Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sigortam.netten fiyat almanı tavsiye ederim,  acente 1200 lira fiyat verdi axa sigortadan, aynı detaylarla sigortam.net ray sigortanın poliçesini kullanarak 734 lira fiyat verdi hemen okeyledim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün yaptırdım kaskomu. 

Allianz'dan 1730 liraya. 

Bu kadar yüksek çıkmasının nedeni ilk arabam, ehliyetimin yeni olması ve istanbul'da olmam sanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

ben de 2004 model mazda 3 için kasko yaptıracağım istanbul'da. ilk aracım ilk kaskom. hangi şirketi önerirsiniz ve en önemli dikkat etmem gereken konular neler olur acaba?

Bir de hangi fiyat aralığında teklifler gelir, fikri olan varsa paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba. Ayni model aracima gecen yil 1.500 tl ye ilk kaskomuzu yaptirmistik. Gecen ay 1.050 tl den yeniledik. Gunes sigorta. Yalniz 10 yasindan buyuk araclara her sirket kasko yapmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Selam dostlar. Bir konuda bilginizi almak istiyorum. Hafta sonu basayar servise gittim mazda 3 için. Supaplar da olabilir dediler. En az 2500 TL çıkar dediler. Simdi benim kaskom bu arıza için ödeme yapar mi? Masraflari kaskoya yikabilir miyim? Full kasko.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Generalli Sigorta'nın fiyat tekliflerine de bakmanızı öneririm.

Aynen. O0  Generali'den çok uygun çıkıyor. Prestij full kasko yaptırdım piyasdan çok ucuza hemde teminatların eksiği yok fazlası var. Yine aynı şekilde zorunlu trafik sigortasını piyasanın yarı fiyatına yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sigortam.netten fiyat almanı tavsiye ederim,  acente 1200 lira fiyat verdi axa sigortadan, aynı detaylarla sigortam.net ray sigortanın poliçesini kullanarak 734 lira fiyat verdi hemen okeyledim.

Sigortam. netten uzak durmanızı veya çok iyi incelemenizi tavsiye ederim.

Geçmişte şöyle bir olaylar zinciri başıma gelmişti :)

http://www.mazdaclubtr.com/topic/6110-%C5%9Fikayet-sigortamnet/?hl=sigortam.net

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçtiğimiz hafta sigortayı yeniledim.

1 yıl hasarsızlık + mesleki indirim ile 2011 Mazda.3 Imp OV için fiyatlar alttaki gibi. (tüp kaskoya dahil)

Araç kasko fiyatı 45.500 TL olarak çıkıyor.

Trafik Sigortası: Ergo 327,75  5 taksit

Kasko /Full: Ray 972,09  9 taksit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Selamlar herkese

Kasko zamanı geldi ama en az 1000 tl çıkartıyorlar ki daha %45 indirim ve Karabük plaka olmasına rağmen :(

Normal mi diye danışmak istedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar herkese

Kasko zamanı geldi ama en az 1000 tl çıkartıyorlar ki daha %45 indirim ve Karabük plaka olmasına rağmen :(

Normal mi diye danışmak istedim.

Sompo japan ile 800 e aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

İzmir'de yaptırdım.mazda 3 2012,ikinci kaskom.ilki generali 1648tl idi.13.temmuzda Sampo japan 1218 tl.Ehom Avantajlı Hasasızlık koruma dahil.İMM dikkat edin yüksek olsun benimki 250 bin ,en önemlisinde bu İMM kombine limiti .sınırsız olsa çok iyi olur fakat artık çoğu firma Sınırsız vermiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar arabayı yrni aldım

Trafik Sigortası ve Kasko yaptırmak istiyotum...

İkisi bana ne kadara malolur ortalama ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hocam ilk aracım

Civardaki sigortalara pek güvenmiyorum açıkçası :)

Pek bilmem kasko sigorta işini

Kazık yemeyelim Acemi olduğum 100 km öteden belli de:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...