Jump to content

Neye Niyet, Neye Kısmet Mazda 3 2015

GökayT

Tavsiye Edilen Mesajlar

mavi arabada fiyat avantajın olmuştur muhakkak.

Kırmızı manueli almış olsaydım 68 bin liraydı, mavi otomatik olduğu için 72 bin. Hiç fiyat avantajı olmadı, fiyatlar sabit. Güncel liste fiyatı ne ise o geçerli, herhangibi bir indirim olmuyor, maalesef .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün herkese iyi dilekler ve güzel temenniler için çok teşekkür ederim :) .
Beni çok mutlu ettiniz, bu kadar çok iyi dilek mesajı geleceğini hayal bile edemezdim.
İnanın mesajları okuyunca duygulandım  : .
Herkese daha güzelleri, daha iyileri nasip kısmet olur inşallah. 
Bu içten, samimi ve dostça mesajları yazan başta Mazda Club Tr yöneticileri abilerim olmak üzere, bütün Mazdacı' lara tekrar teşekkür ederim :D .
Sizin araçlarınıza da nazar değmez inşallah, bende sizlere kazasız, belasız sürüşler dilerim  :nazar:  :nazar:  :nazar: .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun , hem kırmızının da bir takım dezavantajları var . mesela  çok dikkat çekiyor. ceza yazılacaksa yanıyor orda lamba gibi  , yada  tanıdıklardan habersiz bir yere gitmek istedin , görülürsen tanınma ihtimalin %1000 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

% 1000  :D

Bu arada ben de aracı alırken bir bayi de kırmızı görmüştüm. Onu almak istedim ama bulduğum fiyata inmemişlerdi. Ben de başka bayiden siyah rengi almıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun kırmızı tercih etmeseydim kesinlikle alacağım renk mavi olurdu. Güle güle kazasız belasız binin inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...