle tanışmış olurduk. sevinmemin sebebi ise araba hakkında sağlam bir bilgi sahibi olacak olmam :) Haberleri bekliyorum görüşmek üzere...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu habere hem sevindim hemde üzüldüm. üzülmemin sebebi ben şuan edremit altınoluktayım buraya gelmemiş olsaydım senle tanışmış olurduk. sevinmemin sebebi ise araba hakkında sağlam bir bilgi sahibi olacak olmam :) Haberleri bekliyorum görüşmek üzere...

otobüs bileti bulamadım pazartesiye ertelendi gidişim. pazartsi dönmüş olursan 2 sevinç yaşıyabiliriz:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki aracı bugün bir ablamıza aldık, gerçekten çok temiz kullanılmış araç ve kilometresi orijinal olduğu her şeyinden anlaşılıyordu. 12.750 TL'ye aldık. Ama şahsıma alsam 8000'den fazla vermem bu araç için, ama malum piyasa koşulları çok kötü.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-opel-corsa-1.2-16v-siwing-165369212/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otobüs bileti bulamadım pazartesiye ertelendi gidişim. pazartsi dönmüş olursan 2 sevinç yaşıyabiliriz:-)

EMY & MZD

İnşallah pazartesiyede bilet bulamazsın dermişim :) Abi ben daha bugün geldim 1 hafta kadar kalmayı düşünüyorum inşallah bidahaki gelişinde görüşmek nasip olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki aracı bugün bir ablamıza aldık, gerçekten çok temiz kullanılmış araç ve kilometresi orijinal olduğu her şeyinden anlaşılıyordu. 12.750 TL'ye aldık. Ama şahsıma alsam 8000'den fazla vermem bu araç için, ama malum piyasa koşulları çok kötü.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-opel-corsa-1.2-16v-siwing-165369212/detay

Hayırlı olsun araç sahibi kazasız belasız güzel günlerde binsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1996-model-121.000-de-mazda-323-familia-otomatik-vites-plus-klimali-167942242/detay

Çok sevdiğim bir arkadaşım araba alacak uğraşlarım sonucunda onuda mazdacı yaptım şimdi yana döne her yerde mazda arıyoruz bütçesi 14 bin lira. Hakan vazgeçmeseydi onun 626 yı alacaktık ama olmadı :) Sizlerin önerilerinizi bekliyorum. Arkadaşımı mazda almaya ben zorladığım için çok ince eliyorum yoksa aldığı araç başını ağrıtırsa olan bana olur bu yüzden yardım edin :)

ilandaki araca baktım arkadaşlar. dıştan araç güzel sağ ön kapınn altında göçük var önemsiz. tavanda boya yok ama bikaç yerinde ufak göçükvar. kaporta 10 üzerinden değişen olmamasına rağmen 6. boyası 10 üzerinden 9. aracın içi bence bebek tertemiz. klima çalışmıyor tahmini masraf tamirle 150. tamir ettirmeyip sıfır klima radyatörü alınırsa radyatör artık gaz basılcak. motor çok güzel sensör ıvır zıvırlık hiçbir sorunu yok. gelelim şanzımana. arkadaşlar aracın şanzımanı pert. ben otomatik şanzımandan pek anlamam oyüzden problemi tahmin edemiyorum. 3 viteste bağırıyor gitmiyor. 3 ü dolduramadığı için 4 e de hiç geçmedi. 1 ve 2 normal. 1000-1500 masraf var diğer alım satım ıvır zıvır masraflar derkn 2000 tl masraf gibi hesaplayın. benim fikrim bu halde en fazla 11000 tl verilir. tüp atiker marka. araç temizlik yönünden kmsini doğrular nitelikte. sanki yıllarca tertemiz tek elden binilmiş son 1 sene başakasınn eline geçmiş o da hor kullanmış tam becerememiş gibi bir araba:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neymiş? Türkiye'de emsalsizmiş. Arkadaş tamam bu araç bir dönemin efsanesi olabilir fakat bu aracın her yeri emsalsiz olsa ne olur? Memlekette ki araç piyasası o kadar saçma sapanki teknolojinin çağında abs + airbag + asr vb. güvenlik özellikleri bulundurmayan araçların tarihe karışması gerekirken iyice değer kazanıyorlar.  >:(

O aracı alacak kişinin hem hastası hem çok parası olması lazım.

Akıl mantık işi değil o fiyatlara 2006-2007 Corolla alınır.

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilandaki araca baktım arkadaşlar. dıştan araç güzel sağ ön kapınn altında göçük var önemsiz. tavanda boya yok ama bikaç yerinde ufak göçükvar. kaporta 10 üzerinden değişen olmamasına rağmen 6. boyası 10 üzerinden 9. aracın içi bence bebek tertemiz. klima çalışmıyor tahmini masraf tamirle 150. tamir ettirmeyip sıfır klima radyatörü alınırsa radyatör artık gaz basılcak. motor çok güzel sensör ıvır zıvırlık hiçbir sorunu yok. gelelim şanzımana. arkadaşlar aracın şanzımanı pert. ben otomatik şanzımandan pek anlamam oyüzden problemi tahmin edemiyorum. 3 viteste bağırıyor gitmiyor. 3 ü dolduramadığı için 4 e de hiç geçmedi. 1 ve 2 normal. 1000-1500 masraf var diğer alım satım ıvır zıvır masraflar derkn 2000 tl masraf gibi hesaplayın. benim fikrim bu halde en fazla 11000 tl verilir. tüp atiker marka. araç temizlik yönünden kmsini doğrular nitelikte. sanki yıllarca tertemiz tek elden binilmiş son 1 sene başakasınn eline geçmiş o da hor kullanmış tam becerememiş gibi bir araba:-)

EMY & MZD

Çok teşekkür ederim abi beni büyük bir dertten kurtardın.satan kişi arkadaşın olmasına rağmen senin herşeyi olduğu gibi söylemen çok güzel bişey piyasada böyle insan pek olmadığı için böyle olunca insan mutlu oluyor.Allah razı olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ömer, Murat hoca için söylediklerine katılıyorum. Araç bizimde favorimizdi ama Murat'ın yazdıklarından sonra aracı takipten çıkardık.

Murat hocaya bende teşekkür ediyorum samimiyetinden dolayı...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim abi beni büyük bir dertten kurtardın.satan kişi arkadaşın olmasına rağmen senin herşeyi olduğu gibi söylemen çok güzel bişey piyasada böyle insan pek olmadığı için böyle olunca insan mutlu oluyor.Allah razı olsun...

İltifatlarınız için çok teşekkür ederim.herşeyi sölemeyip napacaktım koş al desem gözün kapalı mı alacaktın:-) mazdaya bakıyosak detaylı bakmak zorundayız ıvır zıvır diyip geçilmiyor. ıvır zıvır die sokarsın sanayiye ustaya bi verirsin çarşıdan aldım 1 tane sanayiden cıktım 1000 tane oluverir:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-km.de-temiz-169182989/detay

ilanlı araç sizce alınır mı? Sahibi ile konuştum plaka & şasi numarasını aldım, 3 adet kazaya karışmış toplamda 3500 tl hasar kaydı var. Aracıma güveniyorum diyor istediğiniz yere gösterebiliriz vs. Henüz gidip bir yere göstermedim size danışmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-orjinal-km.de-temiz-169182989/detay

ilanlı araç sizce alınır mı? Sahibi ile konuştum plaka & şasi numarasını aldım, 3 adet kazaya karışmış toplamda 3500 tl hasar kaydı var. Aracıma güveniyorum diyor istediğiniz yere gösterebiliriz vs. Henüz gidip bir yere göstermedim size danışmak istiyorum.

Bu araç için 3.500 TL hiçbirşey değil bence.

Ekspertiz yaptırin büyük kaza değişen yoksa alırsınız...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstündeki Bose müzik sistemi yeter, Mazda 6 dan bahsediyoruz 3500 lük hasar hasardan sayılmaz bu değerdeki araba için. İyice baktırın ve başka bir şeyi yoksa ve niyetinizde böyle bir şey varsa hiç durma al, pişman olmazsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Bu benim ikinci aracim ve ilk mazdam olacak eger alirsam.  Muadillerinden (sahibinden.com a gore) daha ucuz gibi duruyor nedenini cozemedim. Diger araclar deri koltuklu fakat km olarak daha fazlalar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Bu benim ikinci aracim ve ilk mazdam olacak eger alirsam.  Muadillerinden (sahibinden.com a gore) daha ucuz gibi duruyor nedenini cozemedim. Diger araclar deri koltuklu fakat km olarak daha fazlalar...

Deri koltuk iyi bir şey değil merak etme, iyi ki deri değilmiş bence  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2009-mazda-rx-8-servis-bakimli-160672864/detay

İlandaki aracı almayı düşünüyorum,

Baktığım kadarıyla 2010 / 2011 modeller ile öncesi arasında bir takım farklılıklar var.  Sizce en bariz fark nedir ?

Arcın geçmişini bilen var mı ?

sevgiler.

hkn

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de hoşuma gitti daha önce hiç Rx 8 araca binmedim, bu araçlar hakkında hiç bir bilgim yoktu. Forumdaki bilgileri ve bir kaç usta görüşü aldım. Kriterlerime çok uygu, yine de belki bu aracın hikayesini bilen vardır diye düşündüm...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...