Jump to content

Mazda 3 Vs Golf te Mazda Aldı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sozunde durur mustafa abı kurufasulye-nos olayına gırer buna adım gıbı emınım :D

abi o zaman video çekmeye gaz maskesiyle gelelim , bizi de aşırı beslemesin sona :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• X-Pace

17

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

yaparmı  yapar:) mustafa abının sagı solu arkası belı olmaz >:D dıkkatlı olmak lazım..ben oyuzden hep onunden uzayıp gıdıyorum yetısemeyınce sorun  olmuyor :D

abi yine inceden bi kılçık attın Mustafa abiye helal olsun diyorum sana :D

tamam siz kalkış yapın bende video aracı olurum. sonrada çamura yatarım ikinizide geçtim diye :2funny: :2funny:

Halil artık ikisini geçtim sonra kendi aralarında denerken videoya çekmemi istediler dersin , pndan sonra bi polemik daha başlar... :D aman diiim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende de var kamera artık şarj sorunsalı halloldu :D :D

Şimdiden 3 kamera oldu. :D Eğer bu iş olursa 3 kamera ile çekip bir de güzel montaj yaptırdıkmı efsane  bir video olur bu.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakalım allah sonumuzu  hayretsın...sımdılık bende su eterın faydaları konusunda bır arastırma yapıyorum :D depodan  aldım 1 sıse eter koydum masama denıycez bakalım :D

Bayılmayasın sonra :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bakalım allah sonumuzu  hayretsın...sımdılık bende su eterın faydaları konusunda bır arastırma yapıyorum :D depodan  aldım 1 sıse eter koydum masama denıycez bakalım :D

sona araba etersiz çalışmas hale gelmesinde...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bulentcım senın guzuyada koklatalım bı eter at nın dezavantajını asarsın belkı :D

valla kadircim ben daha önce hız drag vs tutkumu subaruyla tatmin ettiğim için şu an guzuda bi at dezavantajı hissetmiyorum benim turbo yapcam etcem feryadlarım maceraya olan tutkumdan :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

guzuya edecegın masraf yerıne gel bız sana baska bı performanslı araba alalım :D guzu saglam kalsın

yok ya cidden kasa olarak şu an beni guzudan vazgeçirebilecek bi araç yok yeni modeller arasında o yusden azcık kuvvetlense yeter bana
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne guzel...ben benım karagulden mazda 6 ve rx-8 ıcın hemen vazgecerım :D ama mazda 6 2,3 olacak O0

Türkiyede var sanırım 2.3 ilanı vardı geçenlerde görmüştüm sarı bir Mazda 6..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne guzel...ben benım karagulden mazda 6 ve rx-8 ıcın hemen vazgecerım :D ama mazda 6 2,3 olacak O0

abi onun vergisinden bıkarsın yaw :D benim vergim 64ytl senelik hehehe :D sonra deme 1.3lt beni geçio die :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanlardan sadece lacivert vardı 2.3

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3472646

Bir tane daha

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4420778

Yalnız Kadir, ben zamanında benim Malibu'ya yapmıştım. Bir daha yazın bilem çalışmamıştı nalet şey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...