Jump to content

Yeni Yakıt Rekorum

picotronics
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

ilk alıp fullediğiğmde 850 civarı bi menzil gösterdiydide kendisiyle hiç tanısamadık yola cıkınca şimdi en fazla 600 civarı 630 falan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Benim şu an yakıt tüketimim 7.8 lt, 4500 km de hiç sıfırlanmadı daha, hiç şehir dışısı yok full şehir içi

gayet iyi bir değer... benim de 7.4lt / 100km şehirçi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yaw nasıl oluyor bunlar ya.Siz başka arabamı kullanıyorsunuz. :o

demekki guuzularda fark edio ben öle 7lere cekmek için tüketimi 60 la 70 le gitmem gerekio yolda yediğin küfürde cabası...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bu tarz konusanlara en cok muhalefetı ben yapardım eskıden...cunku eskı arabamda mazdaydı ve 300bın yakardı 1,6 olmasına ragmen...fakat soyle dusunelım...anlık tuketım ekranında bıle 8 lıtrelerı gostermeden gıdebılıyorsanız ve 60-120km arası hızlara tahammulunuz varsa ve arabanızın motorunun gucunun kasanıza oranı ıyıyse (mazda3 1300kg 105 hp astına 1200 kg 125hp) bu degerlerı yakalayabılıyorsunuz...

ustam kusura bakma ben bu mesajdan hiçbişey anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

aniden gelişen durum sonucu yapılan Angara yolculuğundaki sarfiyat: 379km yolu 80 ytl benzinle katettim. Yolun hemen hemen tamamını 110-120km hızla gittim. bu tüketim ile yaklaşık 2 ay önceki tüketim hemen hemen aynı. demek ki geçen seferkinde de yanılma payı diye birşey söz konusu değilmiş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...