Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tamamen aynı teminatta bu kadar fiyat farkı olması pek mümkün değil.

Bir yerlerde saklanmış bir muafiyet vs. olmadığından emin misiniz?

Abi sorun için teşekkürler ,

Anadolu Sigorta IMM 100 000 TL

Güneş Sigorta IMM  50 000  TL

Güneş IMM 100 000 olursa yaklaşık 800 gibi bir rakam oluyor ve Güneş Sigorta İzmir Yeni Otomotiv ile anlaşmalı görünüyor.

Sanırım Güneş Sigortadan yaptıracağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisle anlaşmalı sigortadan yaptır ancak şunu söyliyeyim, teminat miktarları aynıdır, aynı model araçta teminatlar pek değişmez, önemli olan klozlar, yani sigorta poliçelerini yan yana koyup teker teker karşılaştırdığında birinde klozlar eksikse veya muafiyetler yüksekse onun ucuz olması normaldir..

O zaman hasar durumunda bazı hasarları alamazsın ya da eksik alırsın, her iki poliçeyi karşılaştırmadan ya da sigortacılardan kloz ve muafiyetlere dair birer teklif belgesi istemeden de buna karar verilemez..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarı yarıya fark çok bence... Selman abi ve Recep beyin yorumlarına ek olarak, eğer aracının terör saldırısına uğraması, sel felaketine maruz kalması mümkün görünmüyorsa veya çok düşük ihtimalse ucuz olanı yaptır, muhtemelen pahalı olan poliçede bu gibi detaylar vardır...

Ama uç noktalardaki riskler varsa poliçede yazılı olup ücreti pahalı olanı tercih et. Bu güne kadar Güneş sigorta'da sorun yaşayan duymadım.

Ben olsaydım Güneş derdim... Gerçi saat 3'e yirmi var oldu ama. Kolay gelsin.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi ve Veli abi ,

IMM yi 100000 e çekerek 780 tl üzerinden Güneş Sigortadan yaptırdım.

Her iki teklifi karşılaştırma imkanım olmadı ama sigortacı arkadaşım olduğu için , ona güvenerek yaptırdım .

Veli abi senin dediğin tüm kloz ları karşılıyor umarım bir sıkıntı yaşayamayız.

Herkese kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi ve Veli abi ,

IMM yi 100000 e çekerek 780 tl üzerinden Güneş Sigortadan yaptırdım.

Her iki teklifi karşılaştırma imkanım olmadı ama sigortacı arkadaşım olduğu için , ona güvenerek yaptırdım .

Veli abi senin dediğin tüm kloz ları karşılıyor umarım bir sıkıntı yaşayamayız.

Herkese kazasız günler.

Allah kaza bela vermeden poliçenin ömrü tükenir inşallah... Hayırlı olsun. İki katı para vermenin bi anlamı yok tabiki de, hele hele sigortayı arkadaşın yaptıysa için rahat olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen yılda zurich sigortaya poliçe yaptırmıştım,bu yılda yenilediler peşin %60 hasarsızlık indirimiyle 529 TL.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende bu ay içerisin de 27 ocağa doğru yenileyeceğim kaskoyu. Geçen yıl ilk kasko olarak 1850 TL ye güneş sigortada yaptırdım. 5400 TL fiyat veren oldu sanki tofaş araç alacam. Bakalım bu sefer nasıl bir fiyat çıkacak. yaptırınca buraya yazarım. Erzurum olmasından dolayı fiyatlar yüksek çıkıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HDİ Genişletilmiş Kasko %30 Hasarsızlık İndirimi ile 834 TL ye yaptırdım.

Kişisel vs. bilgiler, poliçe kimlik bilgileri vs. karartıp paylaşabilir misiniz?

Bu adamlar bana 4bin fiyat çekmişti. Ne fark var karşılaştırmak lazım, yoksa poliçe paket ticari adıyla pek bir anlamı olmuıyor içini bilmediğimiz için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün bayiden arayıp kaskomun biteceğini söylediler. en uygun fiyatı güneş sigorta vermiş 1250 TL %30 hasarsızlık indirimi ile. kaza başına 25 000 tl koltuk başına 5000 er TL genişletilmiş kasko. halk sigorta 1318 allianz 3250 TL fiyat vermiş Acelem yok araştırıyorum. son durumu yazarım yine buraya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kişisel vs. bilgiler, poliçe kimlik bilgileri vs. karartıp paylaşabilir misiniz?

Bu adamlar bana 4bin fiyat çekmişti. Ne fark var karşılaştırmak lazım, yoksa poliçe paket ticari adıyla pek bir anlamı olmuıyor içini bilmediğimiz için.

İş yerimde bunu yapabilecek teknolojik imkanım yok malesef  :(  ancak hdi nin internet sitesinde belirtilen genişletilmiş kaskonun birebir aynısı oradan da bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya 2011 arabaları 700 e 800 e kasko yaptırıyorsunuz imreniyorum valla.Ben niye 2011 aracımı halen 1500 e yaptırıyorum anlamadım gitti.Aanadolu sigorta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya 2011 arabaları 700 e 800 e kasko yaptırıyorsunuz imreniyorum valla.Ben niye 2011 aracımı halen 1500 e yaptırıyorum anlamadım gitti.Aanadolu sigorta

bulunduk şehirle yaşla vb durumlarla alakalı. örneğin aksigorta erzuruma pek kasko yapmak istemiyor. ve yaklaşık 4 bin küsür fiyat verdiler. 3-4 ay önce aracı değiştirmeye kalktığımda 5400 tl dediler ve eski aracın kaskosunu yeni araca aktarıp 300 tl fark verdim. dün gelen telefonla 1250 tl lik bir fiyat verdiler araştırmaya devam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar kasko da İMM 50000 TL mi olmalı bu miktar yeterli midir  100 000 TL ye gerek var mıdır yaklaşık 20 000 tl de trafk sigortası ödüyor zaten?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastiğiniz patladı, karşı şeride girdiniz ve kafadan gelen araca çarparak onu pert ettiniz. Bu aracın markasının ne olmasını istediğinize bağlı olarak IMM yi seçebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

merhaba bende 2011model mazda 3 aracı 26 kasım 2013 de aldım ve mapfre genel sigortadan 1.750 tl ye kasko yaptım. ilk araç olmasından dolayı yüksek çıktı.

5 gün sonrada ilk kazamızı yaptık ve kaskoyu kullandım  masraf 1.500 tl idi.

artık bakalım 2014 kasımda bana ne fiyat çıkartıcaklar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...