Jump to content

Mazda 3 Otomatik Alınır mı ?

karasimsek

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Mazda 3 2006 1.6 Otomatik 90 binde benzinli 33 bine alinir mi? Yedek parça ve kullanim olarak anlatirsaniz sevinirim... Lpg taktirmayi da dusunuyorum cekisten duser mi? Ve otomatik sanziman hakkinda ne dusunuyorsunuz? 4 vitesmis duydugum kadariyla... Tesekurler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 2. Kasası var bende. Önce ikilemdeydim aldıktan sonra da iyi Ki almışım dedim.

4 vites gayet yeterli fakat yakıt tüketimi birazcık fazla. Bu da lpg ile önüne geçilebilir. Parça sıkıntısı illaki var ama toyota, honda kadardır genellikle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Mazda 3 1.6 Otomatik 2006 almayı dusunuyorum 90 binde sizce nasil alinir mi 33 bine? Corsa c 1.2 benzinli kullaniyordum ben simdi buna gecmek istiyorum biraz anlatirsaniz sevinirim mazda 3 kullanan arkadaslar ozellikle, tesekkur ederim... ve lpg ile arasi nasil alirsam taktirmam gerekli cunku...

Mutlaka ekspertize sok aracı. Motor güç testi yaptırmayı ihmal etme.

şanzımanın vites geçişleri hissedilmesi zor ve sarsıntısızdır. Konfor açısındansa Mazda'ya binince Corsa yı tekmeleyesin gelebilir.[emoji12] 4 Vites olmasını eksi olarak değerlendirme, 6-7 vites oldu mu zırt pırt vites değiştiriyor, ben de ilk başta garp karşılamıştım ama şimdi gayet normal geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de en başta eksi olarak düşünmüştüm fakat kesinlikle değil. Hızlanma açısından sıkıntısı yok, çoğu aracı geçiyor ışıklardan kalktıktan sonra. Son vites 120 km hızda tam 3000 devirde. Motor bağırmıyor yüksek hızlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam tasarımı, donanımı bana harika gibi geldi çok hoşuma gitti. HB mi yoksa sedan mı olanı alsam onu bilemedim şu an. LPG yakıt tüketimi konusunda ne diyorsunuz peki ve hangi marka olmalı? Ben Astra H ile Mazda 3 arasında kaldım şu aralar(parça sıkıntısı olmayacağını bilsem bir saniye düşünmem de!...)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Astra h yi bem beğenmiyorum. J kasa olsa.neyse de.

Astra da mazda da yakıtı benzinde içerler.

Lpgde de ş.içi 10-12 lt lpg yakarlar.

En sorunsuz firmadır ayrıca mazda, ama opelin sorunsuzluğu tartışılır.

Aileysenz sedan, bekarsanız ve ş.içindepark sıkıntısı varsa hb.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik mazda 3 çok aşırı bir performans beklentiniz yoksa ve yakıtı sizi üzmeyecekse alınır. O dönemdeki rakipleri ile donanımını vs kıyaslarsanız mazda3 gayet başarılı ve dolu bir arabadır. Yol tutuşu, fren performansı bu konularda oldukça tatminkar araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam tasarımı, donanımı bana harika gibi geldi çok hoşuma gitti. HB mi yoksa sedan mı olanı alsam onu bilemedim şu an. LPG yakıt tüketimi konusunda ne diyorsunuz peki ve hangi marka olmalı? Ben Astra H ile Mazda 3 arasında kaldım şu aralar(parça sıkıntısı olmayacağını bilsem bir saniye düşünmem de!...)

valla yaklaşık olarak 3 yıl mazda 2006 sedan kullandım ve bir kere bile sorun yaşamadım seninde problem yaşayacagını sanmıyorum lpg olarakta bende brc vardı hiç problem çıkmadı kullanırken...ayrıca ikinci eli yok diyenlere kanma arabamı satarkende 2 gün içinde sattım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...