Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 touring modelini navigasyon, xenon, park sensörlü  aksesuarlarla üç ay önce liberty den full 1.200 tl'ye yaptırdım 100bin lirada kazada şuclu olursam karşı tarafa ödeyeceğim fiyat vardı. aynı şatlarda serviste 1.700 lira verdiler ( anadolu sigorta )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 martta halk sigortadan yaptırdığım kaskomun süresi doluyor; full kasko 751 tl ye yaptırmıştım; aracım 2006 model mazda 3 dynamic; bakalım bu sene ne kadar önerecekler!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu işte bir yanlışlık olmalı;

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2013/MAZDA.htm?sayfa2013=fileadmin%2Fkasko2013%2FMAZDA.htm&test=Sonu%E7lar

2006 model mazda 3 dynamic OV; kasko değeri 24.900 iken düz vitesi 26.800 Tl ama Hatchback te ise tam tersi; Hb Ov 29.100 düz vitesi 27.000 Tl....bu fiyatları hangi mantık böyle yapıyor anlamış değilim....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Halk Sigorta: %40 hasarsızlık ve muafiyet uygulanmadan 800 Tl ye kasko ve 170 Tl ye trafik sigortamı yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatlar kopmuş durumda , 1180 yaptırdım %40 indirim var 1200 TL fiyat çıktı anadoluda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halk Sigorta: %40 hasarsızlık ve muafiyet uygulanmadan 800 Tl ye kasko ve 170 Tl ye trafik sigortamı yaptırdım.

Hocam ben yeni aldım 2005 model 1.6 mazda 3, en az 1500 TL fiyat çıkarıyorlar kaskoya. siz bu fiyata nasıl yaptırdınız, farklı uygulamalar mı var acaba? benim pektecrübem yok bu konuda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ben yeni aldım 2005 model 1.6 mazda 3, en az 1500 TL fiyat çıkarıyorlar kaskoya. siz bu fiyata nasıl yaptırdınız, farklı uygulamalar mı var acaba? benim pektecrübem yok bu konuda

Şehir farkı, yaş farkı, %40 hasarsızlık indirimi tüm bunların hepsi etken faktörler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 Mazda 3 otomatik impressive var bende. 1900 tl'ye yaptırabildim. Axa Sigorta.

hadi ben karalisteye alışmıştım 1740'a yaptırdım . Sizin neden 1900? Araç aynı bu arada

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın geçmiş hasar kaydı veya temizliği, araç sahibinin yaşı, aracın yaşı, firmanın yaşı  :P  hasarsızlık durumu, acentenin tanışıklığı ve derecesi fiyatta büyük oynamalara sebebiyet verebiliyor...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgili take_in ara beni örnek göster halk sigortaya...yaş: 35 şehir: edirne, mesleki dr indirimi yaptılarmı bilmiyorum, %40 da hasarsızlık var.Bunlardan sana uyan pozitifleri ön plana çıkar. Kasko işinde acentaların çok büyük etkisi var. Birde halk sigortayla görüş derim, ben kaskoyu açıkçası sadece pert veya çalınma gibi haller için elzem görüyorum yoksa kaza durumunda hepsi birbirinden daha çirkef olabiliyorlar. Umarım hiç birimizin bu firmalara işi düşmez. Bu arada Sankojapan diye bir firmadan 700 TL fiyat aldım ama bilmediğimden 100 Lira için riske girmedim.Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bundan sonra bankadan yapacagım . Uzun yıllardır ykb müşterisiyim. Bana 1560 fiyat verdiler, kaskocu bir tanış vardı, 2100 fen aşağı fiyat bulamadı. Ben 1560 fiyat aldım, bankadan yapacagım dedim. Yok abi olur mu ? Yanlışlık var deyip , kendisi de sorgu yapınca ben daha poliçeyi imzalamadığım için fiyat 2570'e çıktı :D

Sindi ortalama fiyat belli , bankadan fiyatı aldığım gibi yapacağım. Hem arkası sağlam hem de Kasko firmaları bankalara sinir oluyor . Beter olsunlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bundan sonra bankadan yapacagım . Uzun yıllardır ykb müşterisiyim. Bana 1560 fiyat verdiler, kaskocu bir tanış vardı, 2100 fen aşağı fiyat bulamadı. Ben 1560 fiyat aldım, bankadan yapacagım dedim. Yok abi olur mu ? Yanlışlık var deyip , kendisi de sorgu yapınca ben daha poliçeyi imzalamadığım için fiyat 2570'e çıktı :D

Sindi ortalama fiyat belli , bankadan fiyatı aldığım gibi yapacağım. Hem arkası sağlam hem de Kasko firmaları bankalara sinir oluyor . Beter olsunlar :)

Ykb sigorta yakın zamanda satılacak sanırım. O yüzden bütün sigorta ürünlerinde kasko, trafik, sağlık,vs..poliçelerinde piyasaya göre uygun fiyat veriyorlar. Muhtemelen ciroyu arttırarak, bilançoyu süsleyip,yabancı şirketlere peşkeş çekmeye çalışıyorlar. Bir nevi taktik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hadi ben karalisteye alışmıştım 1740'a yaptırdım . Sizin neden 1900? Araç aynı bu arada

şimdiye kadar sadece 1 kez kasko yaptırmıştım üzerime. onu da aracı sattığım için iptal ettirdim. bu yüzden yüksek çıkıyor. özel sektörde mühendis olduğum için de hiç indirimim yok.yaş da 32  :(  trafik sigortasına da 320 tl ödedim :) feci bir kazık oldu anlayacağınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halk 1.694 lira fiyat çıkardı bana, yaptırmayacağım..

halk sigortanın ödemeleri yapmamak için bahaneler uydurduğunu ve geciktirdiğini duydum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bankadan daha doğrusu tüzel kişi acenteden sigorta yaptırmanı tavsiye etmem Fatih, hasar durumunda muhatap bulamazsın, bizim bildiğimiz küçük acenteler çok daha iyidir, senin adına koşturur, müzakere ederler...

Bir de hasar ödemesi demişsiniz, bu konuda Anadolu Sigorta açık ara öndedir, dosyanı tamamla, paranı al, o kadar, Ak Sigorta'da da hiç sorun yaşamadık diğerlerini kanaat oluşturacak kadar tanımıyorum..

Ben bu konuda defalarca yazdım, en iyi sigortacı arabayı aldığınız veya bakıma götürdüğünüz servistir, 3-5 kuruşa bakmayın, hasar durumunda aracı bırakırsınız ve yapılınca alırsınız, eliniz paraya dokunmaz, dosya işine karışmazsınız, eksperle muhatap olmazsınız, şirketin ödemesinin peşinden de koşmazsınız...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir kaç problem yaşadım halk sigortada ama çok bariz şeyler değildi, yan sanayi takmak istediler üzerindekileri yan sanayi fiyatıylamı kaskoladınız dedim çark ettiler. Tabiki uygun olan varsa mazda servisindeki kaskoyu yapmaktır ancak bizim gibi taşradaysanız bence kaskoya çok para bayılmaya gerek yok keza hepsi çirkefe yatmaya meyilliler.Yaptıracak olanlara son kasko düzenlemesini de beklemelerini tavsiye ederim.Dar kapsamlı kaskolar ihtiyacı karşılayabilir bir nebze.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...