Jump to content

Mazda 3 Prins Montajı

army167
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Enjektorleri keihin mi

Hayır Enjektörünü de kendi Üretiyor onlarda Romano. Valtek falan değil.

Prinsin de enjektörlerini kendisi üretmiyor aslında silverline ı Valtek Vsi2 yi de Keihin üretiyor. Sanırım bu durumda Romano daha safkan İtalya'n oluyor.

Bu arada şimdiki Kitim Romano ama Romano Süperkit aracım 2.0 Turbo 177 hp olduğu için mecburen normal kit takılmadı büyük regülatör 8mm hortumlar ve hp yi destekleyen enjektör montajı yapıldı.

Bu arada siz enjektör alırken enjektörlerin aracın hp sini destekleyen aralıkta olanını almalısınız kazara 110 hp lik araca 90 hp destekleyen enjektör gelir o zaman bak curcunaya :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara mocan BRC var. Iscilikleri çok çok iyi. Ilgilenmeleride çok iyi. Fikir sahibi olmanız açısından arayip bilgi alabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara mocan BRC var. Iscilikleri çok çok iyi. Ilgilenmeleride çok iyi. Fikir sahibi olmanız açısından arayip bilgi alabilirsiniz.

Mocan çok ilgili bilgili profesyonel referansları da çok iyi ama Arkadaşın aracına montaj yaparken arıza lambası kesinlikle yakmaz dediler ve yaktı. Çok uğraştı ama çözemediler sorunu. Halen bazen yanıyor bazen sönüyor. Yakıt seçtiğini kabul etmiyorlar ama arkadaş Shell dışında yol üstü yerlerden ne zaman yakıt alsa halen yanıyor.

Mocan da sıkıntı yok sıkıntı Brc de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi enjektörleri hakkında fikrim yok. İşciliklerini çok beğendim yalnız. Konya'dan gittim taktırdım. zaten yolunuz düşerse ne demek istediğimi anlıyacaksınız. mevcut aracımda hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. çekişte dahil.

Mocan çok ilgili bilgili profesyonel referansları da çok iyi ama Arkadaşın aracına montaj yaparken arıza lambası kesinlikle yakmaz dediler ve yaktı. Çok uğraştı ama çözemediler sorunu. Halen bazen yanıyor bazen sönüyor. Yakıt seçtiğini kabul etmiyorlar ama arkadaş Shell dışında yol üstü yerlerden ne zaman yakıt alsa halen yanıyor.
Mocan da sıkıntı yok sıkıntı Brc de.

Doğrudur abi ben sadece bi fikir sahibi olması için yazdım. çünkü lpg işi çok sıkıntılı ve hassas bi durum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-6 senedir BRC kullanıyorum. 1 kere problem yaşamadım ve asla 1 kere dahi arıza lambası yakmadı.

yeni bir araç alsam yine BRC düşünürüm

Doğru diyorsun bazı araçlarda çok uyumlu. Bazılarında da çok dertli oluyor. Sıkıntı yaşamayana da şaşmıyorum açıkçası. Allah da zeval vermesin.

Ben bir kere tadına baktım o işin pek iç açıcı değildi. :)

Bu arada belirtmek isterim ki LPG iyi bir doktor gibidir aracınızda herhangi bir sıkıntı varsa tölare etmez benzinin bir tölerans aralığı vardır ancak LPG de öyle birşey yoktur araçtaki LPG nin çalışmasını sekteye uğrayacak en ufak sıkıntıya bile gelemez.

Tabi önce LPG montajının ve kalibrasyonunun adam gibi yapıldığına emin olmanız şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...