Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba bende 2011model mazda 3 aracı 26 kasım 2013 de aldım ve mapfre genel sigortadan 1.750 tl ye kasko yaptım. ilk araç olmasından dolayı yüksek çıktı.

5 gün sonrada ilk kazamızı yaptık ve kaskoyu kullandım  masraf 1.500 tl idi.

artık bakalım 2014 kasımda bana ne fiyat çıkartıcaklar

İyimser bir tahminde bulunuyorum; 2 bin TeLe  :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende dün kaskoyu yaptım güneş sigortadan. ikinci kasko bu ilki 1850 TL idi güneş sigortada ikincisini yeni yaptım 1214 TL klozları ise çalınma yanma hepsi dahil imm 60 000 TL kazada koltuk başına 10000 TL ölüm ve sakatlanma için. İnşallah hiç kullanmaya gerek kalmaz. Epey bir araştırdım en uygun yine güneş sigorta verdi. seneye de hayırlısı artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

S.a arkadaşlarım benimde kasko yaklaşıyor.bu834 870 TL te yaptıran arkadaşlar nasıl ne şekilde bu fiyata yaptirdilar acaba?

Birde sormak istediğim birşey var kasko yaparken klozlari ve miktarları kendimiz belirleme imkanimiz var mi?mesela ben anahtarla çalınma kozunu istemiyorum v.b deme imkanimiz var mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi fiyat; ihtiyacın olmadan bir yıl geçirmen dileklerimle...

Abi teşekkür ederim, Amin cümlemize inşallah, Askeri personel indirimi var ama yüzde kaç bilmiyorum, o yüzden bizim fiyatlar biraz uygun çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi teşekkür ederim, Amin cümlemize inşallah, Askeri personel indirimi var ama yüzde kaç bilmiyorum, o yüzden bizim fiyatlar biraz uygun çıkıyor.

Tam ben de onu diyecektim. Askeri personel indirimi 870 Axa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam ben de onu diyecektim. Askeri personel indirimi 870 Axa.

Dizel mi benzinli mi bide hangi modeli turing mi 870 lira merak ettim ne fark yaratır ki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emniyet; Ankara Sigorta'yı satmadan önce bizde bedavadan biraz pahalıya yaptırıyorduk, hasarsızlık indirimi hariç %40 net indirim yapıyorlardı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel mi benzinli mi bide hangi modeli turing mi 870 lira merak ettim ne fark yaratır ki

Benzinli otomatik impressive full kasko valla ben de bilmiyorum fark neden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzinli otomatik impressive full kasko valla ben de bilmiyorum fark neden.

Benim araç turing dizel sedan, belki motor farkından olabilir diye tahmin ediyorum donanım olsa sizinki daha üstün sizin ki fazla olması lazımdı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç turing dizel sedan, belki motor farkından olabilir diye tahmin ediyorum donanım olsa sizinki daha üstün sizin ki fazla olması lazımdı

Bence de Dizel olmasından kaynaklanıyor. Zaten Dizel Touring in fiyatına bakacak olursak neredeyse impressive benzinli fiyatında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim guzuya kasko poliçesi için, sigorta şirketlerinin vermiş olduğu fiyatlar.

Axa Sigorta : 1.440.-TL

Ak Sigorta : 650.-TL

Liberty Sigorta : 880.-TL

Anadolu Sigorta :713.-TL

Geçen senede Anadolu sigorta dan yaptırmıştım 611.-TL'ye bu senede yine Anadolu sigortadan yaptırıyorum. Ak sigorta 63.-TL daha ucuz. Lakin kalsın, ağrımayan başıma ağrı almayayım.

713.-TL Taksitli olarak yaptırıyorum kaskomu.

%65 Hasarsızlık İndirimi

%35 Askeri Personel İndirimi

Bu sene ki kasko poliçe tutarım 740.-Lira çıktı. Geçen sene ki poliçenin üzerine %3,79 bir zam gelmiş. Yine Anadolu sigorta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sene ki kasko poliçe tutarım 740.-Lira çıktı. Geçen sene ki poliçenin üzerine %3,79 bir zam gelmiş. Yine Anadolu sigorta.

hocam hasarsızlık indirimi almadın mı aşağı ineceğine yukarı mı çıktı rakam nasıl iş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam hasarsızlık indirimi almadın mı aşağı ineceğine yukarı mı çıktı rakam nasıl iş

Maksimum oran olan %65 hasarsızlık indirimim var. %3,79 enflasyon endeksli zam var. Sigorta şirketleri kasko poliçelerinde zarar ediyorlar sürekli. O demiş olduğunuz indirim ilk 1-2 yıl için. Aracın yaşı ilerledikçe. Sigorta şirketleri risk görerek aracın kasko fiyatını artırıyorlar. O yüzden almış olduğum fiyat çok ama çok iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maksimum oran olan %65 hasarsızlık indirimim var. %3,79 enflasyon endeksli zam var. Sigorta şirketleri kasko poliçelerinde zarar ediyorlar sürekli. O demiş olduğunuz indirim ilk 1-2 yıl için. Aracın yaşı ilerledikçe. Sigorta şirketleri risk görerek aracın kasko fiyatını artırıyorlar. O yüzden almış olduğum fiyat çok ama çok iyi.

anladım hocam sağolun..fiyata itirazım yok zaten yukarı çıktı demenize şaşırmıştım ama belirli bir yaştan sonra çıkması da normal zaten haklısınız yoksa 6-7 yıl sonra sigorta şirketi hasarsızlık indirimi yapıp arabayı bedava kaskolaması lazım olurdu :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merhaba, aracımı yeni aldım 2010 model mazda3 1,6 touring benzinli..hangi kaskoyu önerirsiniz? ilk aracm olması nedeni ile fiyat ne tutar. dün kasko için en ucuz DUBAİ sigorta 1040 tl fiyat cıkardı ful+ful dediler, servis olarak bir sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. istanbul da ikamet ediyorum..yorumlarınızı bekliyorum.iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar merhaba, aracımı yeni aldım 2010 model mazda3 1,6 touring benzinli..hangi kaskoyu önerirsiniz? ilk aracm olması nedeni ile fiyat ne tutar. dün kasko için en ucuz DUBAİ sigorta 1040 tl fiyat cıkardı ful+ful dediler, servis olarak bir sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. istanbul da ikamet ediyorum..yorumlarınızı bekliyorum.iyi forumlar

şu full+full ler ömrümü yedi..kim çıkardı bu terimi bilmiyorum..full ün artı fullü nasıl oluyor fullse fulldur değilse değildir fullden kasıt nedir artı full olunca ne oluyor ne saçma bişeydir bu..

hocam burada belirleyici olan yaşınız, aracın yaşı, yaşadığınız şehir ve aracın benzinli yada dizel olmasıdır..en iyi kasko şudur diye bir şey yok günümüzde..önemli olan kaskonuzun içeriği ve kaskoyu yaptırıken muhatabınız olan kişidir..

ben kendime ya da tanıdıklarıma kasko yaptırırken yıllardır tanıdığım sigortacıma güveniyorum, kaskonun nereden yapıldığı benim için bir şey ifade etmiyor..içeriğini konuşur ve benim için en uygun fiyatla hangi sigorta olduğuna bakmaksızın kaskomu yaptırırım..yarın bir gün de Allah kimseye vermesin başıma bir şey geldiğinde benim birinci sırada muhatabım sigorta şirketi değil sigortayı yaptırdığım kişidir ve bana iş bırakmadan her işimi görüyor sağolsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...