Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Bagaj Aydınlatması

saudek
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Katil Balina :

ampülün sadece ucu dışarıda hocam, çekince geliyor. geri kalan her şey içeride kalıyor. yani aslında basit bir işlem ama işçiliği çok. daha aynı uca sahip daha güçlü bir tanesi ile değişirse sorun çožülebilir ama anladığım kadarıyla böyle bir ürün yok, varsa da aynı etkiyi gösteriyor.

bu arada konu çift dikiş gidiyor hocam birleştirirseniz şahane olur.

Oto Müzik - Elektik işi yapan bir yerde 15-16 yaşlarında bir çocuk. Benim bagaja sırtüstü girip, leğimle halletmişti 5-6 dk da.  

Bu arada konuları da birleştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özgür'ün HB aracındakiyle sedandaki aynı tip bagaj ampulu değil. Özgür karıştırma ortalığı gözünü seveyim. :D Seninki sofit diye geçer. Sedanlarda T5 var. Küçücük ampul, kendine hayrı yok hiç.

KatilBalina abi, oto elektrikçi işini çözer. Ediz hoca da BM kasasında yaptı, ben de BL kasada yaptım. O yuvayı kurtarıp bir yerden dışarı çıkartıyorsun. Sonra kabloları tek tek kesip (kısa devre yapmaması için) alınan led şeritin kablolarına bağlanıyor. Bu kadar basit.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Özgür'ün HB aracındakiyle sedandaki aynı tip bagaj ampulu değil. Özgür karıştırma ortalığı gözünü seveyim. :D Seninki sofit diye geçer. Sedanlarda T5 var. Küçücük ampul, kendine hayrı yok hiç.

KatilBalina abi, oto elektrikçi işini çözer. Ediz hoca da BM kasasında yaptı, ben de BL kasada yaptım. O yuvayı kurtarıp bir yerden dışarı çıkartıyorsun. Sonra kabloları tek tek kesip (kısa devre yapmaması için) alınan led şeritin kablolarına bağlanıyor. Bu kadar basit.

yanılmiyorsam yuva çelik plakanın arkasıda kalıyor hocam bir fotosunu fotosunu çekerim. 

bu arada  oto elektrikçilerden illallah ettim, allah düşürmesin. kac aydır 12 voltu 6 volta düşüremediklerinden ki gerekli adaptörü de aldım doğru düzgün kamerayı kullanamıyorum. ayak aydınlatması yapayım dedim iki aşamada baska başka yerlerde anca yaptırabildim, ilki önlere çekerim ama arkalara çekemem dediydi. bi de bunun için gidersem memleketteki ilk "tematik" seri katil olabilirim:)

saşmaz'da oto elektrikçilerin sır ölümü:))

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Katil Balina :

yanılmiyorsam yuva çelik plakanın arkasıda kalıyor hocam bir fotosunu fotosunu çekerim. 

bu arada  oto elektrikçilerden illallah ettim, allah düşürmesin. kac aydır 12 voltu 6 volta düşüremediklerinden ki gerekli adaptörü de aldım doğru düzgün kamerayı kullanamıyorum. ayak aydınlatması yapayım dedim iki aşamada baska başka yerlerde anca yaptırabildim, ilki önlere çekerim ama arkalara çekemem dediydi. bi de bunun için gidersem memleketteki ilk "tematik" seri katil olabilirim:)

saşmaz'da oto elektrikçilerin sır ölümü:))

Abi bir ara quattro garage a lpg taktırmaya gelecem. sömestre tatili mi olur haziran mı olur bilmiyorum. Geldiğimde atla gel senin elektrik işlerini halledelim. :) Unutturma multimetremi de alıp geleyim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, Mutlu Tekir :

Abi bir ara quattro garage a lpg taktırmaya gelecem. sömestre tatili mi olur haziran mı olur bilmiyorum. Geldiğimde atla gel senin elektrik işlerini halledelim. :) Unutturma multimetremi de alıp geleyim. 

hocam böyle bir şey olursa cok iyi olur, çok teşekkür ederim:)

ben hemen bir tane 6 voltluk kamera siparişi de vereyim ali abiden, ne olur ne olmaz:)

öte yandan ben mi çok absürt isteklerle gidiyorum acaba bilmiyorum ama gittiğim hiçbir elektrikçiye hiçbir şey yaptıramıyorum, anlamadım ki sorun bende herhalde. hayır yani istediğim de ayaklara ışıklandırma  kameranın çalışmaması gini gayet normal şeyler. içeriye disko topu kur demiyoruz ki

neyse hocam tekrar teşekkürler, haber ederseniz her şekilde görüşürüz inşallah, baklavamı alır gelirim:)

1 saat önce, ozgur35 :

tabi bir cr-v gibi olamasa da yeterince kıskandırıcı hocam:))

bizde yaş kemale erdikçe gözler görmemeye başladı tabi halojenler yetmiyor:)

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Crv de sariydi onlara el attim :D Mazda da bi guneslikler kaldi sari onlari da bi ara deniyim sokebilirsem degisirim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Omur_Karaman :

@Katil Balina T5 sedanlar icin, benim için yeterli bir artış oldu led takınca, normal ampul süs gibiydi. 

https://tr.aliexpress.com/item/32868898497.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.217f4c4dsPAR9K

Buydu aldıgım.

teşekkürler hocam. bunu tr sitelerinden bulmak mümkün değil mi? malum aliexpres bu tarz küçük şeyler için artık pek de mantıklı değil. bi bakayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Katil Balina :

teşekkürler hocam. bunu tr sitelerinden bulmak mümkün değil mi? malum aliexpres bu tarz küçük şeyler için artık pek de mantıklı değil. bi bakayım.

https://www.hepsiburada.com/photon-photon-t5-can-bus-12watt-gosterge-led-6000k-ikili-paket-p-HBV000003GEV2?magaza=Arsimo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Mutlu Tekir :

aldım hocam teşekkürler. muhtemelen cmtsi gelir, deneyip atarım fotoları.

bu arada elin oğlu neler yapıyor:)

Screenshot_20200102_161550_com.android.gallery3d.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

siparişim biraz geç de olsa geldi. ilkin sanki oturmadığı icin yanmadı ama bi iki deneyince oldu. çok büyük fark etmedi ama en azından daha iyi aydınlattığı kesin. iç, ayaklar,  tavan vs komple led yaptırmıştım şimdi de takım oldu. 

önce/sonra

IMG_20200107_180412.jpg

IMG_20200107_180602.jpg

çözünürlük iyice düştüğü için bir sey belli olmuyor resimlerde ama olumlu yönde fark etti.  bunun 6'lısı vs olsa tam olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

seninki bunun yanında el feneri gibi kalmış hocam.

aynen:)) gerçi benim telefonum kötü çekiyor yoksaaaaaaaaaa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün koyduğum fotolar fiyasko olduğu icin bugün telefonu manuele alıp iso ayarıyla oynayarak gerçeğe en yakin görüntüýü koymak istedm efenim, almak isteyen olur, hakikati bilmesinde fayda var:))

olup olacağı bu

IMG_20200108_220910.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Katil Balina :

dün koyduğum fotolar fiyasko olduğu icin bugün telefonu manuele alıp iso ayarıyla oynayarak gerçeğe en yakin görüntüýü koymak istedm efenim, almak isteyen olur, hakikati bilmesinde fayda var:))

olup olacağı bu

IMG_20200108_220910.jpg

Guzel olmus eski sarisindan bin kat iyi

Bi ara sanayiye gittinizde kendi ledinizi sökün, orda 6 ledli olanla sonra sizinkini taktirin parlikliga bakin,  arada afaki fark varsa alirisniz. Onlarda deneme yeri var Parklaklik gormek adina 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...