Jump to content

Mazda3 10.000 km Bakımı

redrock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• redrock

19

• Mücahit

11

• NeBiAnd

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Benim silecekler hiç değişmemiş,20 000 bakımıda yapıldı,30 000 bakımında söylesem değişirlermi garantiden

abi sürekli gittiğin servisse değiştirirler ki senin oralarda pek alternatifin olucağını zannetmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisler öyle birşey yapar mı yaa ? İlk defa duydum.

Servisler yeterki istesin işine gelsin yapamayacağı yoktur,helede baş ustayla arayı iyi tutarsan olay bitmiştir  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisler öyle birşey yapar mı yaa ? İlk defa duydum.

abi vallahi benimkini alakasız bişey için götürmüştüm arabayı yıkıyoken farketmişler değiştirdik dediler hatta yıkamada arka stop biraz buhu yapmış onuda değiştirmişler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

genelde deiştir demeden ellemezler

ismini vermiyim ama bir arkadaşımızın mazda3 ünü götürmüştük bi servise zorla sadece 1 tane sileceği değiştirdiler o da 1001 zahmetle ben bu yüzden koşuyolu merseri bu konularda tek geçerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

fotoraf0038kq6.jpg

yaklasık 2 hafta önce İzmir e gelirkene Malatya da servise girdim 10.000km bakımı için.. açıkcası naptıklarını pek kavrayamadım, eften püften seyler gibime geldi.. önce motoru acıp hava filtresini değiştiler, sonra yagı bosaltıp yenilediler, lastik ve jant 2lilerini cıkartıp disklerin bulundugu bölgeye 1 cesit sprey sıktılar.. sonra 2liyi yerine takıp lastiklerin havalarını kontrol ettiler.. cam suyunu tamamladılar.. sırasıyla silecekleri, farları ve stopları kontrol ettiler.. sonuc olarak 150ytl tuttu.. yalnız ellerinde yag fitresi bulunmuyomus bu yüzden o kaldı, burda degistircem onu.. yag filtreside olsadı toplam 170-180ytl ye cıkardı dediler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün 5600 de yaptırdım ilk düzgün bakımı, 9 ay geçti diye...Yağ ve yağ filtresi değişti, motora ve hava filtresine disklere falan hava tutularak temizlik yapıldı, disklere spray sıkıldı, alarmla biraz uğraşıldı vs.. 108 lira tuttu.. 10.600 de yine gel dediler, söylediklerine göre yağ iyiymiş değişmese de olurmuş..

Bu arada silecek lastikleri problemliydi, çiftine 130 ytl :eek: denilince değiştirmedim, vazelin sürdüler, düzeldi gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bedava Selman.Ben geçen sadece yağ değiştirdim 106 ytl tuttu.Merbil gider ayak bi kazık daha attı bana.

64 ytl yağ ve 32 yağ değiştirme ücreti aldılar + kdv. >:( Bilseydim 40 lira alacaklar değiştirmezdim.Benzincilerde bedava yapıyorlar.Parayı öderken verdim veriştirdim.Bu işler ile uğraşan diğer arkadaşlar ve kuruluşlar kusura bakmasın ama inşallah bu Mermerler batar ve ömür boyu bir daha iflah olmaz.Yemin ediyorum toplantı yapıp hepinize bir iftar yemeği ısmarlarım dualarım kabul olur ise.Kafama zıçayım gittim servise yağ değiştirdim.Geri zekalı Biran.Onun için kendimede kızıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bedava Selman.Ben geçen sadece yağ değiştirdim 106 ytl tuttu.Merbil gider ayak bi kazık daha attı bana.

64 ytl yağ ve 32 yağ değiştirme ücreti aldılar + kdv. >:( Bilseydim 40 lira alacaklar değiştirmezdim.Benzincilerde bedava yapıyorlar.Parayı öderken verdim veriştirdim.Bu işler ile uğraşan diğer arkadaşlar ve kuruluşlar kusura bakmasın ama inşallah bu Mermerler batar ve ömür boyu bir daha iflah olmaz.Yemin ediyorum toplantı yapıp hepinize bir iftar yemeği ısmarlarım dualarım kabul olur ise.Kafama zıçayım gittim servise yağ değiştirdim.Geri zekalı Biran.Onun için kendimede kızıyorum.

ama ben sana burda forumda yazmıstım bak eskı sayfalara madem yag deıstırıceksın gıtme her turlu parayı kopartırlarr dedım:)sakalımda vardı ozaman:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim korna biraz arızalıydı çok kısık çıkıyordu sesi.Yani gitmişken yağda değiştireyim dedim zamanı gelmiş geçmişti.Kornada hemen hal oldu yan dönmüş ve su kaçmış biraz hava tutup hemen düzeldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim ilişkilerimiz çok farklı servisle gerçekten,bugün İrfan'ın yaylar değiştikten sonra servis müdürü Bülent abi yanıma geldi,kaç lira alıcaz İrfan'dan diye bana sordu,bende hakkı 70 ytl dedim,tamam dedi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar, bu durumda kasımda benimde 6800 olmasına rağmen bakıma sokmam gerekecek bi yıl doluyor

mazdaclubtr den selam götürsem, insaf olarak faturaya yansır dimi? :)

izmir servisine xenon için 750 çektiklerinden beri hiç uğramadım, bornova oto sanayide özel mazda servisi var, 10000 den önce oraya yağ değişimi vs. için uğramayı düşünüyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...