Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben de yaptırdım. Fatih Abimin dediği düüşk bir fiyat vardı onu da sorgulattım, aracı tek kişi kullanacaksa ciddi indirim uyguluyorlarmış ama poliçe sahibi dışında biri direksiyon başında iken kaza olursa %20 katkı payı verilmesi gerekiyormuş. Eşim sıklıkla kullanacağı için istemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde limiti fazla düşürmemek lazım, adam Range Rover'a toslamış 80.000 TL masraf çıkarmışlar, kasko 50.000 karşılamış 30.000 vatandaşa kalmış.. bir rivayete göre

Şimdi park halinde duran Hyundai aracıma çarpıp, önüne aniden çıkan Mercedes jipe çarpmayan Kangoo şöförünü anladım... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, aracım 2007 Dynamic Sedan. Bundan önceki 2 yıl üstüste hiç kazam olmamıştı. Sadece AutoKing'in hasarsızlığı bozmayan ücretsiz ufak onarımlarından faydalanmıştım. Buna rağmen geçtiğimiz yıl bana 2000 TL altında teklif veren olmadı.

Şirket aracıyla yaptığım bir kazada, tamamen suçsuz olduğum halde karşı tarafın ricası üzerine suçu üstlenmiştim. Şirket aracı kiralık olduğu için beni bağlayan bir durum yoktu. Ancak kendi aracımın kaskosunu etkileyeceğini hiç düşünmemiştim.

Ben de bu fiyatlar üzerine gidip kısmi kasko yaptırdım. Hiç büyük kaza geçirmesem de bugüne kadar yaptığım hiçbir kazada suçlu bulunmadım. Buna güvenerek kaza-onarım hariç sigorta yaptırdım. 450 lira diye hatırlıyorum. Deprem, yangın, toplumsal olaylar, yanardağ, hırsızlık dahildi. Çok şükür hiçbir kazaya karışmadan seneyi doldurdum.

Bu sene tekrar teklif aldım, full kasko 1250 liraya düşmüş. Geçen seneye göre yarı yarıya. Ama ben yine de kısmi kaskoda kalacağım sanırım. Aracı genellikle kendim kullanıyorum ve bütün kurallara titizlikle uyarım. Dediğim gibi tamamı ufak tıklama ve dokunmalardan ibaret kazalarımın hiçbirinde kusurlu bulunmadım. Yine de trafikte ne olacağı belli olmaz, 800 liradan kaçarken 8000 lira ödemek de var tabi.

Neyse, bu tarz bir kasko da var bilginiz olsun diye yazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

27.03.2012 tarihinde sona erecek kasko poliçemi erkenden yeniledim. Anadolu sigorta Mehmetçik Kasko Sigorta Poliçesi

611 TL Toplam Prim 10 Taksitle.

%65 Hasarsızlık İndirimim var

%35 Askeri Personel İndirimim var. (Araç abimin üzerine)

Birde aracı 2.el devir alırken plakayı 34'e çevirmedim. Araç 14 Plaka. O şekilde bıraktım. 14 plaka olmasından da kaynaklı bir indirimi vardır. Çünkü trafik sigortasında 34 plakalı Honda aracım için 277 TL trafik sigortasına para öderken. 14 plakalı Mazda aracıma 177 TL trafik sigortası için para ödedim.

Araç Kasko Değeri 45.605,00.-TL

Diğer Aksesuarlar 3.000.-TL (Dvd,Navigasyon,Dvd li Koltuk Başlığı,Geri Görüş Kamerası,Görüntülü sesli park sensörü,xenon far)

Toplam 48.605.-TL

İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha yeni ödediğim 1500 TL nin yanında bedava :D ama bende hiçbir indirim yok :)

Benim Poliçemde %35 askeri personel indirimi var. Haliyle sizin poliçeden 1500*%35=525 indirim sonucunda geri 975 TL Bunun üzerine %65 hasarsızlık indirimi gelince tutar benim tutara ulaşıyor :)

Bu arada eski poliçem Axa sigorta idi. Oradan yenilemeye kalktığımızda 1.700.TL gibi bir tutar çıktı bu poliçemde. 2008 Yılında Honda aracımla 14.750 TL lik hasarım oluşmuştu o dönem Axa sigortadan karşılanmıştı. Sigortacım zaten söylemişti bana geçen seneden, sana seneye yüksek poliçe çıkar diye. Durum böyle olunca acentem Askeriye ye Anadolu sigortanında indirimi olunca teklif aldı ve poliçeyi bastı. Öncesinde şaka gibiydi Axa 1.700 TL Anadolu 611 TL inanasım gelmedi. Ama şu an poliçem önümde :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben 2005 model aracımı 1300 tl ye zor kasko yaptırdım 34 plaka ankarada kullanıom ıstanbuldan abımın sırket ındırımıyle ergoya yaptırdım. ankarada ki fiyatlara ınanamazsınız bana verdıklerı axa 4000 tl gruopama 3300 dedi.şaka gibiydi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim poliçe 611 TL demiştim arkadaşlar. Poliçem basılmış almaya gittiğimde baktım ödeme planına 10 Taksit yapmışlar Hsbc Advantage kartıma. Dedim bu kadar taksitle uğraşamam 2-3 taksite bölelim. Uğraştılar olmadı ya 10 taksit ya peşin oluyor. Dedim Tamam peşin çekelim o zaman. Peşin indirimide yaptılar. Toplamda 587.-TL'sına geldi kasko poliçem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

ARkadaslar aracı kasko yaptıracagım.

İki tip görünüyor enteresan bir sekilde yardımcı olabilecek biri olursa cok sevinirim.

Birinci tip

2009

3 1.6 SEDAN TOURING OV

İkinci Tip

2009

3 1.6 SEDAN TOURING OV (105)

Biri 36000 lira digeri 29000 lira benim aracın hangisi oldugunu nasıl anlarım ben yahu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kasalar 2009 yılında çıktığı için aynı sene aynı isimle farklı iki araç satıldı. Muhtemelen 36.000 olan yeni kasa, 29.000 olan eski kasa ama 29.000 e eski kasa bulunur mu onu bilmem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...