Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Araç çok güzel bir arkadaş için ilgilenmistik kendisi kırmızı istiyor illa.Arac sahibi dolu nedeniyle tavan ve ön kaputun boyalı olduğunu söylemişti. Arkadaş tavanda boya olunca vageçmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
  • 2 hafta sonra ...

Merhaba arkadaşlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-vites-mazda-626-glx-sirali-sistem-lpg-li-171228862/detay/

Bu araç alınır mı, genel olarak 98 626 lar alınır mı :)

Alırken dikkat etmek gereken noktalar var mı?

Akarı kokarı nedir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikinci vitesde kaçı görüyor ona bak. Rahatça atıyor mu kendini öne ona bak...

Bunların otomatiği 4 ileri herhalde değil mi?

Birde geçişi hissetmek normal mi çok rahatsız etmeden, bide kilometre korkutuyor 280bin alınır mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ozan otomotiv düzgün araba satıyor diye biliyorum. Zaten özellikle mazda ağırlıklı çalışıyor. Km benzinde yapılmışsa korkmaya gerek yok

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer km çok kafana takıldıysa şu aracı bir incele hocam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1998-mazda-626-2.0-lpg-li-2-sahibinden-171024275/detay Fakat boyayı sorun ediyorsan ya da ben boya yaptırmakla uğraşamam diyorsan es geç.  hakanemre23 doğru söylemiş. Ama yine de aracın parçalarının yıpranma payını da hesaplamak lazım diye düşünüyorum ben. Binmek için araba alıyorsan km bir bakıma önemli. Satarım bunu 1 yıla diyorsan daha ucuzunu araştırmalısın bence.  :hi:

Karar senindir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer km çok kafana takıldıysa şu aracı bir incele hocam. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-1998-mazda-626-2.0-lpg-li-2-sahibinden-171024275/detay Fakat boyayı sorun ediyorsan ya da ben boya yaptırmakla uğraşamam diyorsan es geç.  hakanemre23 doğru söylemiş. Ama yine de aracın parçalarının yıpranma payını da hesaplamak lazım diye düşünüyorum ben. Binmek için araba alıyorsan km bir bakıma önemli. Satarım bunu 1 yıla diyorsan daha ucuzunu araştırmalısın bence.  :hi:

Karar senindir...

Boya takıntım yok zaten bu yaşta arabada boya takıntısı gereksiz bence :)

Fiyat iyimiş aslında boya parası verilse bile iyi ama düz vites ben otomatik arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya takıntım yok zaten bu yaşta arabada boya takıntısı gereksiz bence :)

Fiyat iyimiş aslında boya parası verilse bile iyi ama düz vites ben otomatik arıyorum.

Dikkatimden kaçmış hocam. Hayırlısı olsun.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Göründüğü kadar temizse eder, ben araç ararken böyle temiz ve otomatik seçeneği karşıma çıkmamıştı...

98-99 model boş hondalara 20 ve üzeri istiyorlar hocam... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat normal ama araç galeride ve otomatik şanzuman. Bana galericiler hep güvensiz gelmiştir. Birde km 170 bin otomatik şanzımanın için en küçük sıkıntıda 2000 tl masraf çıkartıyorlar onun için ben sıcak bakmıyorum. Abim de otomatik şanzuman yüzünden yaşadığımız sıkıntıları hatırlayınca otomatikten korkuyorum ben. Ama dediğim gibi benimki olumsuz bir tecrübeden kaynaklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-satlik-mazda-323-1.6-famila-16w-lpg-170963214/detay/

Arkadaşlar ilandaki araç icin fikirlerinizi alabilir miyim fiyat konusunda uygunmudur

Hocam otomatik şartı yok ise yukaridaki abimizin (dincer3283) aracı daha iyi. 1.8 Astina'ydı galiba hemde sedan ;)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam otomatik şartı yok ise yukaridaki abimizin (dincer3283) aracı daha iyi. 1.8 Astina'ydı galiba hemde sedan ;)

Mobilden gönderildi

Otomatik şart oldu artık kardeşim. Bende sıcak bakmıyorum ve de sevmiyorum otomatik ama malesef hanım da kullanacak artık arabayı o yüzden. Aslında otomatik 98 gli almak istiyorum ama onlardan da uygun fiyata temiz bulmak çok zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç için görüşmüştüm 2 ay kadar önce, sıkıntıları vardı. Bakım yapılmış sanırım.

Bir de kendi araçları değil tanıdık aracıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ben begenmemiştim. Ama aracı olan ozan oto iyi bir yer.

Merhaba arkadaşlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-otomatik-vites-mazda-626-glx-sirali-sistem-lpg-li-171228862/detay/

Bu araç alınır mı, genel olarak 98 626 lar alınır mı :)

Alırken dikkat etmek gereken noktalar var mı?

Akarı kokarı nedir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar yeni bir araç almayı düşünüyorum , 2012 model dizel mazda3.

Aracı 5664 ten sorguladığımda 4000 küsurluk bir hasar çıktı. Sahibinden kaza fotoğraflarını istedim. Şehir içinde bir taksi sol arka lastiğin olduğu yere çarpmış, kaportada nerdeyse bir şey yok . Servisle araç üzerine konuştum ve arka traversin eğildiği için orjinali ile ve ona baağlı parçaların tedbir amaçlı değiştiğini ifade ettiler. Aracı bildikleri için hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını ifade ettiler . Travers değişimi hakkında tecrübeli arkadaşlar varsa yorumlayabilirmi. Aracı gittim test ettim , çok temiz kullanılmış bir araç.Travers   

Değişimi ileride karşıma farklı bir sıkıntı çıkarır mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yeni bir araç almayı düşünüyorum , 2012 model dizel mazda3.

Aracı 5664 ten sorguladığımda 4000 küsurluk bir hasar çıktı. Sahibinden kaza fotoğraflarını istedim. Şehir içinde bir taksi sol arka lastiğin olduğu yere çarpmış, kaportada nerdeyse bir şey yok . Servisle araç üzerine konuştum ve arka traversin eğildiği için orjinali ile ve ona baağlı parçaların tedbir amaçlı değiştiğini ifade ettiler. Aracı bildikleri için hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını ifade ettiler . Travers değişimi hakkında tecrübeli arkadaşlar varsa yorumlayabilirmi. Aracı gittim test ettim , çok temiz kullanılmış bir araç.Travers   

Değişimi ileride karşıma farklı bir sıkıntı çıkarır mı?

Onur merhaba,

Öncelikli olarak, senin için hayırlısı ne ise. O olur inşallah. Açmış olduğun konuyu bu başlığın altında birleştirdim. Bu tür araç danışma, fikir alma sorularını burada paylaşıyoruz.

Eski biz Dizel Mazda 3 kullanıcısısın. Sonra Lantis'e geçtin, ve bayağı bir emek vererek aracı tepeden tırnağa neredeyse toparladın. Şimdi tekrar Dizel Mazda 3 düşünüyorum diyorsun.

Benim sana tavsiyem alma !! Git 2009-2011 arası Mazda 6 al derim. Aynı paraya D segmenti otomobile binmiş olursun. Dizel Mazda 3'e bindin keyfini ve tadını aldın. Bence tekrar geri dönme derim.

Bu arada otomobil konusunda olduğu gibi, yatırım aracı konusunda da kararsız kalmıştın. Burcun neydi arkadaşım senin. :) İkizler burcu genelde böyle kararsız ama :D

Tekrar hayırlısı olsun inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Selamlar ,

Aslında ilk dizel Mazda3 ümü yatırım olarak önümü göremediğim için sattım ,

Evet Lantis beni epey uğraştırdı ve yorduda ama yaptığım masraflara değecek bir fiyata nerdeyse 2 saat içinde sattım ,

Tecrübem ve kullanım süremde karımdır diye düşündüm.

Mazda6 ya  sürekli baktım ama vergi handikapı ve lpg takma zorunluluğundan dolayı girmedim. Zaten piyasada çok fazla temiz Mazda6 olduğunuda düşünmüyorum.

Geçen hafta uzun yolda 2011 model Passat 1.6 tdi comfortline kullandım. Artılarının yanında Mazda3 e göre eksilerinide görme imkanım oldu . Bu sürede Subaru Forester da düşünmedim değil ama MAzda3 ün sürüş sitilinin ve dizel tork keyfini hiç bir araç vermedi diyebilirim.

Burç olarak Akrep burcuyum , inanmasamda eşim tüm özelliklerini taşıyorsun der.

Ama bugüne kadar hiç bir aracı 18 aydan fazla kullanmadım , aldığım herşeyi sorguladığım için bir yerden sonra negatif bakmaya başlıyorum :( .

Bayram öncesi Lantis aniden satılınca ve Bolu yolunda eşimin yüzü aklıma gelince bu aracı büyük olasılıkla alıyorum , hayırlısı olur inşaallah .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...