Jump to content

1998 Model Mazda 323 Practica Motor Sorunu

izbarco_34
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok geçmiş olsun.. Artık keyfini sürme vakti :)

aynen şu an çalışmalarım devam ediyor çoğunu resimliyorum tek tek açıklamalı paylaşacağım ;)

arabanın tüm plastik aksamlarını söktüm iç kısmında bakalit her birini ayrı ayrı köpüklerle  temizleyip kuruladım ses yalıtım izolasyondan sonra teker teker yerlerine monte olacak.. :) keyif almaya başladım artık aracımdan bakalım bu gazla ortaya ne çıkıcak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet geçmiş olsun önceki yazışmalarımızda disbiritör içindeki modül ve bobinden bahsetmiştik komple disbiritör değiştirmeden

önce kontrolü gereken parçalar bunlar.kazasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet geçmiş olsun önceki yazışmalarımızda disbiritör içindeki modül ve bobinden bahsetmiştik komple disbiritör değiştirmeden

önce kontrolü gereken parçalar bunlar.kazasız sürüşler.

sizin önerileriniz ve tecrübenizle  yola çıktım dediğiniz gibi önce bahsedilen kısımları kontrol ettik.bu arada güncel fiyat olarak distribitör içerisinde modül mazda 323 1.5 familia - practica modül 165 tl ve bobin 200 tl ama orjinal japan yan sanayi falan değil..ben çıkma bir distribütörle olayı en az maliyete indirgedim..ve istediğim donucu elde ettim..:)

Geçmiş olsun , HOLD ışığı problemini de çözüp en kısa zamanda keyfini katlarsın inşallah. Tecrübelerini de en kısa zamanda bekliyoruz .

teşekkür ederim burak bey Hold arıza sorunum için ustadan haber bekliyorum..keyfi katlayacağım kesin :) dün itibari ile bitüself ses yalıtım uygulamasına başladım adım adım gidiyorum..:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

ve artık bugun itibari ile şanzımandaki HOLD sorunumuda çözmüş bulunmaktayım çok uğraştım araştırdım sordum ettim gereksiz paralar harcadım ve sonuca ulaştım basit bir bedel basit bir parça ile aldığım keyif ve hazzı anlatamam sizlere ever buradan edindiğim tecrübeleri paylaşacağım HOLD ile şikayeti olanlar 98 model otomatik vites lantis familia ve practica araçlar için şanzıman üzerindeki TRİBÜN SENSÖRÜ denen parçanın okuma görevi yapmayarak aracı 3 ileri vites konumunda kullanmak zorunda kalıyodum dur kalk trafikte muazzam vuruntu abu subuk çalışma gaz pedalı sertleşme vs vs şikayetlerim sonucu  değişimi sağlandı ve şu an memnunum ;) keyifliyim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haydi geçmiş olsun.. Dertler bitti diyorsun?

Haydi geçmiş olsun.. Dertler bitti diyorsun?

sorma aynen en sonunda bitti araca neler yaptım ettim düzenleyip bu başlık altında fotoları paylaşıcam son halini bayağı şekil değiştirdi.;) tadından yenmiyo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...