Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kendi arabam diye demiyorum yağını suyunu koy vur yola :)

Ben geçen sene gözüm kapalı bir kere istanbul-izmir 2 kere istanbul-kırıkkale yaptım tık demedi :)

Aracınız gerçeten diri duruyor..

Foruma yeni katılan bir arkadaşa aracınızı önermiştik, site üzerinden iletişime geçeceğini söylemişti. Ucuz gördüğü araca yönelmez inşallah. Anlaşabilirseniz ikinizinde işi görülmüş olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Merhaba Arkadaslar,

Ikinci el mazda 3 dynamic almayi planliyorum, otomatik ve daha once hic lpg takilmamis ve olarak 80bin km bandinda olmasi tercihim. Butcem 30 bin lira. Bu kriterlere uygun arac 2-3 haftadir bakiyorum ama bulamadim.  Sizce eylul ekim aylarina kadar beklesem uygun arac bulma ihtimalim olur mu? Benim alabilecegim model sanirim 2006 olabilir, sedan ariyorum. Yeni mazda 3 de cikmis ve alinmaya baslamisken eski kasalarin fiyatinin dusmesini beklemekle hata mi ederim. Kisacasi kafam karisik :)

Ayrica araci uzun sure kullanacagim nasipse ve bundan dolayi 2004-2005 model ucuk kmli olmayan mazda 6 otomatikler de aklimi kurcaliyor, fikirleriniz benim icin degerli ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah gönlüne göre versin... Şu haliyle piyasanın düşmesini beklemek bana göre mümkün değil... İleride ne olur bilemem, o kadar tecrübe ve bilgiye sahip değilim...

Sıfır araç kampanyası olur, ötv indirimi gelir vs. fiyatlar düşer... Aksi takdirde zor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin, tesekkur ederim cevap icin. Peki 2006 civari 80-90 bin mazda 3 mu 2004 model 150 binde mazda 6 mi daha mantikli bir secim olur? Uzun sure kullanmaktan yanayim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar bir tane 2004 mazda 6 manuel vites arac buldum ilanda arac temiz ve diri duruyor tabi ekspertiz yaptirmadan ve araci canli gormeden olmuyor.Arac balikesirde burda mazda yetkili bayii yok balikesirde olan bir arkadastan yardim istiyorum bu araci saglam nerde baktirabilirim.Eger bir sorun cikmassa anlastik gibi

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 6 nın keyfi başkadır elbet ve uzun süre de binecekseniz tavsiye ederim..ama yarın öbür gün satabilirim derseniz sıkıntı olur kısa vadede sizin için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin, tesekkur ederim cevap icin. Peki 2006 civari 80-90 bin mazda 3 mu 2004 model 150 binde mazda 6 mi daha mantikli bir secim olur? Uzun sure kullanmaktan yanayim

İhtiyaç ve zevk meselesi bana göre... Mazda olduktan sonra sizi çok fazla üzmez, benim şahsi görüşüm hep mazda 6 dan yanaydı ama eşim kullanmakta zorlanacağı için daha küçük boyutlarda olan mazda3 tercihi yaptık...

Uzun yol fazla yapıyorsan, daha geniş ve rahat araç diyorsan mazda6, ağırlık olarak şehir içi kullanım varsa mazda3 derim... Hem de Düplü :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla güzel duruyor da bunların otomatikleri mazda 3 ler ile aynı mı?

Mazda 3'lerle aynımı derken anlamadım ama Veli abi sorunuza cevap verecektir diye düşünüyorum  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ciddi olarak düşünüyorsan, 626 tavsiye ederim...

Valla abi düşünülmeycek gibi değiller güzel arabalarda şöyle düşük kilometreli bir araba olsun diyorum maksat uzun yıllar binebileyim bunlarda da yaş itibariyle o tarz bulunamıyor yoksa alır keyfime bakarım paramda cebimde kalır:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3'lerle aynımı derken anlamadım ama Veli abi sorunuza cevap verecektir diye düşünüyorum  :)

Aynı mekanizmayımı kullanıyorlar diye sormak istemiştim ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

217 bin km. yapmış motor hala daha tıkır tıkır çalışıyor... Yani; benzinli motor düzgün kullanıldıysa kilometresinin yüksek olmasının önemi yok... Kilometreye fazla takılma, test yaptırırsın motorun durumu ortaya çıkar... Değerler iyiyse alırsın.

Boya var alınmaz, kilometre yüksek uzak dur, hasar kaydı var satılmaz diye düşünmeye başladığında her geçen gün seni alacağın arabadan uzaklaştırır... O zaman sıfır al denir.

Hakkında hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

217 bin km. yapmış motor hala daha tıkır tıkır çalışıyor... Yani; benzinli motor düzgün kullanıldıysa kilometresinin yüksek olmasının önemi yok... Kilometreye fazla takılma, test yaptırırsın motorun durumu ortaya çıkar... Değerler iyiyse alırsın.

Boya var alınmaz, kilometre yüksek uzak dur, hasar kaydı var satılmaz diye düşünmeye başladığında her geçen gün seni alacağın arabadan uzaklaştırır... O zaman sıfır al denir.

Hakkında hayırlısı...

Yok abi boyasında falan değilim senede nereden baksan 20000 civarı kilomtre yapıyorum ve aldıktan sonra da uzun yıllar binme gibi bir düşüncem olduğu için düşük kilomtreli istiyorum.Yoksa dediğin gibi kolay kolay sorun yaratmaz.Km olayına birazda aracın yorgunlugu olarak yaklaştığım için aslında daha az yorulmuş bir araba istiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç binmiyorum diyen biri yılda 10.000 km yapar diye düşünüyorum. 323, 626 gibi 20 yaşındaki arabalarda çok düşük km'li araç bulmak çok zor olur heralde.

Bakımları zamanında ve eksiksiz yapılan temiz, benzinli bir aracın km'ye bakarak değerlendirilmesinin bende yanlış olduğunu düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2012-model-mazda-3-1.6-d-impresive-160611545/detay

Bu araba alınır mı?tramer kaydını sorgulayamadım.Telefonla görüşmem neticesinde fiyatta indirim yapacak.Boya durumu aynen gçerli ama direklerde içlerde boya yok.Airbglar açılmamış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...