Jump to content

AVT Mazda3 Monitör

SWeeT6six6
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Enes cim msn de uzun uzun anlatırım sana niyetliysen ben bugun itibarıyle pc konfigürasyonunuda cıkardım bu işten anlayan arkadaşla lakin bi ihtimal navigasyon olmayabilir onuda denicem zaten özellikle seni bekliodum bu iş için uzun uzun konusurus ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki sonuç olarak bu AVT nedir ? Sadece ekrandan ibaret değil herhalde. Yada en azından kaç tane girişi var bağlayabildiğin ve Enes PS II yi arabada nasıl kullanacaksın 12 V girişi var mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

burak hiç kurcalama hatta konuyu yok et adamlarla konustum ben 1 ay önce sattıkları malı bilmiyolar 3-4 kişi birbirine aktardı ve fiyat fahiş ötesi  :D :D hayırdır sendemi merak saldın bu işe

edit: sadece ekrandan ibaret

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok sadece merak ettim. Yani bir monitor müdür bu kadar fiyat ? .

işte monitör ve açılıp kapanan sistem lakin çok kötü ve ucuz görünümlü bi sistem bu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki sonuç olarak bu AVT nedir ? Sadece ekrandan ibaret değil herhalde. Yada en azından kaç tane girişi var bağlayabildiğin ve Enes PS II yi arabada nasıl kullanacaksın 12 V girişi var mı ?

Çok fazla bilgiye sahip değilim ancak böyle bir uygulamanın başka araçlarda yapıldığını görmüştüm abi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent abi şu Bulgaristan da olan ekranın linkini yollar mısın bana  :)

onun linkini saklamadım zira adamda paypal vs yok cokta güvenilir gelmediği için degerlendirmedim
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun linkini saklamadım zira adamda paypal vs yok cokta güvenilir gelmediği için degerlendirmedim

yapma be abi,yaktın beni  :( ben hiç masrafsız getirtirdim onu ordan  :'(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yapma be abi,yaktın beni  :( ben hiç masrafsız getirtirdim onu ordan  :'(

volkan masrafsız dediğin 1100 dolar sadece ekran fiyatı bide adam kendi imal ediyor fabrikasyon bişey değil yani kalite ve garanti muallak
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

volkan masrafsız dediğin 1100 dolar sadece ekran fiyatı bide adam kendi imal ediyor fabrikasyon bişey değil yani kalite ve garanti muallak

e İrfan öyle demedi bana,bulduğumuz en iyilerinden biri oydu dedi,işim olmaz zaten fabrikasyon olmayan bişeyle  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...