Jump to content

2. Nesil Mazda3 Android Multimedya

gomodoejderi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

08/03/2016 14:31:25   Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
Gümrük Verigisi : 189.0 TL

Damga Vergisi : 0.6 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti : 3.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 192.6 TL

Sizden az vergi alınmış. Hayırlısıyla teslşm alında montaj görüntülerini bekliyoz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, osk@r78 :

Arkadaşlar cihazı taktırdıktan sonra  yorumlarınızı bekliyoruz.

@mimar2125  , @taner35

taktırdıktan sonra yorumları paylaşacağım inşaallah. 

19 saat önce, Mirai :

Vergi sizden alıncak değil mi nasıl sizce bu şekilde olması uygun mu geldi size

evet vergi bizden  alınacak. ptt ile yaptığım görüşmede tarafıma bir ihtar geleceği ve bu ihtarla bankaya vergiyi yatırıp dekontla beraber ptt kargoya gidip orada da damga pulu ve gümrüğe sunma ücreti ödedikten sonra teslim alacağım. Uygun geldi denilir mi bilemiyorum. Erzurum da bir cihaz sordum 1800 TL dediler 2015 te. şu anki fiyatı ve cihaz içeriği nedir hatırlamıyorum tam olarak. Aldığım cihazda arka kamera hediye verildi (45 dolar). araç içi dvr kamerasını 49 dolara aldım yaklaşık bir 40 dolar kadar da kargo ücreti ödedim. vergilerle beraber 1245 TL (423.80 dolar) + 286 TL vergi vs + 150-200 TL arası işçilik isteniyor. neredeyse aynı paraya geldi gibi. ama cihaz karşılaştırıldığında sanırsam Erzurum'da sorduğum saf android değildi. internette 1500 TL civarı saf android diye cihazlar var ama nasıldır bilgim yok. Cihazı incelemek isterseniz linki:http://eonon.com/Car-GPS/Android-Car-GPS/Mazda/GA5163F.html

Saygılarımla,

16 saat önce, taner35 :

teşekkürler EMS hava kargoyla geldi 

kablo hakkında bilgim yok ekranla ilgili değil ekstra bir cihaz sanırım..

hayırlı olsun

aynı zamanda sipariş vermişiz sanırım benim kargoda aşağıda ki şekilde gözüküyor 04/03/2016 da sipariş verdim şuan için hızlı ilerliyor bakalım türkiyedede hızlımı ne zaman elimize ulaşacak

08/03/2016 14:31:25   Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Gümrük Verigisi : 189.0 TL

Gümrüğe Sunma Ücreti : 3.0 TL

TOPLAM : 192.6 TL

29 şubatta hongkong tan kargoya verildi. Türkiye ye gelişi 4 mart işlem ve zimmetlenmesi 8 martta oldu. Siz cihazı kaça ve nereden aldınız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, mimar2125 :

taktırdıktan sonra yorumları paylaşacağım inşaallah. 

evet vergi bizden  alınacak. ptt ile yaptığım görüşmede tarafıma bir ihtar geleceği ve bu ihtarla bankaya vergiyi yatırıp dekontla beraber ptt kargoya gidip orada da damga pulu ve gümrüğe sunma ücreti ödedikten sonra teslim alacağım. Uygun geldi denilir mi bilemiyorum. Erzurum da bir cihaz sordum 1800 TL dediler 2015 te. şu anki fiyatı ve cihaz içeriği nedir hatırlamıyorum tam olarak. Aldığım cihazda arka kamera hediye verildi (45 dolar). araç içi dvr kamerasını 49 dolara aldım yaklaşık bir 40 dolar kadar da kargo ücreti ödedim. vergilerle beraber 1245 TL (423.80 dolar) + 286 TL vergi vs + 150-200 TL arası işçilik isteniyor. neredeyse aynı paraya geldi gibi. ama cihaz karşılaştırıldığında sanırsam Erzurum'da sorduğum saf android değildi. internette 1500 TL civarı saf android diye cihazlar var ama nasıldır bilgim yok. Cihazı incelemek isterseniz linki:http://eonon.com/Car-GPS/Android-Car-GPS/Mazda/GA5163F.html

Saygılarımla,

29 şubatta hongkong tan kargoya verildi. Türkiye ye gelişi 4 mart işlem ve zimmetlenmesi 8 martta oldu. Siz cihazı kaça ve nereden aldınız ?

03.03.2016 da eonon firmasından kargove geri görüş kamerası dahil 379,90 $ aldım 08.03.2016 da yani dün "zimmete alındı" mesajı var. PTT personeli kapıda ücret ödemesi olcağını söyledi.

ürün+nakliye+sigorta  1.157,19

gümrük vergisi            192,60 tl

toplam                        1.349,79 tl aksilik olmazsa 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, taner35 :

03.03.2016 da eonon firmasından kargo dahil 379,90 $ aldım 08.03.2016 da yani dün "zimmete alındı" mesajı var. PTT personeli kapıda ücret ödemesi olcağını söyledi.

ürün192,60 tl 

Ben Erzurum'daki müdürü aradım. parayı yatırıp dekontla gelip cihazı alın diyordu. kapıda ödeme yapılıyor diye de duydum hangisi doğru göreceğiz artık. siz hangi model olanı aldınız? bilseydik beraber alırdık cihazları gerçi siz izmirde'ymişsiniz  ama iki defa 40 dolar kargo parası ödenmezdi :D

15 dakika önce, taner35 :

03.03.2016 da eonon firmasından kargove geri görüş kamerası dahil 379,90 $ aldım 08.03.2016 da yani dün "zimmete alındı" mesajı var. PTT personeli kapıda ücret ödemesi olcağını söyledi.

ürün+nakliye+sigorta  1.157,19

gümrük vergisi            192,60 tl

toplam                        1.349,79 tl aksilik olmazsa 

benim sizden ayrı olarak 49 dolarlık DVR kamera var fark oradan. En kısa zaman elinize ulaşması dileğiyle. Güle güle kullanın. Nerede taktırmayı düşünüyorsunuz peki? Üniteyi takabilirim ama geri görüş kamerası işin içine girince o kadarını yapamam. Burada 150-200 tl arası işçilik için para istediler. Serviste 200 TL altına inmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, mimar2125 :

Ben Erzurum'daki müdürü aradım. parayı yatırıp dekontla gelip cihazı alın diyordu. kapıda ödeme yapılıyor diye de duydum hangisi doğru göreceğiz artık. siz hangi model olanı aldınız? bilseydik beraber alırdık cihazları gerçi siz izmirde'ymişsiniz  ama iki defa 40 dolar kargo parası ödenmezdi :D

GA5163F Mazda 3 2010-2013

modeli aldım evet izmirdeyim. Beraber alsak y.içi kargo ücretide aşağı kalmazdı heralde :) Kargo şuan istanbulda takıldı sanırım günde 10 defa bakıyorum bi değişiklik yok :))

bu paralara türkiyede android cihaz bulmak zor bir tane satış yapan vardı o da markasız olduğu için düşünmedim fiyatta 1500 1600 gibi birşeydi sanırım.  Androidsiz cihazları 2.000 TL ye satanlar var. benim 2007 MAZDA 3 de vardı fena değil ama o paralar verilmez bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, mimar2125 :

benim sizden ayrı olarak 49 dolarlık DVR kamera var fark oradan. En kısa zaman elinize ulaşması dileğiyle. Güle güle kullanın. Nerede taktırmayı düşünüyorsunuz peki? Üniteyi takabilirim ama geri görüş kamerası işin içine girince o kadarını yapamam. Burada 150-200 tl arası işçilik için para istediler. Serviste 200 TL altına inmedi.

teşekkür sizde güle güle kullanın 

09/03/2016 11:21:57   Torba Kapandı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

heyecanla bekliyoruz :))

ben gözümü kararttım üniteyi bende takarım geri görüşüde takmaya çalışcam takarım sanırım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mimar2125

cihazı ptt kargodan 193 tl lik gümrük vergisini depoda ödeyerek 6 gün içinde teslim almış oldum.

fakat aceleye geldi sanırım bazı kablo ve antenler yerine aynı kablo demetinden 2 tane göndermişler.

mimar2125 sizde problem varmı ??

20160310_123807.jpg

eonon.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.03.2016 at 17:03, unstabil :

TÜRKbu cihazda turkce navigasyon yüklumu bilginiz varmı ayriyeyten mi yuklemek lazim

2 adet CANBUS koymuslar sanırım, fiyat olarak kardasınız, CANBUS fiyatı 20-30 dolar :) ( 1numarada olan plastik kutu)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, alpay99 :

2 adet CANBUS koymuslar sanırım, fiyat olarak kardasınız, CANBUS fiyatı 20-30 dolar :) ( 1numarada olan plastik kutu)

:) Mail attım firmaya 6 saat ileri şimdi uyuyorlar uyanınca çözüm için ne diyecekler bakalım. en kötü ihtimal piyasadan 40 50 liraya temin edilebilir sanırım. cihazı bu şekilde monte etsem çalışmasında sıkıntı olmaz internet ve gps çalışmaz değil mi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, taner35 :

:) Mail attım firmaya 6 saat ileri şimdi uyuyorlar uyanınca çözüm için ne diyecekler bakalım. en kötü ihtimal piyasadan 40 50 liraya temin edilebilir sanırım. cihazı bu şekilde monte etsem çalışmasında sıkıntı olmaz internet ve gps çalışmaz değil mi

eksikleri soylerseniz gönderirler hocam, sıkıntı yapmazlar , sadece bırazdaha beklersiniz. Benim gördüğüm gps anteni yok (navigasyon çalışmaz), Wifi antenide yok sanırım, ama arabanın içindeki telefonun internetini görür sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kargonun durumunu şimdi kontrol ettim, PTT iş yerine sevk edildi diyor bakalım kaç güne gelecek. Ayrıca gümrük vergisi almamışlar görünüyor. umarım vergi vermeden alabilirim.

• 5 10/03/2016 14:15:44 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 10/03/2016 15:53:56   Gümrükten Çıktı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 11/03/2016 09:42:48   PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

ÜCRETLER

• Gümrük Vergisi  : 0.0 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 0.6 TL
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

59 dakika önce, alpay99 :

Kargonun durumunu şimdi kontrol ettim, PTT iş yerine sevk edildi diyor bakalım kaç güne gelecek. Ayrıca gümrük vergisi almamışlar görünüyor. umarım vergi vermeden alabilirim.

• 5 10/03/2016 14:15:44 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 10/03/2016 15:53:56   Gümrükten Çıktı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 11/03/2016 09:42:48   PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

ÜCRETLER

• Gümrük Vergisi  : 0.0 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 0.6 TL

Ben bu kargo mesajının ertesi günü teslim aldım. ve sizin 48 $ fiyat bildirimi işe yaramış :) gülegüle kullanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, taner35 :

Ben bu kargo mesajının ertesi günü teslim aldım. ve sizin 48 $ fiyat bildirimi işe yaramış :) gülegüle kullanın

bakalım hayırlısıyla gelsin, problemsiz taktıralımda.. sizinki adrese teslim mi geldı? yoksa gıdıp teslim mi aldınız? siz  ne yaptınız? multimediayı taktırdınız mı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

izmir e gelince direk ptt ambar dan aldım.Adrese gelmesini beklemedim. Parça eksik olduğundan dolayı fırsat bulunca ben takarım, sıkıntı olursa da parçalar  gelince bi ustaya baktırtırım diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım hocam, izmirdeyim bende şuan , taktırdıysanız gormek ısterım dıyecektım :)...  çinden eksik parçalar ile ilgili mesajınıza cevap geldi mi? gps anteni ile wifi anteni eksik sanırım,  bunlar olmadanda cıhaz kullanılabılır, eksikler gelince onlarda ilave edilir. izmirin neresindesiniz? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işten fırsat bulamadım bugün yada yarın takarım. dün mail attım hongkong saatine göre 16:00 da tekrar live chat ten yazdım maili almışlar teknik servisteki arkadaşlar size dönüş yapacaklar dedi bekliyoruz bakalım. Şirinyerde yim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, taner35 :

işten fırsat bulamadım bugün yada yarın takarım. dün mail attım hongkong saatine göre 16:00 da tekrar live chat ten yazdım maili almışlar teknik servisteki arkadaşlar size dönüş yapacaklar dedi bekliyoruz bakalım. Şirinyerde yim 

çınlilerin sorun yapacagını sanmıyorum, tum eksıklerı gonderırler. takma videolarını inceledim, aslında ustaya gerek olmadan takılabilir diye düşünüyorum, sadece usb kablosunun torpıdodan cıkarmak ıcın matkap gerekiyor. artı geri görüş kamera montajındada kablonun döşenmesi. Gerisi kolay diye düşünüyorum. onceki teybi sokme aparatı yollamıslar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, alpay99 :

çınlilerin sorun yapacagını sanmıyorum, tum eksıklerı gonderırler. takma videolarını inceledim, aslında ustaya gerek olmadan takılabilir diye düşünüyorum, sadece usb kablosunun torpıdodan cıkarmak ıcın matkap gerekiyor. artı geri görüş kamera montajındada kablonun döşenmesi. Gerisi kolay diye düşünüyorum. onceki teybi sokme aparatı yollamıslar mı?

evet bence de kendimiz takabiliriz bir tek geri görüş kamerası kafama takılıyor aracı geri vitese alınca çalışmaya başlıyor onun mantığını bilmiyorum elektriği geri vites lambasından mı alıyor veya alması gerekiyor biraz kurcalamak lazım. usb kablosunu torpidoya değilde kol dayamanın altına aux girişi yanına alınabilir mi diye bakıcam. ilerki günlerde ön tampona da kamera taktırma hayalim var tampon alt kısmından yol görüntüsünü istenildiğinde ekrana vermesini istiyorum :) keyifli olacağını düşünüyorum (sökme aparatı da yok :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, taner35 :

evet bence de kendimiz takabiliriz bir tek geri görüş kamerası kafama takılıyor aracı geri vitese alınca çalışmaya başlıyor onun mantığını bilmiyorum elektriği geri vites lambasından mı alıyor veya alması gerekiyor biraz kurcalamak lazım. usb kablosunu torpidoya değilde kol dayamanın altına aux girişi yanına alınabilir mi diye bakıcam. ilerki günlerde ön tampona da kamera taktırma hayalim var tampon alt kısmından yol görüntüsünü istenildiğinde ekrana vermesini istiyorum :) keyifli olacağını düşünüyorum (sökme aparatı da yok :) )

hocam geri görüş kamerasının elektriği gerivites lambasından alınıyor. aux girişinin yanına alınır alınmasınada, usb için soket aparatıda alınması gerekir, oda  ekstra para bence. ben torpidodan cıkartmayı dusunuyorum. tampona kamera  taktırmak gercekten ıyı olur. sokme aparatı bende mevcut dilersenız size verebilirim, ben daha once Çinden almıstım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Anarchist
      Yazan: Anarchist
      Kullanım klavuzuna falan baktım ama göremedim, bu ekranda hiçbir şekilde video oynatma ihtimalimiz yokmu ya?  Eğer yoksa çok bozulucam
    • xendaba
      Yazan: xendaba
      ekranda tv benzeri işlemler yapılabiliyoprmu diye soranlar olmuştu , bende merak ediyordum bu videoda adam rahat rahat tv izleyebiliyor 
      ama orjinal özelliğindemi var ( japonya için ) yoksa sonradan eklediği birşeyler ilemi başarmış orası meçhul

• honuuu
      Yazan: honuuu
      Malum double din sistem konusunda genellikle forum üyelerinin tercihi necvox, flyaudio vb araçların marka ve modele özel ürünlerden yana oluyor. Alan arkadaşların tercihine saygı duymakla beraber piyasadaki bu tarz ürünlerin tam olarak beklentilerimi karşılayamamasından dolayı böyle bir konu açma gereği duydum.

Bu cihazlardaki menü tasarımları, ses kalitesi, dokunmatik hassasiyeti gibi şuan aklıma gelmeyen bazı konulardan dolayı, pioneer, alpine, kenwood gibi markaların double din ürünlerine göz attım. Onlarda bu bahsettiğim konulardan bazılarını internetten izlediğim inceleme videolar sayesinde açıklığa kavuşturabildim ama en basitinden mesela dokunmatik konusunu kullanmadan denemeden algılamam pek mümkün değil gibi.

Etrafında bu cihazlardan olan, kullanan veya kurcalayarak tecrübe etme fırsatı bulmuş kimseler varsa tavsiyeleriniz hem benim için hemde forumda ki bilgi birikimi için oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

Aklımdaki fikri tam olarak söyleyeyim belki ona göre de farklı önerileriniz olabilir; Öncelikle ses kalitesi iyi bir double din, kapı hoparlörleri değişecek, amfi ve subwoofer eklenecek ve bagaja müdahale edilmeyecek tabii ki

Saygılar

• Yeni Oluştur...