Jump to content

Mazda3 Kasko

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar aracıma kasko yaptırmayı düşünüyorum en düşük fiyat olarak 1300 lira aldım.İlk defa kasko yapılacak herhangi bir indirimden faydalanamıyorum sizce normal mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar aracıma kasko yaptırmayı düşünüyorum en düşük fiyat olarak 1300 lira aldım.İlk defa kasko yapılacak herhangi bir indirimden faydalanamıyorum sizce normal mi?

Sence anormal olan ne?

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim, pek bir şey yapmadım aslında, forumda mevcut konuların bağlantısını paylaştım sadece. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.  Kalın sağlıcakla...:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam diyecektim siteyi araştırdınız mı, İlhan yine yapıştırmış linkleri :)

Bu arada sigortam.net ile ilgili olarak benim başımdan şöyle bir olay geçti burayı da okuyun lütfen.

Aldığınız fiyat duruma göre değişiklik gösterebilir, sadece fiyat yazarak iyi mi kötü mü ayrımı yapamayız. Hangi klozlar geçerli, eskime yapranma payları, sağlık harcamalarında hangi fiyat üzerinden yapıldığı, tek sürücü vb gibi bir çok kritere bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buyrun İlhan Bey, 9 sayfalık cillop gibi konu oldu.... :)

Aynen abi, öbür türlü bölük pörçük, konu kirliliği oluyor. Teşekkürler eline sağlıl. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi benim anlamadığım bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.Bu mali mesuliyet konusu nedir 30-60-30 falan ne anlama geliyor.Ben anadolu sigortaya 1160 liraya yaptırmıştım ve hiçbir muafiyet olmadığını söylemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasko kapsamındaki mali mesuliyet klozları sizin başka araçlara ya da kişilere vereceğiniz hasarları karşılamak içindir, zorunlu trafik sigortasının bir tamamlayıcısı oluyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

arkadaşlar bende kasko yaptırmak istiyorum full + full çıkan fiyatlar çok yüksek geldi yukardaki arkadaşlar 1300 civarı fiyat yazmış hangi şirket acaba.ben en ucuz anadoludan verdiler oda 2300 mehmetçik indirimide dahil baya bi yüksek geldi.araç istanbul plaka yaş 27 araba 2005 mazda 3 full yardımcı olabilirseniz sewinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Axa Oyak Sigortadan da teklif alın derim. Sanırım askeri personelsiniz, Mhemetçik indirimide aldığınıza göre. Geçen sene benim aracımda Anadolu Sigorta'daydı Mehmetçik indirimiyle, bu sene poliçeyi inanılmaz fahiş fiyatla yükseltmişlerdi. Bende Axa Oyak sigortaya taşıdım, oyak personel indirimiyle.

İkinci tavsiyem Grupama Sigortadan da teklif alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bende kasko yaptırmak istiyorum full + full çıkan fiyatlar çok yüksek geldi yukardaki arkadaşlar 1300 civarı fiyat yazmış hangi şirket acaba.ben en ucuz anadoludan verdiler oda 2300 mehmetçik indirimide dahil baya bi yüksek geldi.araç istanbul plaka yaş 27 araba 2005 mazda 3 full yardımcı olabilirseniz sewinirim

ustam benim aracımda 2005 sedan otomatik.34 plaka ama ankarada ikamet ediyorum. ve bende 27 yaşındayım:)

aldığım rakamlar inanılmaz uçuktu ankarada özellikle en son 1800 almıştım anadolu sigortadan o da işbankası indirimiyle. axa 3300 çekti düşün yani. sonra ergodan yaptırdım istanbuldan abimin şirket indirimini kullanarak 1300e. 1300 den de aşağı bulamazsın diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatını bilemem de;

Yaptıracağınız sigorta şirketinin sağlam olmasını ve size kaliteli hizmet vermesini olmazsa olmaz kriter olarak belirlerseniz, kaza anında (allah korusun) daha fazla sıkıntı çekmezsiniz...

Örnek;

Gece duran araca çarpıp kaçmışlar, hasar ufak ama sigorta illa yorgunu yokuşa sürüyor, polisten tutanak getir diyor... Oysa ki; bu durumlarda sigorta kendi insiyatifi ile beyana dayalı hasarı yapapmak zorunda... Bunun için ben minimum yılda 1300 tl ödemeyi göze alıyorum... Kaza yapıyorum sigorta şirketi yanımda yok... Mağdurum da, mağdurum...

:tey:

Ayrıca; Mart 2012'de değişen Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre polis bu tür işlere karışmıyor...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest deniz_kurdu

arkadaşlar önerilperiniz için teşekkürler en ucuz anadolu vriyotr mehmetçik indirimi falan 2300 diyorlar daha ucuzunu bulamadım.araştırmaya dewam axa oyak çok pahallı 3900 diyorlar indirimde dahil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ayın 18'in de kaskom bitiyor. Yeniledim.

%50 hasarsızlık ve 1000 tl ekstra teminat ile  701 lira tuttu.

Trafik sigortasını da yeniledim 274 lira tuttu. Onda da %20 hazarsızlık indiririm olması lazım.

Araç; Mazda 3 HB 2010  33500 üzerinden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...