Jump to content

2015 Yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Tutarları

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...

Bu boya korumanin asli varmi 180 tl iyiymis

Aslı varken derken kampanya gerçek mi demek istediniz ?

Ben 2 sene önce yaptırmıştım ve memnun da kaldım. İhtiyacınız var ise yaptırabilirsiniz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

31 Temmuz'a yaklaştık, bir hatırlatma yapayım dedim

Not : Ben de henüz ödemedim :D

ben de henüz ödemedim..belki bir kampanya..ya da bu yıl vergi almıyoz derler kim bilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ve an itibari ile 354,50.-Lira World kart ile ödenir. :)

Biraz önce ben de 354,50 TL  World kart ile ödedim :)

Sonax uygulamasını düşünebilirim İlhan, senin de niyetin var ise planlayabiliriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz önce ben de 354,50 TL  World kart ile ödedim :)

Sonax uygulamasını düşünebilirim İlhan, senin de niyetin var ise planlayabiliriz.

Ben ciddi ciddi düşünüyorum. Bunun haricinde detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum aslında. Ama 15 Ağustos'ta bir tatil planımız var. Gidip geldikten sonra bu işe kalkışacağım. Benim Evimin dibinde Sonax Eğitim Okulu-Merkezi var. Oraya bırakırım diye düşünüyorum. Büyük ihtimal araç 1-2 gün kalmak zorunda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ciddi ciddi düşünüyorum. Bunun haricinde detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum aslında. Ama 15 Ağustos'ta bir tatil planımız var. Gidip geldikten sonra bu işe kalkışacağım. Benim Evimin dibinde Sonax Eğitim Okulu-Merkezi var. Oraya bırakırım diye düşünüyorum. Büyük ihtimal araç 1-2 gün kalmak zorunda.

Biz daha önce forumdan Sercan ile yaptırmıştık. 2 aracı sabah bıraktık akşama almıştık. Yine de haberleşelim.

Bir de Alper'in bahsettiği bir yer vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz daha önce forumdan Sercan ile yaptırmıştık. 2 aracı sabah bıraktık akşama almıştık. Yine de haberleşelim.

Bir de Alper'in bahsettiği bir yer vardı.

Tamamdır haberleşelim. Ben buradan bir fiyat alayım bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Tamamdır haberleşelim. Ben buradan bir fiyat alayım bakalım.

İlhan, şimdi baktım da  bu kampanya 31 Ağustos tarihine kadar sürüyormuş. Yani bu ay yaptırmak lazım, haberin olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan, şimdi baktım da  bu kampanya 31 Ağustos tarihine kadar sürüyormuş. Yani bu ay yaptırmak lazım, haberin olsun.

Anaaa niye öyle kısa bir süre biçmişler yahuu..Ay bitti ki zaten. Neyse bakacağız artık duruma.

Benim asıl, öncelikli olarak.  Detaylı iç temizliğe ihtiyacım var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anaaa niye öyle kısa bir süre biçmişler yahuu..Ay bitti ki zaten. Neyse bakacağız artık duruma.

Benim asıl, öncelikli olarak.  Detaylı iç temizliğe ihtiyacım var.

Evet kısa tutmuşlar, Ben de bana yakın bir yer ile konuşayım bakalım, bu sefer böyle olsun. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...