Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

hayırlısı olsun ali gp benim arac işi kurbandan sonraya kaldı,aracı buraya yazdıktan sonra aradım 2 saat önce satıldı dedi  :( hayırlısı ilanlara çok az mazda geliyor bugünlerde yada bütün araçlar için öyle

Lantisi satmak isteyen genelde ya parça bulamaz satmak ister, ya da motor iyi değildir. ya da başka bi sorunu vardır çözememiştir. Temiz lantisi satmak isteyen genelde model yükseltmek amaçlı ya da borcu harcı olan adam satar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar arkadaşlar araba kurbandan sonra bakacağım diyorum ama duramıyorum :D

bu lantis hakkında ne düşünüyorsunuz tanıyan falan olabilir belki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-auto-center___dan-ilk-sahibinden-kazasiz-lantis-180991400/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhabalar arkadaşlar araba kurbandan sonra bakacağım diyorum ama duramıyorum :D

bu lantis hakkında ne düşünüyorsunuz tanıyan falan olabilir belki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-auto-center___dan-ilk-sahibinden-kazasiz-lantis-180991400/detay/

Valla baya da guzel duruyo ici gogsu falan da hic yipranmamis ama motor konusunu da abiler soylesiin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana tavsiyem, 15 tl ödeyeceğine motoru bitik bir lantis al 3-3,5 arası motoru orjinal parçalarla toplattır, motor konusunda kafan rahat olsun. 12-13 tl ödemiş olursun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana tavsiyem, 15 tl ödeyeceğine motoru bitik bir lantis al 3-3,5 arası motoru orjinal parçalarla toplattır, motor konusunda kafan rahat olsun. 12-13 tl ödemiş olursun...

motor bitik araçlar tek motor bitik olsa neyse koltukları bitmiş göğüslük dağılmış üstüne bir sürü bantlar mantlar yapıştırılmış oluyor genelde o yüzden hem temiz hem motor açılmamış bakıyorum öyle araçlar var biliyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde 60.000 de kusurusz bir lantis vardı satışta, 20.000 lerde fiyat istiyordu sahibi ama galiba arabayı almışlar ilan kalkmış. Tam koleksiyonluk bir arabaydı, hastasına birebir renk kırmızı, lpg hiç takılmamıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde 60.000 de kusurusz bir lantis vardı satışta, 20.000 lerde fiyat istiyordu sahibi ama galiba arabayı almışlar ilan kalkmış. Tam koleksiyonluk bir arabaydı, hastasına birebir renk kırmızı, lpg hiç takılmamıştı.

aynen o arac benim favorimdi gerçekten çok temizdi kırmızı ve bakımlıydı stıldı galiba geçen senede aynı şekilde az km li bir arac vardı 19.500 falan tam kolleksiyonlukdu oda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor bitik araçlar tek motor bitik olsa neyse koltukları bitmiş göğüslük dağılmış üstüne bir sürü bantlar mantlar yapıştırılmış oluyor genelde o yüzden hem temiz hem motor açılmamış bakıyorum öyle araçlar var biliyorum  :D

Onlara bakacan kardeş. Benim ustam aynı taktiği yaptı. 7000 tl ye 323 sedan aldı 97 model. 2000 tl motora harcadı araç oldu 15 bin tl. 13 veren oldu satmadı ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onlara bakacan kardeş. Benim ustam aynı taktiği yaptı. 7000 tl ye 323 sedan aldı 97 model. 2000 tl motora harcadı araç oldu 15 bin tl. 13 veren oldu satmadı ;)

ama abi şimdi senin dediğin taktiği sanayici adam ya da ne biliyim bu işlerin peşinden koşturcak adam yapar. o işler de o kadar kolay değil ne biliyim hemen satmam işimi görsün sorun çıkartmasın dicek adam direk gider temizini alır
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanayide uğraşmak iş değil, hele bide aksilikler oldumu, çekilir dert değil, bence hiç öle işlere girmeye gerek yok, alacagımız arabanın çok çok normal bakımını yaptırmak yeterli olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğin mantıklı olabilir ama bende sanayideyim ama yine bulaşmam çünkü sektörüm farklı  :) ama ilerde bir gün büyük bahçeli bir evim olursa sel hasarlı falan bir arac alıp komple girişmek gibi bir projem var  ;)

şu an için içi kötü bir arac gördüğümde yüzüm ekşi limon yemiş gibi büzülüyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merhaba bugün 91 model 626 baktım bursada 2000cc otomatik şanzıman 190000 km de(km de kuşkularım var) bana yardımcı olurmusunuz fiyat 7500 alınırmı sizce.tşklr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üzgünüm foto yok benim kafama takılan otomatik şanzıman sorun yaratırmı bursa da parça sıkıntısı yaşarmıyım.motor ömürleri nedir.vb gibi

O kriterler Kullanıcıdan Kullanıcıya  Lpg Olup Olmadığına Kaç Km Önce Takıldığına Göre Değişir..O Yaştaki Aracı Normal Tamircilere Değil Mazda yı Gerçekten Tanıyan Bilen Birilerine Göstermek Lazım Yoksa Başın Çok Ağrır,Üzülürsün..Parça Konusunu Bursa daki Arkadaşlara Pas Ediyorum..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...