Jump to content

Deri Direksiyon Soyulması Problemi ve Çözümü

sahmelik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O konuda önlem olarak direksiyonun çizilmemesi için parmağımda yüzük falan bulundurmam.  bazı yüzükler köşeli olup direksiyonu nasıl tutarsanız tutun çizer. Aynı şey vites topuzu için de geçerli.  Nitekim benim aracın 1. sahibi sağ elindeki bir yüzük dolayısıyla direksiyon ve vites topuzunu oldukça eskitmişti, 2. sahibi bu yüzden direksiyon simidini  değiştirmiş ve o sayede direksiyon yepyeni.

Bir de manevra yaparken direksiyonu avuç içimle cevirmem ; o bence deri direksiyonu en cok eskiten hareketlerden biri ve çok sık yapılıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

direksiyonu ıslak mendil ile silmeyin O0

benim direksiyon aldığımda soyulmak ne kelime sanki teker yerine kullanıp pati çekmişti :2funny:

direksiyon sökülüp kaplandı eski fotosunu bulamadım ama boyayla olacak gibi değildi yapan eleman 10 yıl içinde soyulursa getir dedi  sakıncası yoksa istanbuldaki ustanın kartvizitini paylaşabilirim işçilik 10 numara , vites topuzunuda  yaptım 140 direksiyon +40 tl. vites  (orjinalinin birebir aynı desen sadece kırmızı dikişi ben  istedim )

m7XE7y.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben Aydın da simiti 1. kalitr deriyi 50 tl ye  geçen yıl  yaptırmıştım otobüs ve kamyon şöforlerinin direksiyona kaplama (adı aklıma gelmedi) yaptırıyorlar o da bir tercih meselesi olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.06.2015 14:42:48, Semih Uluca : Bende de var soyulma. Bu ürünmüdür? Güzel olmuş bu arada. [emoji4]

http://www.ayakkabimalzemesi.com/urun/delta-mont-boyasi-100ml-tolien-bazli/2066

Siyah hariç tüm renkleri var yahu. [emoji3]

Bu arada @sahmelik son durum nedir ? 

Dedim ama, sonra guzuyu sattığın aklıma geldi. :fiuw:

Ara ara boyanması gerekiyor diyebilirim senede 1 belki 2

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Combo :

direksiyonu ıslak mendil ile silmeyin O0

benim direksiyon aldığımda soyulmak ne kelime sanki teker yerine kullanıp pati çekmişti :2funny:

direksiyon sökülüp kaplandı eski fotosunu bulamadım ama boyayla olacak gibi değildi yapan eleman 10 yıl içinde soyulursa getir dedi  sakıncası yoksa istanbuldaki ustanın kartvizitini paylaşabilirim işçilik 10 numara , vites topuzunuda  yaptım 140 direksiyon +40 tl. vites  (orjinalinin birebir aynı desen sadece kırmızı dikişi ben  istedim )

(resim)

Islak mendiller alkol ve benzeri çözücüler içerdiği için deriyi de eskitir.

Kaplamayı yenilemek iyi fikir, hatta en doğrusu. Ve oldukça güzel yenilemiş, işçilik oldukça iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...