Jump to content

Mazda Fotoğrafları

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bülent Abi'de de aynı spoiler'dan ve kaliperin daha iyisinden var Burak Abi, fırsatı kaçırdın pazar günü gelmeyerek :D :D

Biliyorum ama siyah renge kırmızı kaliper ve spoiler'ı görmek isteyenler olabilir diye ekledim ;)

Ayrıca ben Istanbul'dayım istediğim(!) zaman görebilirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani pazar günü görmek istemedin spoiler'ı ve dolayısıyla bizi ha... Kalbimi kırdın :D

Bak şimdi spoilerı göremediğime çok üzüldüm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

yere basnca fena gusel duruyo ii bi jantla beraber ama camurluun dolması lasm :D 

guzumdan soğuyorum ona göre:) mazda öyle maskaraya çevrilecek araba deil:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi nee oldu buldun mu siyah mazda nın sahibini.. Bizim fıratla sanayiye götürdüğümüz araca çok benziyor  :)

siyah, spoiler çıta, kırmızı kaliperler, dikdörtgen eksoz, kırmızı stoplar.. daha ne diyim o işte  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi nee oldu buldun mu siyah mazda nın sahibini.. Bizim fıratla sanayiye götürdüğümüz araca çok benziyor  :)

siyah, spoiler çıta, kırmızı kaliperler, dikdörtgen eksoz, kırmızı stoplar.. daha ne diyim o işte  :D

Camına mesaj da bıraktık ama dönen olmadı :) Yakınımızda oturuyor ama kendisi ile müşerref olamadık henüz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bisim buralarda da war 1-2 inceden yapılı 3 ama not bakmai dusunmedim soforunu gorup ona gore not yazmak lasm:D

Bizim notumuz afilli Mehmet :) Şöförü görmen çok gerekli değil ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...