Jump to content

Mazda3 10.000 km Bakımı

redrock
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• redrock

19

• Mücahit

11

• NeBiAnd

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 4 hafta sonra ...
Guest sevimli06

19.09.2007 de bakımı yaptırdım bugün 12.10.2007 daha 100 km yol yapamamışım neyapmaya aldıysam ben bu arabayı...

Dostum o ne öylee.. :) Arabayı alalı 8 ay oldu 14.000 km devirdim.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Günlük minimum 50 km altına düşmüyor benim araba onun içinde her yerde görünüyor ve biliniyor heralde.. :)  Arabanın ömründen yiyoruz walla.. Ama ne yapalım binmek için alıyoruz bu meletide işte.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

2 katın yol yapmışım bende  :D

Ne güzel abii yanii bir yazdığım msj da muhalefet olmasan şaşarım.. Beni allah bu siteye sırf senin için getirmiş.. iyiki üye olmuşum yanee... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahmetin araba faize bağlandı.ne kadar yatarsa o kadar faiz getiriyor. :D

bugün arabaya binmeye karar verdim 3 saatte altunizadeden bahçelievlere gidebildim binmiyorum yollar düzelmedikçede binmiycem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ne güzel abii yanii bir yazdığım msj da muhalefet olmasan şaşarım.. Beni allah bu siteye sırf senin için getirmiş.. iyiki üye olmuşum yanee... :)

muhalefet deil gercek bu evet bende eglenecek birini arıyodum iyiki geldin sen gelmeden önce site çok sıkıcıydı :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest gökveay

yazıların hepsini tek tek okudum servis fiyatlarıyla ilgili...adamlar kafasına göre geçiriyo,çıkardığım sonuç bu!!eeee burası TÜRKİYE...normal... >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...