Jump to content

Karbon temizliği ( Carbon Clean )

grileo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Selman

3

• grileo

11

• FAMILIA

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

He bide şöyle bişey var.. adamlar direkt arabayı alıp carbon yapmıyorlar, önce çekişi veya ne problemi varsa ona bakıyorlar yada arıza tespit cihazına bağlıyorlar, hiçbir sorun yoksa en son carbon yapılıyor. Yada ben eminim sadece karbon yap diyorsanız ozaman yapıyor direkt.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptır Burak yararını göreceksin, temizlendiği zaman aracın nefesi açılıyor sanki.

Ben de düşünmeye başladım zaten.

Benim araçta pedal takılıyordu ilk zamanlarda kurum temizliği yaptırmıştım ondan dolayı biraz şüpheliyim.

Temizlettiğim usta çok düşük devirlerde kullanılınca araçta bu tür problemlerin olduğunu söylemişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de düşünmeye başladım zaten.

Benim araçta pedal takılıyordu ilk zamanlarda kurum temizliği yaptırmıştım ondan dolayı biraz şüpheliyim.

Temizlettiğim usta çok düşük devirlerde kullanılınca araçta bu tür problemlerin olduğunu söylemişti..

Pedalın takılması gaz kelebek gövdesinin kurumdan kirlendiğini gösteriyor, kelebek kapalıyken bir süre beklediğimizde sıkışıyor ilk gaza basışta tekrar açılıyor bu böyle temizlenene kadar devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

benim araç 32.000 de 30.000 bakımında çıkan bujiler baya bi kirlenmiş hatta kararmıştı... kötü yakıt kullanılmış teşhisi konulmuştu servisten...

ben de bu uygulamayı yaptırsam mı acaba 32.000 deki bir araca yapılır mı bu meret... çok yararlı oldunu daha önce de duymuştum ... sonuçta sürekli çalışan bir makinayı arada toptan temizlemeniz gerekmektedir bilgisayarlarda da aynı şey geçerli... temizlemezsen cpu pervanesi tozdan klirden dönmez olur performans düşer araçlar için de aynı şey geçerli tabiki bu mantıkla düşününce kesin yaptırmak lazım geliyor bana...

yanlız bunun çok iyi yapıldığı bir yerin adresi ve telefonu lazım bize... fiyat da 70 denilmiş sanırım benzinlilere ki bence bedava böyle bir temizlik için...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Ayhan,

Sen kendi yaptırdığın yerin isim adres ve tlf verebilirsin burada. Sonuçta sen oranın sahibi olup onun reklamını yapmıyorsun..

bence de ya... uğraşıoz boşuna özel mesajlarla... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

CarbonClean'in sitesindeki iletisim bilgilerinde yer alan insanlara bilgi almak amacı ile 2 kere mail attım ama sağolsunlar dikkate bile almadılar.. :jedi:  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Bursa Volberk'e gittiğimde serviste de vardı. Ahmet bey carbon uygulamasını yaptıklarını seylemişti. Sonra aklıma takıldı bayağı. Arama yapınca bu konuyu buldum. Bende ilk fırsatta yaptırayım.

Benimkinden Zonguldaktaki ocaklardan çok kömür çıkar heralde. :D Bir gün kalırsa anca arınır. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakmıştım Burak. Sende memnun kalmışsın. Bu arada hidrolik yağına da bakmışları. Kalem gibi bir aletle. En koyu kırmızı lamba yandı. :)

(Yağın cumhuriyetle yaşıt olduğunu söylemiş halbuki :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...