Jump to content

2. Nesil Mazda3 Android Multimedya

gomodoejderi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

20 dakika önce, alpay99 :

Arkadaşlar  aldığım cihazı 3 gündür test ediyorum,  Video inceleme isteyen arkardaşlar için kendi çapımda kısa bir inceleme videosu çektim umarım işinize yarar. Bu benim çektiğim ilk video inceleme o yüzden  sürc-i lisan ettiysem affola.

https://www.youtube.com/watch?v=H8egDOxxF4E

Videonuz gizli, ayarlarından "herkese açık" yaparsanız izleyebiliriz. Davet için de teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, mersinden_ersin :

Videonuz gizli, ayarlarından "herkese açık" yaparsanız izleyebiliriz. Davet için de teşekkürler.

hocam pardon, düzelttim şimdi deneyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler, daha önce sorulmuştur belki de bir kaç sorum olacak.

Donanımınız impressive ise kapı üstlerindeki tweeterın çalışmasında sıkıntı yaşattı mı? Yanılmıyorsam standart teypte ses çıkışı ön arka 4 kanal, tweeter ve ana hoparlör sinyalleri kapasitörle ayrılıyor ancak öyle değilse sıkıntı yaşatabilir.

Ekran parlaklığı far açılınca düşüyor mu? Ekran tamamen kararabiliyor mu gece uzun yol için?

O dıt sesi kapanabiliyor mu :) ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 dakika önce, mersinden_ersin :

Teşekkürler, daha önce sorulmuştur belki de bir kaç sorum olacak.

Donanımınız impressive ise kapı üstlerindeki tweeterın çalışmasında sıkıntı yaşattı mı? Yanılmıyorsam standart teypte ses çıkışı ön arka 4 kanal, tweeter ve ana hoparlör sinyalleri kapasitörle ayrılıyor ancak öyle değilse sıkıntı yaşatabilir.

Ekran parlaklığı far açılınca düşüyor mu? Ekran tamamen kararabiliyor mu gece uzun yol için?

O dıt sesi kapanabiliyor mu :) ?

donanım touring hocam, ses gerçekten çok iyi sesde en ufak bozulma olmuyor. bursaya gelirsen test edebilirsin. Farı açınca ekran otomatık bıraz kararıyor lakın bu durum  bızım secımımıze baglı.  ekran ıstersek kararabiliyor.  Dıt sesınınde munude acma kapama yerı mevcut :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, osk@r78 :

@alpay99  birde gündüz foto çekebilir misin hocam konsolda nasıl gözüktüğünü merak ettim. Teşekkürler şimdiden..

IMG_3491.JPG

IMG_3492.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
10.03.2016 at 09:53, alpay99 :

Kargonun durumunu şimdi kontrol ettim, PTT iş yerine sevk edildi diyor bakalım kaç güne gelecek. Ayrıca gümrük vergisi almamışlar görünüyor. umarım vergi vermeden alabilirim.

• 5 10/03/2016 14:15:44 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 10/03/2016 15:53:56   Gümrükten Çıktı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 11/03/2016 09:42:48   PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

ÜCRETLER

• Gümrük Vergisi  : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 0.6 TL

siz hangi siteden aldiniz ürünü? gümrük vergisi cikmamasinin sebebi irsaliyede düşük mu gosterildi fiyati

10.03.2016 at 09:53, alpay99 :

Kargonun durumunu şimdi kontrol ettim, PTT iş yerine sevk edildi diyor bakalım kaç güne gelecek. Ayrıca gümrük vergisi almamışlar görünüyor. umarım vergi vermeden alabilirim.

• 5 10/03/2016 14:15:44 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 10/03/2016 15:53:56   Gümrükten Çıktı İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 11/03/2016 09:42:48   PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

ÜCRETLER

• Gümrük Vergisi  : 0.0 TL
    Damga Vergisi : 0.6 TL
    Gümrüğe Sunma Ücreti : 0.0 TL
    Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL

TOPLAM : 0.6 TL

siz hangi siteden aldiniz ürünü? gümrük vergisi cikmamasinin sebebi irsaliyede düşük mu gosterildi fiyati

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, unstabil :

Alirexpressden aldım, satıcıyla konusup fıyatı dusuk gosterttım ve ırsalıyede multımedya yerıne tamır kiti yazdırdım. Adresıde iş adresımı verdırdım (kamu adresi). Sansıma cıkmadı, ama cıkabılırdıde. 

kargo kesinlikle devlet kargosu olmalı, cinden alacaksanız EMS olmalı, EMS ile alınca PTT getirecek ürünü. diğer kargolarda kesın gumruk cıkar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

EMS hızlı kargodur, Express Mail Service. Ptt ile gelir. Diğer standart gönderimler ve ekonomi gönderim de ptt ile gelir. Eğer özel kargolar kullanılırsa fedex, ups vs, gümrüğe takılması durumunda çok fazla masraf çıkarırlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu tarz ürünlerde standart veya ekonomi gönderimi yapmıyorlar cihaz kırılır diye, o yuzden direk EMS diye belirtmiştim. EMS nin hızı ups yada fedexe göre düşüktür lakin diğerlerine görede ucuzdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
30.11.2014 at 22:50, gomodoejderi :

Markası modeli yok, Çin'den aldım.Ürün 1100TL civarına satıyordu satıcı. Simkart takılmıyor ancak 3G modem desteği var, arkadaki usb portlarında.

Satıcının linkini paylaşabilirmisiniz. 1. Nesil Mazda 3 için varsa bende görüşüp satın almayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sterlinle satiyordu. O zamanlar 3.6TL idi sterlin.

Ugrasilmaz gumruk memuru, gumruk vergisi bir ton sacmalik.

Co.uk adresinde lsqSTAR adiyla satış yapiyordu amazonda, sanirim kapatip gitmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

2012 dizel mazda 3 aracıma İzmir de android ekran ve cruiz control takdırmak istiyorum.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ne önerirler acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisten fiyat alabilirsiniz. 2 sene önce 700 küsürdü. Artan döviz kuruyla daha da artmış olabilir.

https://tr.aliexpress.com/item/Mazda-3-5-i-in-Direksiyon-Ses-Cruise-Control-Anahtar-CX-7-BL-08-13/32841465382.html?ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_2_10152_10151_10065_10344_10068_10342_10343_10313_10059_10340_10341_10534_100031_10084_10604_10083_10103_10307_10615_10142%2Csearchweb201603_1%2CppcSwitch_3&algo_expid=aaedaf38-d920-4219-96fc-2a410e3c4ca9-0&algo_pvid=aaedaf38-d920-4219-96fc-2a410e3c4ca9&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=5

Aliexpresste tanesi 52 dolara satıyorlar. 2 tanesini alırsanız 100 dolardan 380 tl yapar, bir de üstüne eliniz yatkın değilse taktırmanız ve yine servise gidip özelliği açtırmanız gerekli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Android ekran için ne düsünüyorsunuz.birde sanırım ali express deki ürünü kendimizin takmazı pek mümkün değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Anarchist
      Yazan: Anarchist
      Kullanım klavuzuna falan baktım ama göremedim, bu ekranda hiçbir şekilde video oynatma ihtimalimiz yokmu ya?  Eğer yoksa çok bozulucam
    • xendaba
      Yazan: xendaba
      ekranda tv benzeri işlemler yapılabiliyoprmu diye soranlar olmuştu , bende merak ediyordum bu videoda adam rahat rahat tv izleyebiliyor 
      ama orjinal özelliğindemi var ( japonya için ) yoksa sonradan eklediği birşeyler ilemi başarmış orası meçhul

• honuuu
      Yazan: honuuu
      Malum double din sistem konusunda genellikle forum üyelerinin tercihi necvox, flyaudio vb araçların marka ve modele özel ürünlerden yana oluyor. Alan arkadaşların tercihine saygı duymakla beraber piyasadaki bu tarz ürünlerin tam olarak beklentilerimi karşılayamamasından dolayı böyle bir konu açma gereği duydum.

Bu cihazlardaki menü tasarımları, ses kalitesi, dokunmatik hassasiyeti gibi şuan aklıma gelmeyen bazı konulardan dolayı, pioneer, alpine, kenwood gibi markaların double din ürünlerine göz attım. Onlarda bu bahsettiğim konulardan bazılarını internetten izlediğim inceleme videolar sayesinde açıklığa kavuşturabildim ama en basitinden mesela dokunmatik konusunu kullanmadan denemeden algılamam pek mümkün değil gibi.

Etrafında bu cihazlardan olan, kullanan veya kurcalayarak tecrübe etme fırsatı bulmuş kimseler varsa tavsiyeleriniz hem benim için hemde forumda ki bilgi birikimi için oldukça faydalı olur diye düşünüyorum.

Aklımdaki fikri tam olarak söyleyeyim belki ona göre de farklı önerileriniz olabilir; Öncelikle ses kalitesi iyi bir double din, kapı hoparlörleri değişecek, amfi ve subwoofer eklenecek ve bagaja müdahale edilmeyecek tabii ki

Saygılar

• Yeni Oluştur...