Jump to content

0-100 Km Denemesi (2004 AT)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

54

• redrock

18

• halil_i

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

gayet şekilli valla,kocaman çift eksoz  ;D şimdi aşağıya fotosunu koyuyorum,canlı olarak görünce yadırgamayasın  :D  :D

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Vay be ne hızlar yapılıyormuş böyle  :o

Daha denemedim düz vites M6 ile 0-100'e kaç sn'de çıkılıyor ama en kısa zamanda müsait olunca size bildireceğim.

Ben de Mazda6'mla bi hız denemesi yapmıştım ama yanımdaki kameraya alan arkadaş çok tırstığı için yolu ve solladığım arabacıkları çekememiş  :P yalnızca kadranı çekmiş o yüzden pek keyif alınmıyor sadece hızı görebiliyorsunuz. videosunu buraya koyabilir miyim bilmiyorum ama youtube'a atıcam en kısa zamanda. fazla değil gerçi 230'u gördü. çünkü yanımdaki arkadaş "tamam abi 240 oldu yeter yavaşla" diyince ben de ayağımı çekmiştim gazdan. sonradan görüntüyü izlediğimde meğersem o kadar yapmamışım :'(  yenisini çekmek için yanıma cesur arkadaşlar arıyorum  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakma o aralar Kadir'in (semavi) gazına gelmiştik. O tarihten beri pek umursadığım yok :) Ayrıca benimki AT (4 vites) ve 141 bhp . Seninkinden biraz farkı olacaktır.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

230 a kadar çıktıysa iyi.. :) mazda3 lerinde şöyle heyecan verici motorları olsa Türkiyede iyi olacaktı.. motoru sağlam pert bir mazda6 bulup mazda3 e uygulamak lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eeee iyi mi? Ben bile o bitik şanzımanla, İzmir-Aydın otobanında 215i bulabildiysem 230km. 6 için çerez olmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim dyno yalan oldu. Adamlar arabaya 141 bhp ama 262 Nm torque dediler önce anlamadım o kadar yüksek olduğunu 146 bhp lerinkinin bile 180 civarı olduğunu öğrenince itiraz ettim tekrar yapacaklar . Geçen hafta vakit bulamadım bu hafta inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mz3 le 220 yaptık mz6 olsa bu izmirliler 250yi aglatır kanımca :D ama tasvip etmiyoz tabi yannış anlasılmasın sadece olasılıklar hakkında konusuoz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...