Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

birde otomatik şanzuman konusun da neye dikkat etmeliyim.

Giderken Vites Geçişleri Sarsıntılımı,İleri Veya Geri Taktığında Kaydırmasına(Duruma Göre Yapabilir..Rampada,Düşük Rolantide Vb) Varsa Hold Modunun Durumu Çalışıp Çalışmadığı,Kablo Bağlantıları Bastığında Göstergede Yanıp Sönmesi Gibi..Otomatik Şanzumancı Bunların Daha İyi Bilir..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

çok tşk ederim karar verdim yarın detaylı bir şekilde baktıracağım.sorunsuz çıkarsa yarın akşam fotolarını da çeker paylaşırım umarım hayırlı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok tşk ederim karar verdim yarın detaylı bir şekilde baktıracağım.sorunsuz çıkarsa yarın akşam fotolarını da çeker paylaşırım umarım hayırlı olur.

Hayırlı Olur İnşallah..Selametle..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olursa şayet yarın akşam araç hakkında yorumlarını bekliyorum mutlaka

Elimden Geldiğince Dilimin Döndüğünce Yaparım.. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

manueli bende var temizse daha fazlasını da eder. tek kötü yanı var çok yakar. ş içi otomatik en az 13L LPG yakar ve yakıtına göre hantaldır. ama çoğu 2014 araçtan daha iyi yol tutar daha konforludur. çok bilinmeyen özelliği vardır halen çalışıyorsa farkedeceksiniz. benim aracın daha orijinal boyası üzerinde ve halen dipdiri eğer dışarıdan bir etken yoksa (kötü usta, kaza, kötü kullanım, kalitesiz parça kullanımı vs.) fukara arabasıdır :) arıza yapmaz. Fakat dediklerime bakmayın bir yığın cıvata alt takımdan kapı kollarına kadar kontrol edin parçası çok pahalı olduğu için gözünüze ufak görünen arıza-eksiklikler çok pahalıya malolabilir.

Hayılısı olsun altı üstü bir araba 7.5 çok değil temizse kafanıza yattıysa alın derim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğin mantıklı olabilir ama bende sanayideyim ama yine bulaşmam çünkü sektörüm farklı  :) ama ilerde bir gün büyük bahçeli bir evim olursa sel hasarlı falan bir arac alıp komple girişmek gibi bir projem var  ;)

şu an için içi kötü bir arac gördüğümde yüzüm ekşi limon yemiş gibi büzülüyor  :D

Bitik motorlu alacan dedim kardeş, Taklalı, heryerinde çürük olan araç al demedim. Alt tarafı 3 gün motor için bekleyecen, sonra 10 binden 10 bine bakımına gidecen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

suleyman_kocaman

Bitik motorlu alacan dedim kardeş, Taklalı, heryerinde çürük olan araç al demedim. Alt tarafı 3 gün motor için bekleyecen, sonra 10 binden 10 bine bakımına gidecen.

ben seni anladımda sen beni anlamadın  :D ben senin dediğin gibi ama benim istedğim temizlikte bir lantis ilanı görmedim görsem ilgilenirdim zaten  ben aracın kumaşında bir yırtık olsun almam adam üstüne yıkamadan çekmiştir onunla bile ilgilenmem yani böyle bir arayıcı ve kullanıcıyım ben

adam ilanın fotosunu yan koymuşsa bile ilgilenmem birde ondan araba mı  alcaz :D düzgünce açsın ilanını  :D o tamirciye bırakıp gitmiştir tamirci ALLAH bilir nasıl davranmıştır arabaya ben kendim gibi bir kullanıcı bulup alıcam nasipse değilse sorun değil çok  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben seni anladımda sen beni anlamadın  :D ben senin dediğin gibi ama benim istedğim temizlikte bir lantis ilanı görmedim görsem ilgilenirdim zaten  ben aracın kumaşında bir yırtık olsun almam adam üstüne yıkamadan çekmiştir onunla bile ilgilenmem yani böyle bir arayıcı ve kullanıcıyım ben

adam ilanın fotosunu yan koymuşsa bile ilgilenmem birde ondan araba mı  alcaz :D düzgünce açsın ilanını  :D o tamirciye bırakıp gitmiştir tamirci ALLAH bilir nasıl davranmıştır arabaya ben kendim gibi bir kullanıcı bulup alıcam nasipse değilse sorun değil çok  :)

Kardeş Kumaş yırtık olsun 4 ü 90 tl al tak, çok temiz bir lantis 19-22 bin Papel'dir Cowboy  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar,

Bu aracı > http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-otomatik-vites-bir-japon-harikasi-sorunsuz-182911551/detay/

Babam için düşünüyorum. Otomatik istiyorduk. Fiyat biraz yüksek gibi, gerçi piyasada baya yükseldi, araçta klima yok. Bütçemiz 15-16 arası. Siz ne dersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun gösterdiğin araçta temiz gibi duruyor. Renkte güzel, ama genede iyicene bir servise gösterip ekspertizini alın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aşağıda linkini paylaştığım araç için yorumlarınızı alabilirmiyim ,

Nasip olursa yarın aracı görmeye gideceğim ve içime sinerse 2nci araç olarak alacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-klimali-177025443/detay

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aşağıda linkini paylaştığım araç için yorumlarınızı alabilirmiyim ,

Nasip olursa yarın aracı görmeye gideceğim ve içime sinerse 2nci araç olarak alacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-klimali-177025443/detay

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Küçüklükten gelme bir hayranlık var bende bu kasaya karşı. Ben lisede okuyorken bunun mavisinin otomatiği vardı, 4 yıl kullanmıştık.

Linkteki araç fotoğraflardan görüldüğü kadar oldukça temiz bir araca benziyor. Döşemeleri, müzik sisteminin bulunduğu bölüm, direksiyon hiç yıpranmamış. Fiyat da abartılı değil. Kaporta ve boya da temiz görünüyor, jantlar hoş. Umarım içinize siner ve sahibi olursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...