Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim guzuya kasko poliçesi için, sigorta şirketlerinin vermiş olduğu fiyatlar.

Axa Sigorta : 1.440.-TL

Ak Sigorta : 650.-TL

Liberty Sigorta : 880.-TL

Anadolu Sigorta :713.-TL

Geçen senede Anadolu sigorta dan yaptırmıştım 611.-TL'ye bu senede yine Anadolu sigortadan yaptırıyorum. Ak sigorta 63.-TL daha ucuz. Lakin kalsın, ağrımayan başıma ağrı almayayım.

713.-TL Taksitli olarak yaptırıyorum kaskomu.

%65 Hasarsızlık İndirimi

%35 Askeri Personel İndirimi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Herkese selamlar,

Kaskomuzun yakında yenilenmesi gerekiyor ve %40 hasarsızlık ile birlikte 1200 TL Ak sigortadan fiyat aldık.

Ne dersiniz bir kaç yerden daha fiyat almalı mıyım yoksa bu teklifi değerlendireyim mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese selamlar,

Kaskomuzun yakında yenilenmesi gerekiyor ve %40 hasarsızlık ile birlikte 1200 TL Ak sigortadan fiyat aldık.

Ne dersiniz bir kaç yerden daha fiyat almalı mıyım yoksa bu teklifi değerlendireyim mi?

fiyat iyi ama sampa japan dan fiyat almanızı öneririm. firma farketmez diyorsanız düşünün derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyat iyi ama sampa japan dan fiyat almanızı öneririm. firma farketmez diyorsanız düşünün derim.

Sampa dan uzak durmanızı öneririm. Pek iyi şeyler söylenmiyor firma hakkında. Şikayet sitelerini ben de araştırdım ve gerçekten sorunlu görünüyor.

Sampa hariç trafik en ucuz şu anda axa

Kasko Yapı Kredideydi benim. Bu sene Anadolu Sigortaya geçirdim. %60 hasarsızlık ile 880 TL ödedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar aracı sıfır aldım ama eski aracın kaskosunu aktarmıştım o da iki aya bitecek, hasarsızlık indiriminden yararlanacam ama sanırım bizim markanın kasko ücretleri pahalı, siz hangi kasko şirketinden yapyırıyorsunuz, en uygun nasıl yaptırabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracı sıfır aldım ama eski aracın kaskosunu aktarmıştım o da iki aya bitecek, hasarsızlık indiriminden yararlanacam ama sanırım bizim markanın kasko ücretleri pahalı, siz hangi kasko şirketinden yapyırıyorsunuz, en uygun nasıl yaptırabilirim?

Tavsiyemi iki üstteki mesajımda yapmışım...

;)

Bi sor istersen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Kasko'da bir sigorta teminatına para ödüyorsunuz. Teminatın kapsamını belirtmeden şu parayı istediler, bu paraya yaptırdım demenin bir anlamı yok. Aynı araç için A firması tam teminata 1000TL isterken B firması 100Tl ister ama mesela sel,su baskını hasarını teminat dışı bırakır veya hasar ödemede muafiyet koyar. B firmasını tercih eden onda bire kasko yaptırdım der. Hasar gerçekleşene kadar da haklıdır. Ancak hasar gerçekleşirse, örneğimizde araba bugün İzmir'deki gibi sele kapılırsa, araç sahibi nasıl olsa kaskom var deyip kaskoya başvurur ve poliçenizde su baskını kapsam dışı bu nedenle bir bardak soğuk su ikram edelim cevabını alır.Ya da su baskını teminat dahilindedir ama %30 muafiyet vardır. Yani 10 bin TL hasarı varsa 7Bin TL ödenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Recep bey tamamen işin kalbine inerek gerçekleri yazmışsınız... Biz ülke insanı olarak genelde içeriğe değil de ambalaja baktığımız için maalesef sigorta olayında da hemen fiyata odaklanıyoruz...

Vakti zamanında ev sigortası yaptırırken yıllık 60 lira para almışlardı, bende bu rakam çok komik değil mi diye banka görevlisine sorduğumda kendisi bu işin ya uzmanı değildi ya da hinlik yaptı aklı sıra ve bizde fiyatlar böyle diyerek poliçe kapsamını ve içeriğini söylemedi. Ve benim evi tıkanan yağmur suyu gideri yüzünden kısmi olarak su basmıştı, uyanmasak tamamen su içinde kalacaktık o ayrı... Yaptırdığım hasar tespitinde 2 bin liralık fatura karşıma çıktı ve ben sigortaya sevinerek başvurduğumda hayal kırıklığı yaşadım... Bana bir sürü ıvır zıvır sayarak ancak 1.200 TL ödediler, sebebini araştırdığımda poliçenin içeriği ancak bu kadarını ödemeye yetiyormuş, sigortacı ile kavga etmek istedim ama suçlu onlar değil, bankacıyı aradım tayin olmuş gitmiş başka şubeye... Çıldırdım...

Ertesi sene bankadan başka bir görevli aradı poliçenizi yeniliyoruz diye, bi çektirin gidin işinize dedim ve başka bir sigortadan poliçe içeriğini görerek yaptırdım...

Uzun oldu özür.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli Bey, maalesef ülkemizde sigorta satanların çok az bir kısmı sigortanın ne olduğunu biliyor.

Bu nedenle benim tercihim ve soranlara tavsiyem sigortalarını işi sigortacılık olanlara yaptırmaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anadolu hayat 2013 mayısta 2900TL fiyat vermişti. 2200'e kadar ancak düşebildiler. İlk aracım ilk kaskom.

Yaptırdığım kaskonun en belirgin özelliği Zorunlu trafik sigortasının üzerinde 230binTL ek ödeme sağlaması. Diğer teklifler 30Bin TL'den fazla ödemiyorlardı, bir panemara tamponu anca çıkıyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptırdığım kaskonun en belirgin özelliği Zorunlu trafik sigortasının üzerinde 230binTL ek ödeme sağlaması. Diğer teklifler 30Bin TL'den fazla ödemiyorlardı, bir panemara tamponu anca çıkıyor :D

Sıfır risk diye buna denir... Bu yüzden de poliçe tutarı biraz fazla sanırım... Yoksa trafikte bile göremediğimiz panamera ile karşılıklı kaza yapmamız çok çok düşük bir ihtimal.

Allah kaza bela vermesin.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli Bey, maalesef ülkemizde sigorta satanların çok az bir kısmı sigortanın ne olduğunu biliyor.

Bu nedenle benim tercihim ve soranlara tavsiyem sigortalarını işi sigortacılık olanlara yaptırmaları.

Ben de bunu hep söylüyorum, muhatabınız gerçek kişi yani acente olsun arkadaşlar, bankalardan veya internetten poliçe almayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

;Mudanya'da göynüklü köyüne girmiştim, ana yola çıkacağım,

çıkana kadar yanımdaki otoparkta geri geri gelen 1 adet 350CDI, X6, sonrasında yola burnumu uzattım çıkacam, vızır vızır bir 350CDI, 1 adet xdrive 5,25D falan geçti

lüks araba çok fazla bursada, sanayisi iyi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar ,

Bugün saat 3 e kadar acil karar vermem lazım , bir türlü ilgilenmeye vakit bulamadım ,

%40 hasarsızlık ,

IMM 50 000

Ferdi Kaza 50 000

Araç bedeli 43 320

Anadolu Sigorta fiyatım 1510 tl

Güneş sigorta 744 tl ,

arada bu kadar fark varken Anadolu sigortadan yaptırmaya gerek var mı?

Güneş sigorta ile tecrübesi olan kimse var mı?

Güneş sigortayı tavsiye edermisiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ikisinde de ayni değerler mi yazıyor?

Vakıf banka ait.

Sozlukte giydirmisler. Gerci internette giydirilmeyen sirket varmidir bilmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ikisinde de ayni değerler mi yazıyor?

Vakıf banka ait.

Sozlukte giydirmisler. Gerci internette giydirilmeyen sirket varmidir bilmem.

Evet ikisindede aynı değerler yazıyor.

Peki seçilen firmanın MAzda yetkili servisi ile anlaşmalı olması ne kadar önemli.

İzmir yeni otomotiv de Anadolu Sigorta acentalığı var. onlarda 1470 tl ve önümüzdeki bakımda indirimli olacak diyorlar. Sadece yağ parasını alıyoruz dediler.

Diğer acentada arkadaşım :)

Allahım bana yardımcı ol :) ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamen aynı teminatta bu kadar fiyat farkı olması pek mümkün değil.

Bir yerlerde saklanmış bir muafiyet vs. olmadığından emin misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...