Jump to content

3. Nesil Mazda3 Silecek Sesi


thearchitect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar bende de silecek en ust konuma geldiginde caaaartttt diye uyuz edici o ses cikiyor. Silecekleri ses yapiyor diye yeni degistirdim. Bosh marka en iyisi diye okumustum hep Bosh marka silecek aldim ama yine o ses var. Ayrica sildikten sonra arkasinda buhu gibi bir iz birakiyor camda. Gorusumu cok engelliyor ozellikle geceleri. Neden oluyordur sizce bir cozumu var mi ? Yardimci olursaniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahsettiginiz sorunu çözer mi bilmiyorum ama Rain-X isimli bir ürün vardir.  Ben bir zamanlar kullandim.  Bu sari plastik sisede gelen bir kimyasal sividir.  Google'da aynen Rain-X diye girerek arayabilirsiniz.  Türkiye'de var ama fiyati biraz pahalli.

Ön cama bu Rain-X siviyi uyguluyorsunuz.  Hani yepyeni bir arabanin kaportasi üzerine yagmur yagdiginda yagmur ufak damlacaiklar halinde kaportadan kayar ya, iste ön cam da aynen o hale geliyor.  Yagmur damlalari camin üzerinden kayip gidiyor, sanki ön cama pasta cila yapmissiniz gibi.  Bol yagmurlu havalarda güzel bir ürün.  Bunun ön cama direkt uygulanan versiyonu var, bir de ön cam yikama kabina karistirilan versiyonu da var.  Hangisi daha iyi, bilmiyorum.  Sunu da ekliyeyim, benim bu ürünle bir ilgim yok.  Sadece geçmiste kullanmisligim var.  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@AKayhan bey cevap icin tesekkurler. Su kaydirici urunler oldugunu biliyorum ama ben arabanin normal haline donmesini istiyorum. Once araci dogal haline dondureyim sonra o urunlere de bakabilirim :) Yardimlariniz icin tekrar tesekkurler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...