Jump to content

0-100 Km Denemesi (2004 AT)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bı deneyınde ızleyelım yaw...ben burada deneyecek mazda6 bulamadım :D

Mazda6 lar genelde biz gibi internet v.s heveslilerinde değil maalesef.. Değil kalkacak, üye olacak bir Mazda6 sahibi birini bile bulamadık şuraya Istanbul'dan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

54

• redrock

18

• halil_i

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

bız baska bır sıtede bır arkadas bulmustuk ama uzun omurlu olmadı...insallah ben 2.3 mazdamı aldıgımda senın kadar yaslıda olsam boyle bır aktıvıtenın ıcınde olurum :D:2funny:

yaşlı ve kel :D :D 17o ten sonra pek bi ispatlama çabaları içinde gördüm seni :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sefil 105 beygirli mazda3 culerın dılıne dusmek bu kadarmı panıklettı abı seni :D 170ten sonra kosmasalarda mazda6nın atları ıyıdır hostur..arada kacıp yaramazlık yaparlar ama sorun degıl :2funny: uysal atlardan ıyı kosarlar... ama sakın bır daha 170 gıbı bır vaka olursa yazma abı sıteye :D

Sorma dost bildik derdimizi paylaşalım dedik ama hata etmişiz. Onların da bujisi kaçırsın onları da görürüm sağ şeritte madara olurken :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi hızlanmışsın Burak

Bana da iyi gibi geldi... Arada AT den dolayı performansı düşük gibi geliyor ama AT hep yüksek vitesi seçmeyi yeğlediğinden oluyor yoksa arabanın maaşallahı var :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onlar mazda6 nın yanında zaten sag seritte madara durumundadırlar abı hep...bı surelıgıne gorursun ama sonra gerıde kalır malum sende yasta fazla secemezsın cıplak gozle :D

Çıplak gözle ben direksiyonu bile seçemem.. Gözlük 6.5 numara da :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ara gaz degıl gercekler...sen normal gazında gıt abı...zaten basmana gerek yok mz3 ıcın..yaktıgına degmez :D

Duyanda senin Mazda 4-5-6 yada 3 haricinde başka birşey kullandığını zanneder.Seninki Astina olabilir ama sınıf 3 hatırlatayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İmam böyle yaparsa..? :P

"İmam verir talkını kendi yutar salkımı"  ama "Büyüğünün dediğini yap yaptığını yapma" da güzel bir atasözüdür :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gücü hissetti, arabayı da değiştirecek tez zamanda görürsünüz bak... :)

Volkanlarınkinde gözüm var :D Ne de olsa 5 ileri ve 5 beygir fazla :D

Edit : Lakin param yok :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her şey beygir ve motor değil yav.. Bizimkilerin asaleti 6 da bile yok...Kuzguna yavrusu şahan görünürmüş... :)

Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...