Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Allah bağışlasın  :nazar: İlhan ... Kayınbiraderde 2. çocuğu yapınca uygun fiyatlı Chevrolet Captiva dizel otomatik aldı  anca sığdırabildi eşyaları...

Bu aralar ucuza elden çıkarıyorlar panik halinde ancak daha epey bir süre bir sıkıntı yaşatmaz bu araçlar, Daihatsu gideli kaç yıl oldu, hala çatır çatır biniyor vatandaşımız...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-chevrolet-tam-donanimli-captiva-160331097/detay

Teşekkür ederim Emre'cim. Cümlemizin çocuklarını Allah bağışlasın. :nazar:

Captiva'lar evet hesaplı. Bira ara sıfırını bile çok komik rakamlara sattılar.

Fakat bu araç çok ağır, araç neredeyse 2 ton. Yakıt konusuna çok bonkör, çekiyor hortum gibi.

Yoksa araç çok dolu, yok yok resmen. Ama CX-5 1400-1500 Kg arası iken, bu araç çok ağır. Ve yakıt konusunda dizel olmasına rağmen çok yakıyor. Bizim benzinli CX-5 bu araçtan daha az yakıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Teşekkür ederim Emre'cim. Cümlemizin çocuklarını Allah bağışlasın. :nazar:

Captiva'lar evet hesaplı. Bira ara sıfırını bile çok komik rakamlara sattılar.

Fakat bu araç çok ağır, araç neredeyse 2 ton. Yakıt konusuna çok bonkör, çekiyor hortum gibi.

Yoksa araç çok dolu, yok yok resmen. Ama CX-5 1400-1500 Kg arası iken, bu araç çok ağır. Ve yakıt konusunda dizel olmasına rağmen çok yakıyor. Bizim benzinli CX-5 bu araçtan daha az yakıyor.

Dizel araçlar malesef çok ağır İlhan,  bunların hafifi ve yine nispeten uygun fiyatlısı Skoda Yeti var, sunroof 1,6 dizel otomatik vs full :) arkadaşın babası almış çok memnunmuş...Artık ununu elemiş aile babaları için tasarlanmış bir araç...

O nedenle sana manuel CX-5 tavsiye ettim ama içi daha ferah olsun istiyorsun birde fiyatı uygun olsun diyince kapılar Captivaya açılıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Bey çocuğunuzu Allah bağışlasın, MaaşAllah, tebrikler.  Captiva içinde şu ana kadar pek kötü bir yorum duymadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

skoda yeti hafif ticari araç sanırım, ben kesinlikle bu tip, congo, doblo, fiorino tarzı bişey almazdım şahsen yeri genişletecez diye bence konfordan ödün vermemek gerek, yani şu anki arabalarımızla kıyaslayacak olsak At arabası gibi kalıryor bu tip araçlar vergisi, muyanesi v.s. side cabası.

Ben renonun son DCİ motorlu clionun SW modeli granttour modelini hem ekonomi hemde fiyat açısından uygun gördüm.

http://kolayurl.com/wb7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel araçlar malesef çok ağır İlhan,  bunların hafifi ve yine nispeten uygun fiyatlısı Skoda Yeti var, sunroof 1,6 dizel otomatik vs full :) arkadaşın babası almış çok memnunmuş...Artık ununu elemiş aile babaları için tasarlanmış bir araç...

O nedenle sana manuel CX-5 tavsiye ettim ama içi daha ferah olsun istiyorsun birde fiyatı uygun olsun diyince kapılar Captivaya açılıyor...

Subaru Forester Dizel 1505 Kg. 4x4 sistemini konuşmaya, tartışmaya bile gerek yok bence. Ama Boxer dizel motor, bende soru işareti.

Yeti otomobile gelirsek diyeceğim ama..Bence hiç gelmeyelim. Benim guzu cebinden çıkarır.

Sanırım CX-5 beklemeye devam edecek gibiyim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben duymadım  ama acaba ne gibi sorunları var ...

Burdakilerde pek kronik sorun bildirmemiş

http://forum.donanimhaber.com/m_37833842/tm.htm

Motor ustalarına sormak lazım :)

Ben internetten değil de binen arkadaşlara ve sanayideki rektefiyeci arkadaşa sorduk. Motoruna dikkat etmek gerekiyor. Düşük km lerde rektefiye gerekebiliyormuş. Ustanın elinde 3 tane vardı. Toplamda 13 adet rektefiye yaptım dedi. Motorun captiva' ya ait olduğunun bilmediğim için ne derece doğrudur bilemem :D

Ben uyarayım da sonra İlhan abi demesin niye söylemedin :) Sanayide ufak bir araştırma yapman iyi olur abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan Bey çocuğunuzu Allah bağışlasın, MaaşAllah, tebrikler.  Captiva içinde şu ana kadar pek kötü bir yorum duymadım.

Çok teşekkürler Gürhan bey. Darısı sizlere inşallah. :)

skoda yeti hafif ticari araç sanırım, ben kesinlikle bu tip, congo, doblo, fiorino tarzı bişey almazdım şahsen yeri genişletecez diye bence konfordan ödün vermemek gerek, yani şu anki arabalarımızla kıyaslayacak olsak At arabası gibi kalıryor bu tip araçlar vergisi, muyanesi v.s. side cabası.

Ben renonun son DCİ motorlu clionun SW modeli granttour modelini hem ekonomi hemde fiyat açısından uygun gördüm.

Yeti ticari diye geçmiyordur bence. Ticari otomobile hiç yaklaşmam. Her sene muayenesi vs..uğraşamam.

Renault konusuna gelirsek. Daha önce Megane II deneyimim oldu. Mazda otomobiline sahip olduktan sonra. Şimdi sahip olunacak bir otomobilde, beklentilerim yüksek oluyor.

Renault'un hiç bir modelinde, bu beklentilerimi karşılayacak modelde bir otomobil yok.

Kaldı ki Renault'un otomobillerini Abimden dolayı (Askeri Personel) 6-10 bin lira aralığında indirimli alabiliyorum. Aynı şekilde 20-30 bin lira 24 ay %0 faizli taksitli şekilde ödeme kolaylığım bile var.

Fakat sürüş karakteri olmayan, bana keyif vermeyen otomobillere geri dönüş yapmak istemiyorum.

Büyük konuşmak istemiyorum, lakin Fransız markalarına hiç sıcak bakmıyorum. Varsa yoksa karşıma hep Japon çıkıyor. Olmadı Alman otomobili....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence direk octavia seçeneği ön plana  çıkıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Skoda Yeti Suv sınıfı bir araba.. Tabi bu hafif ticariye benzediği gerçeğini değiştirmiyor. Bir ara babam ciddi ciddi düşünmüştü ama sırf tipinden dolayı vazgeçtik
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler Gürhan bey. Darısı sizlere inşallah. :)

Yeti ticari diye geçmiyordur bence. Ticari otomobile hiç yaklaşmam. Her sene muayenesi vs..uğraşamam.

Renault konusuna gelirsek. Daha önce Megane II deneyimim oldu. Mazda otomobiline sahip olduktan sonra. Şimdi sahip olunacak bir otomobilde, beklentilerim yüksek oluyor.

Renault'un hiç bir modelinde, bu beklentilerimi karşılayacak modelde bir otomobil yok.

Kaldı ki Renault'un otomobillerini Abimden dolayı (Askeri Personel) 6-10 bin lira aralığında indirimli alabiliyorum. Aynı şekilde 20-30 bin lira 24 ay %0 faizli taksitli şekilde ödeme kolaylığım bile var.

Fakat sürüş karakteri olmayan, bana keyif vermeyen otomobillere geri dönüş yapmak istemiyorum.

Büyük konuşmak istemiyorum, lakin Fransız markalarına hiç sıcak bakmıyorum. Varsa yoksa karşıma hep Japon çıkıyor. Olmadı Alman otomobili....

Teşekkür ederim ,  otomobil zevk işi tabii, şu CX5 in 1.6 sı falan olsaydı bu sohbeti hiç yapmazdık sanırım, direk al derdik lakin 2.0 motor vergisi ve sonraki MTV oranlarını düşününce , tamamen ekonomik güce bakıyor, clio dememdeki sebep diğer rakiplerinden  daha ekonomik ve fiyatının uygun olmasıydı, hayırlısı olsun, ben derimki gönlün cx5 te ise bekle; beklemeye değer.

Skoda Yeti Suv sınıfı bir araba.. Tabi bu hafif ticariye benzediği gerçeğini değiştirmiyor. Bir ara babam ciddi ciddi düşünmüştü ama sırf tipinden dolayı vazgeçtik

Bilmiyodum kusura bakılmasın,  ama konfor açısından değişen bişey olmaz sanırım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Sİzden şu illan hakkında yorum yapmanızı isteyecem.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-otomatik-sunrof-lpg-li-mazda-3-175028470/detay

Km konusunda kafamda soru işaretleri var.Yılda 10 binden fazla yapıyacam.Yorumlarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model bir araca göre epey km. yapmış. LPG kaç kilometredeyken takılmış bu önemli. Bakımlarının  zamanında yapılıp yapılmadığı önemli. Bakım faturalarını gösterebiliyorsa bu artıdır.

Biraz daha para eklenip, daha az kilometreli Araçlar da bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model bir araca göre epey km. yapmış. LPG kaç kilometredeyken takılmış bu önemli. Bakımlarının  zamanında yapılıp yapılmadığı önemli. Bakım faturalarını gösterebiliyorsa bu artıdır.

Biraz daha para eklenip, daha az kilometreli Araçlar da bulunabilir.

Konuştuğumuza göre 3. sahibi .Lpg 60 bin cıvarlarından takılmış.lpg konusunda Subab kontorolu yapılmış,bir sıkıntı görülmemiş. Son bakımı yapılmış 180 lira gibi birşey tutumuş.Full paket olması benim için önemliydi.Bakımlı ise alınabilr mi?Biraz üzerine koyma konusunda ise son noktasına kadar geldik gibi.Son olarakta ne kadar önermem gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba temiz gözüküyor, ama km biraz fazla LPg de de epey kullanılmış, mazda konuşma bişey değil yetkili bir mazda servisinde baktırın , ekspertiz raporu çıkartın, fiyata gelince , sanki, son haftalarda ikinci el fiyatları artmış gibi duruyor ama bu araç raporu iyi çıkarsa alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...