Jump to content

Mazda 323 Gaz Kesme Sorunu

BBalcin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi ben bildigim kadariyla soluyorum eger bobinin saglamsa guveniyosan tak cunki islevi var. Bendede henuz yok ama takan arkadaslarim artisini gorduler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tercih sizin ama ben derim ki orjinal bujisi ne ise gene onunla devam edin zaten bir sorun problem yok diyosunuz, buji kodunuzu biliyorsunuzdur zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 hb lerin orjinal jantı 13 tür lastik ebatı ise 175-70-13 tür, jantın 16 olması tabi arabayı yorar , 14 veya 15 takabilirisin 14 olursa, lastiklerin 175-65-14 olmalı, 15 jant olursa gene 175-55-15 olmalı, tabii jant büyüdükçe esneme konfor azalır, bu açdan bence en ideali 14 dür. lakin lastik ebatı yazdığım gibi olmalıdır taban da büyüme olmamalıdır tana 175 te sabit kalmalıdır, aksi halde gene sürtünme artacak ve yakıt, performans düşecektir.

Teşekkürler abicim sagol

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Aracim da son olarak oksijen sensorunu soktum tekleme sorunj minimumda tavsiye ederim. Bu arada silkeleme sikintimida buldum aracimin baski balatasini degistirip valeo marka set takmistim. Mazda ustalarindan birisi kesinlikle 1.8 lere valeo takilmicagini aracin performansina kadar etkiliycegini soyledi zaten canlisinida yasiyorum. Yarin seti degisip yerine daikon takicam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar belki ihtiyacinjz olur daikon marka baski balatayla 4. Vites 180 e kadar cok rahat iniorm. 5 e aticak yol bulamadim henuz :) tek sikayetim gazda giderken ufak bi silkelemem var onunda cozumu bende

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...