Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - III "Ortak Konu"

aytacesen

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 986
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-2012-model-mazda-3-1.6-d-impresive-160611545/detay

Bu araba alınır mı?tramer kaydını sorgulayamadım.Telefonla görüşmem neticesinde fiyatta indirim yapacak.Boya durumu aynen gçerli ama direklerde içlerde boya yok.Airbglar açılmamış...

abi ön tamponla arka tampon farklı ya !! ön tampon makyajlı kasanın ama arka tampon bizim kasa yani makyajsız kasanın tamponu bende mı bi yanlışlık var. daha önce hiç görmedim böyle !!!!
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen öyle cidden bütün ilanlara baktım hiç birinde öyle değil. abi bu ilandaki araba da bişey var. ön tampon normal makyajlı kasa ama arka tampon makyajsız kasanın. bu nasıl olmuş çok merak ettim açıkçası !!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ön tamponla arka tampon farklı ya !! ön tampon makyajlı kasanın ama arka tampon bizim kasa yani makyajsız kasanın tamponu bende mı bi yanlışlık var. daha önce hiç görmedim böyle !!!!

Bir gariplik var evet. Arayıp sorun. Bagaj kapağı değişmiş derken çamurluktan mı bahsetmiş acaba ki öyle olsa bile makyajsız kasanın çamurluğu neden takılsın ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da sorgu sonucu

Kayitlarimiza gore ***8708 Sasino lu arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1:12/02/2014, Carpma KZ2:14/02/2006, Kirilma, 271.51TL KZ3:02/01/2006, Carpma, 280TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan fotoğraflarından net bir şey anlaşılmıyor hocam... Ama fiyat uygun diyebilirim... Kilometre orijinal mi o tartışılır... :)

Hasar kaydı olması normal, İstanbul aracı... Önemli kazası olmasın yeter...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu da sorgu sonucu

Kayitlarimiza gore ***8708 Sasino lu arac 3 adet kazaya karismistir. KZ1:12/02/2014, Carpma KZ2:14/02/2006, Kirilma, 271.51TL KZ3:02/01/2006, Carpma, 280TL

İlan sahibinide arayıp sormak lazım. Ayrıca fotoların kaliteside çok kötü. Fotolarda çok güzel ve düzgün görünen araç, yakından herzaman öyle olmuyor. (tecrübeyle sabit)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamı aradım

İki parça işlem var

Motora %70 iyi dedi

Boya orjinal kaputta solma var dedi

Lpg 3luk küçük dedi simit değilmiş

Ama istanbulda değilim gidip bakamıyorum

20 gün önce yağı mağı klima gazı ne varsa yeniledim 1.700 tl ye dedi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamı aradım

İki parça işlem var

Motora %70 iyi dedi

Boya orjinal kaputta solma var dedi

Lpg 3luk küçük dedi simit değilmiş

Ama istanbulda değilim gidip bakamıyorum

20 gün önce yağı mağı klima gazı ne varsa yeniledim 1.700 tl ye dedi

Motor yüzdesini kimse doğru ölçemez ama bu km'ye ve modele göre 70 az değilmi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ölçümü ürettiği beygir yada torka göre yapıyorlarsa bakımla giderilir. Ama kompresörüne yada bilmediğim başka yöntemlerle belirliyorlarsa ya orjinal km değil yada bakımları cok gecikmeli yapıldığından olmuştur

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ölçüm yaptığını sanmıyorum

Kafadan en kötü olması durumuna göre bir rakam söyledi sanırsam

Başka arkadaşlar da arayıp durumu teyit etsek bakalım yalan mı söylüyor kerata ;)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

217 binde olan aracım test neticesinde Yüzde 80 çıkmıştı, Beygir gücü de 100'dü orijinali (117)... Ben anlamam ama testi yapan kişi, modeline göre mükemmel demişti... Mükemmel olduğunu şuradan tahmin ediyorum, 230 km hızı rahatlıkla lpg ile görüyordum (test amaçlı)

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 hp güç üreten motorla 230 km hızı rahatlıkla görmen normal bir durum mu abi bence beygir daha yüksek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim tabiri caizse ''kıl'' bir teyzeoğlum var onada 9-10 bin civarı bir araç bakıyoruz.

Malum aracı ona önerdim biraz daha zorla sana onu 12.500 veya 13.000'e alırız dedim; adam aracı beğenmedi

Staretejisi genelde şu ; aradığı arabanın her zaman fiyata göre aramasını yapar fiyatı en yüksek olanı ile ilgilenir, ucuz araçta her zaman bişey vardır der. Genelde haklı çıkıyor ilanda temiz gördğü aracın yanına gidiyor resimlerle alakası yok diyor beğenmiyor. Artık ne desem bilmiyorum, ama dediğim gibi biraz kıl diyorum ben  :D

Aslında düşüncesinde çoğu zaman haklı çıkıyor fiyata göre arattığı araçların en yüksek fiyatlısı gerçekten kupon araç çıkıyor

Yorum sizlerin... :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...