Jump to content

Mazda 323 1.6 1992 Model Aracım Yatak Sardı

Evreka
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar evreka hocam. Öncelikle geçmiş s olsun. Konunun üzerinden biraz geçmiş ama en son mesajindaki elektrik problemini bende yaşıyorum. Gostergedeki tüm lambalar arada yanıp sonuyor.

Ancak bana, arabaya hiç bir zararı yok. Hiç bir aksama olmuyor. Ancak benim gözüm takılıyor sürekli. Sen cozebildin mi acaba bu problemi?

zodijackly

Merhabalar,

Ben dinamomu söktüm, daha önceden konjektör ve diyot tablosununu ellemişler. konjektör düşük değer gösteriyordu. 70 tl ye konjektör aldım taiwan malı, taktım diyotlarım sağlamdı, kömürlerim güzeldi hiç ellemedim.  sonraında dinamoyu elektrikçiye taktirdım. Biraz mırın kırın etti ama taktı. bana toplam 100 tl ye maal oldu. Şu an bir sorunum yok. Dinamom stabil 14.4 volt üretiyor.

Sizede tavsiyem bir uzun yol yapmadan mutlaka yaptırın yüksek devirlerde dinamo daha fazla voltaj üretir ve akünüzün içine sonrasında da kendine zarar verir, patlama riski bile vardır.

Sevgi ve saygıyla,

Bayramınız mübarek olsun....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok hafif soluklaşıp normale dönme şeklinde oluyor. Elektrikli hiç birşey çalışmazken bile göstergedeki el freni yani break ışığı bile hafif göz kırpıyor. Isınmış veya soğuk motordada aynı. Şarj dinamosu 14 volt çıkışı sabit veriyor. Henüz ne olduğunu anlayamdık. Ama motor sökülüp toplansıktan sonra oldu. Usta dinamodan diyo.

düzcede hangi ustaya yaptırdınız ve genel olarak memnunmusunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...