Jump to content

0-100 Km Denemesi (2004 AT)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben ikinci cümle için doğru dedim, vilayetlerarası uzağa işeme yarışına döndürelim demedim...:)

Abim formundasın O0:D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 201
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

54

• redrock

18

• halil_i

23

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kayserililer ne yapar acaba bi de biz görsek :D

Hemşerim görmedin herhalde benim yazımı. bakınız sayfa 9 yazan CAN. (Kayseride 230 yapılacak yer yok o yüzden Ankara çevreyolda yaptım.)

Ama benim 230 yaptığım şartlar o zaman için müsait değildi ayrıca yanımdaki arkadaş da korkaktı, havalar ısınsın, düzgün bir yolda, cesaretli bir arkadaşla, video kanıtı eşliğinde size yeni hızı söyleyeceğim. ayrıca az kaldı bir iki gün içinde eski videoyu da gönderirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum böle şeylerin ispatı olmaz, g.tü b.klu bi video için şartları zorlamaya hiç gerek yok hiç deneme yani cok sakat iş :) korkmak ya da korkmamaklada alakalı düsünme sen korkmazsın basarsın gaz pedalına, yol düzgün oldugu sürece pedala basmak zor iş deil zaten, bişey yola atlar, şu olur bu olur sakata gelirsin hiç deneme yani bosver :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bakma arada takılma amaclı hız muabbetlerimiz geciyor ama sadece birbirimize takılma amaclı ciddiye alınacak iş değil zaten şu yollarda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın gerçi hiç gerek yok hız yapmaya. Ben de pek hız seven birisi değilimdir sadece malum Ankara trafiğinde seri ve çakal kullanmak gerekiyor arabayı. Zaten ben o günden sonra hevesimi aldım araba kaç yapıyor diye merak etmiyorum artık ne kadar basarsan o kadar gidiyormuş :D

Yabancı forumlardan da okuduğum 0-100 arası her model ve yıl için yazıyor bi daha ölçmeye gerek yok zaten ölçülmüş birşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benden mi bahsediyorsunuz? Valla farkında değilim, ince, uzun kel denilince başkaları gelmişti aklıma...:D

valla İlhan abi izmirli diyene dek benimde aklımda sen yoktun :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ince uzun kısmı kadir'e uygun ama kel kısmı beni bağlıyor fakat her ikimiz de izmirli değiliz en azından ben tek harfle kurtarıyorum. ehh selman abicim ihale sana kalmış gibi görünüyor :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...