Jump to content

Yedek Parça ve temini için tavsiyelerimize tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Tower crane
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

S.a merhaba arkadaşlar , ben foruma ilk defa giriyorum, lüks arabalar eski arabalar bir çok arabaya bindim aldım sattım , ama hep niyetim 323 hb 90-94 almaktı, araba alım satımı yapıyorum ama Alıp sürekli binmekti hayalim , aldım yeğenim istedi ona verdim , sonunda nasip oldu bu gün 1992 model hb beyaz 323 aldım sonunda artık bakımlarını yapıp eksiklerimi tamamlayıp sürekli binmek istiyorum şehiriçinde...

Arabanın motoru çok güzel 245000 de son 7000 km ye kadar benzinde binilmiş ,

Usta trigerini değiştirelim silindir kapak contasını değiştirelim( yağ Kaçağı çok fazla ) ve Sibop ayarı yapalım , sağ sol akisleri ses yapıyor onlarda değişirse araç gerçekten güzel dedi

Bunların Değişimi Parça olarak ne Kadara mal olur , şimdiden yardımlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim ... Mazda ailesine katıldığım için Çık mutluyum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hocam bende 91 323 hb aldım kasası on numara araba yağ yakıyordu egzoz contası yandı ve motor yaptırıyorum şuan yedek parçası çok ucuz mesela neler aldım triger yağ pompası piston segman kol yatak ana yatak gez yayı termostat sibop kecesi komple conta takimi 800 TL taslama rektefe siboplar işçilik 2000 tutuyor bence yaptır bin kafan rahat

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun

Bana triger seti ve cuntalar lazım , hazır kapak açmışken belki devirdayımıda değiştirebilirim

Ustalık malzeme gibi veya tanıdığınız Güvenilir bi parçacı varmıdır vb konularda tecrübelerinize ihtiyacım var

Kaporta aksamı olarakta , ön cam direklerinin kaplamaları ve ön tampon sinyal park lambaları lazım , şimdiden teşekkür ederim ilginize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...